به گزارش
گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، رئيس فدارسيون ورزشهاي سهگانه بعد از ظهر امروز در اين مجمع اظهار داشت: ورزش سهگانه از رشتههاي سخت و در عين حال شيرين است كه انجام آن يك اراده بسيار قوي نياز دارد.
محمد علي صبور افزود: ورزشكاراني كه در رشته سهگانه مشغول به فعاليت هستند به دليل شرايط خاص اين رشته و سختيهاي آن در زندگي خود با موفقيتهاي بسياري مواجه خواهند شد.
وي بر ضرورت آشنايي جوانان با اين رشته تاكيد و تصريح كرد: به دليل اعتبارات كمي كه به فدراسيون اختصاص مييابد، امكان برگزاري مسابقات در راستاي شناسايي و كشف استعدادهاي اين رشته وجود ندارد، اما رؤساي هيئتهاي استاني بايد بكوشند با نهايت بهرهگيري از امكانات موجود در راستاي رشد و توسعه اين رشته قدم بردارند.
رئيس فدارسيون ورزشهاي سهگانه با اشاره به اينكه برگزاري هر مسابقه به 200 تا 300 ميليون تومان اعتبار نياز دارد، بيان كرد: طي هشت سال گذشته در مجموع تنها دو ميليارد تومان به فدراسيون پرداخت شده، اين در حالي است كه در اين مدت 39 تيم به مسابقات خارج از كشور اعزام شده كه در مقايسه با حمايتهاي مالي اقدام بسيار بزرگي محسوب ميشود.
صبور در بخش ديگري از سخنان خود تلاش در راستاي افزايش تعداد ورزشكاران سازماندهي شده، همگاني كردن اين رشته، برگزاري كلاسهاي داوري و مربيگري و حمايت از بانوان را خواستار شد و بيان داشت: اين استان با وجود برخورداري از پتانسيلها و ظرفيتهاي فراوان نتوانسته است از اين ظرفيتها در راستاي توسعه ورزش و پرورش قهرمانان استفاده كند كه بايد در اين زمينه چارهانديشي شود.
مديركل ورزش و جوانان استان مركزي نيز گفت: ورزش سهگانه به نام رشته مردان و زنان آهنين معروف بوده است كه اين نشان دهنده سختي اين رشته ميباشد.
سعيد ملكي افزود: حركت در راستاي سياستهاي فدراسيون و وزارت ورزش و جوانان از اولويتهاي ادارات ورزش استان و همچنين هيئتهاي استاني است.
وي تصريح كرد: در سال جاري 14 نفر از ورزشكاران اين استان به مسابقات آسيايي و پاراآسيايي اعزام شدند كه 9 مدال رنگارنگ اين مسابقات را براي كشور به ارمغان آوردند.
در پايان اين نشست با رأيگيري از 14 نفر حاضر در مجمع، علي قاسمي 9 راي و شهرام ثامني 5 رأي را از آن خود كردند كه در نهايت قاسمي با كسب اكثريت آرا رياست اين هيئت را بر عهده گرفت.
انتهای پیام/