سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف این نوع غذا تهوع در دوران بارداری را کاهش می‌دهد

تهوع در خانم‌های باردار یک بیماری محسوب نمی‌شود و ایجاد آن علت‌های متفاوتی دارد که برای کاهش این تهوع‌ها راه حل‌های متفاوتی توصیه می‌شود.

دکتر مهجور متخصص زنان زایمان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص علت تهوع صبحگاهی در خانم‌های باردار گفت: تهوع در خانم‌های باردار یک بیماری محسوب نمی‌شود و ایجاد آن علت‌های متفاوتی را دارد.

وی افزود : از علت‌های ایجاد تهوع در خانم‌های باردار  می‌توان به مشکلاتی هورمونی و ناراحتی‌های معده بیشتر به دلیل کند شدن حرکت دستگاه گوارش ایجاد شود اشاره کرد.

 وی ادامه داد: این تهوع‌ها درمان پذیرند و ممکن است با یک رژیم غذایی و استفاده از داروهایی که توسط پزشک متخصص تجویز می‌شود درمان شوند.

وی بیان کرد: برای کاهش و درمان تهوع در خانم‌های باردار بهتر است، حجم غذا‌ها کم و دفعات آن بیشتر شود.

وی در آخر گفت: مصرف غذاهای سرخ کرده، سوپ و آش و ادویه باعث تشدید تهوع‌ها میشود که بهترین جایگزین برای این غذاها، غذاهای خشک است.


انتهای پیام /

برچسب ها: بارداری ، تهوع ، غذا ، گوارش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.