به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، پروفسور ناصر میرسپاسی گفت: فقر حرفهای گرایی در برخی مشاغل، بهره وری را پایین میآورد و اگر میخواهیم در بازارهای جهانی حرفی برای گفتن داشته باشیم باید حرفهای گرایی را در تمام مشاغل به ویژه مدیریت نیروی انسانی حاکم کنیم.
وی «آموزش کارکنان از طریق هم نشینی» را مهم دانست و گفت: اگر میخواهیم به پیشرفت برسیم باید برای تربیت نیروی انسانی کارآمد تلاش کنیم و روشهای آموزش سنتی جواب نمیدهد.
پدر دانش مدیریت ایران تأکید کرد: اصلیترین هدف مدیریت منابع انسانی، بهینه کردن نظام انتخاب مدیران است.
میرسپاسی گفت: مدیریت منابع انسانی به جذب نیرو و کارگزینی محدود نمیشود و آرایش نیروی انسانی از بالا به پایین و نظم انتخاب و گزینش مدیران ارشد، معاونان و به ترتیب تا نیروی انسانی ردههای پایین را در بر میگیرد.
وی افزود: حسابداری منابع انسانی هم در آغاز راه است و تلاش میکند مانند صنعت و اقتصاد ورزش و باشگاهداری، در انتخاب و جذب نیروی انسانی و استقرار مدیران با معیارهای حسابداری رفتار کند.
پدر دانش مدیریت ایران گفت: جذب نیروی انسانی، توانمندسازی، آموزش و پرورش و توسعه منابع انسانی از اهداف مدیریت و حسابداری منابع انسانی است.
میرسپاسی افزود: متأسفانه در برخی سازمانها به بحث آموزش و اهداف راهبردی و چشم انداز سازمانی و فعالیتها، نگاه صوری و لوکس و نمایشی حاکم است در حالی که امروزه باید منابع انسانی را به عنوان مزیت رقابتی نگاه کنیم و مدیریت دانش منابع انسانی را جدی بگیریم.
وی تاکید کرد: مدیران منابع انسانی به جایگاه راهبردی در سازمانها رسیدهاند و باید در متن همه تصمیمهای سازمانی حضور داشته باشد.
میرسپاسی اظهار داشت: رویکرد سیستمی کلید ورود موفق به دنیای نوین سازمانی است و باید از توسعه انسانی به توسعه سازمانی و در ادامه به توسعه ملی برسیم.
وی گفت: یکی از مشکلات واحدهای صنعتی ضعف توسعه منابع انسانی و بیتوجهی به آموزش است و باید نگاه به مدیریت منابع انسانی تغییر کند.
انتهای پیام/