به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران کیقباد یاکیده مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهر بوشهر ،گفت: این میزان اعتبار در سفر رییس جمهوری برای تکمیل بخشی از طرح فاضلاب شهر بوشهر در نظر گرفته شده که براساس موافقتنامه سال 69 باقی مانده و باید در سالهای 94 و 95 پایان یابد.
وی با بیان اینکه برای اجرای شبکه فاضلاب در بقیه مناطق شهر بوشهر باید دوباره از دولت درخواست اعتبار شود.افزود: برای این که همه نقاط شهر بوشهر از شبکه فاضلاب بهداشتی برخوردار شوند به سه هزار و 400 میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است.
وی بیان کرد: از سال 69 تاکنون 700 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای 50 درصد شبکه فاضلاب شهر بوشهر هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، تورم و پایین بودن میزان اعتبارات را از دلایل طولانی شدن اجرای شبکه فاضلاب در شهر بوشهر عنوان کرد و یادآور شد: کار مطالعات پروژه فاضلاب شهر بوشهر از سال 66 آغاز و در سال 69 با امضای موافقتنامه عملیات اجرایی آن آغاز شد.
یاکیده بیان کرد: بوشهر در سال 69 مساحت کمی را شامل میشد و بسیاری از مناطق کنونی این شهر شامل رونی، سرتل و امامزاده جزو شهر نبود ولی امروز مساحت آن گسترش پیدا کرده که توسعه شبکه فاضلاب به همه نقاط شهر نیازمند بودجه و اعتبارات جداگانهای است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: 85 درصد موافقتنامه قدیم برای اجرای شبکه فاضلاب دو شهر بندری گناوه و دیلم انجام شده و امسال نیز برای تکمیل این پروژه در دو شهر یاد شده درمجموع 80 میلیارد ریال اعتبار مصوب شده است.
وی اضافه کرد: مطالعات اجرای شبکه فاضلاب در شهرهای چغادک، عالی شهر و برازجان دردست اجراست و سال آینده نیز مطالعات این پروژه در شهرهای جنوبی استان بوشهر آغاز می شود.
وی بیان کرد: دولت تدبیر و امید با مصوبه تکمیل فاضلاب شهر بوشهر با وجود محدودیت های اعتباری مردم این شهر را از مشکلات بهداشتی ناشی از نبود فاضلاب نجات خواهد داد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: در شرایط کنونی به طور برای اجرای پروژه هایی مثل فاضلاب از حضور بخش خصوصی استفاده می شود ولی به دلیل نبود سرمایه گذار و محدودیت هایی که در بوشهر وجود دارد دولت برای تعیین تکلیف این پروژه به طور مستقیم وارد عمل شده که جای تقدیر دارد.
انتهای پیام/