رحمتالله حافظی رئیس کمیسیون سلامت و مدیریت شهری شورای شهر تهران در گفتوگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، درباره بالا بردن استاندارد مواد غذایی مصرفی خانوار اظهار کرد: جهت ارتقای سلامت و استاندارد مواد غذایی، از طرف کمیسیون سلامت شورای شهر تهران تکلیف ارائه گزارش فصلی کیفیت محصولات به سازمان میادین میوه و ترهبار داده شده است.
وی با اشاره به سرب بالاتر از استاندارد در مرغهای خوراکی مربوط به اسفند سال 92 ادامه داد: گزارش فصل پاییز در خصوص استاندارد محصولات غذایی و مرغهای مصرفی باید به کمیسیون سلامت شورای شهر تهران ارائه شود و از سوی دیگر طبق تصمیمات هماهنگ شورای شهر تهران با وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی در جلسات تشکیل شده قرار بر این است که جهاد کشاورزی قبل از فرآوری و وزارت بهداشت بعد از فرآوری بر محصولات نظارت داشته باشند تا با راهبری پایش مواد غذایی، شهروندان با اعتماد لازم به استفاده از محصولات اقدام کنند.
حافظی در پایان تاکید کرد: امید است تا 6 ماه نخست سال جاری، 15 درصد محصولات ، در 6 ماه دوم سال ، 30 درصد و سال 95 و 96 ، 70 تا 100 درصد محصولات کشاورزی بارکدگذاری شود تا در صورت بروز آلودگی در مواد غذایی، به استان و مزرعه صادر کننده محصولات برای رفع آلایندگی اقدام شود.
انتهای پیام/