محمد کاظم شفیعی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: بیماریهای ناشی از آب و غذا برروی افراد آسیب پذیر به ویژه کودکان، نوجوانان، زنان باردار، سالمندان و افراد با نقص سیستم ایمنی با عوارض بیشتری همراه است.
شفیعی افزود: بر طبق تحقیقات ، عفونتهای ناشی از غذا و سوء تغذیه اثرات متقابلی بر روی هم دارند و ابتلا به هر یک میتواند خطر دیگری را افزایش دهد.
وی تاکید کرد: تحقیقات نشان میدهند که بیماریها ناشی از غذا به ویژه هنگامی که درمان مناسب برای آنها صورت نگیرد، خطر سو تغذیه را تا سه برابر افزایش میدهند.
شفیعی گفت: در صورتیکه فرد دچار سو تغذیه شود، رشد و عملکرد سیستم ایمنی بدن دچار اختلال خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه سو تغذیه در کودکان خطرات و مشکلات زیادتری به دنبال دارد یاد آور شد: مبتلایان به سو تغذیه که در نتیجه بیماری خود دچار ضعف سیستم ایمنی شدهاند، در مقابل سایر بیماریها به ویژه بیماریهای عفونی نظیر عفونتهای تنفسی بسیار آسیب پذیر بوده و احتمال مرگ و میر در آنها بیشتر است.
انتهای پیام/