سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دائمی در پاسخ به باشگاه خبرنگاران:

واگذاری شرکت‌های توزیع موقتا متوقف شد/ فرونشست 4 استان کشور را تهدید می‌کند

معاون وزیر نیرو در امور اقتصادی و برنامه‌ریزی گفت: طبق مصوبه هیأت دولت واگذاری شرکت‌های توزیع موقتا از ردیف واگذاری‌ها خارج شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، دائمی معاون وزیر نیرو در امور اقتصادی و برنامه‌ریزی در نشست خبری امروز در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، مبنی بر اینکه آیا واگذاری‌ شرکت‌های توزیع به طور کامل منتفی شده است گفت: طبق مصوبه هیأت دولت واگذاری شرکت‌های توزیع موقتا از ردیف واگذاری‌ها خارج شده است.
 
وی در ادامه تصریح کرد: در شرایطی که میزان تولید در صنعت بالانس نشده واگذاری بخش توزیع امکان پذیر نخواهد بود.
 
دائمی با اشاره به اینکه پیش از واگذاری شرکت‌های توزیع باید نهادسازی‌های مورد نظر در این خصوص صورت گیرد تصریح کرد: واگذاری‌ها باید بر اساس شرایط مناسب و ایجاد زیرساخت‌های وسیع صورت گیرد.  
 
وی ادامه داد: مادامی که به مرحله‌ای نرسیده‌ایم که در بخش توزیع امنیت ایجادکنیم واگذاری شرکت‌های توزیع صحیح نیست.
 
** 100 طرح از طرق مختلف به وزارت نیرو تحمیل شد

معاون وزیر نیرو با اشاره به اینکه بیش از 650 طرح نیمه تمام داریم گفت: از این تعداد طرح 30 پروژه در سال 92 خاتمه یافت و 34 پروژه دیگر نیز تا پایان سال 93 به اتمام خواهد رسید همچنین پیش‌بینی کرده‌ایم تا پایان سال 94، 44 طرح خاتمه یابد.
 
دائمی اظهار داشت: تقریبا هیچ طرح جدیدی را شروع نکرده‌ایم و طرح‌هایی که در حال حاضر به صورت نیمه‌تمام از سال‌های گذشته باقی مانده به خاطر شتابزدگی در اجرای طرح‌ها و فشارهایی که به این وزارتخانه اعمال شده است.
 
وی ادامه داد: به طوریکه می‌توان گفت بین 80 تا 100 طرح از طرق مختلف به این وزارتخانه تحمیل شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح جدیدی را شروع نخواهیم کرد گفت: اجرای طرح جدید منوط به کسب مجوز از هیأت دولت خواهد بود.
 
دائمی تصریح کرد: بر اساس مصوبات هیأت دولت تنها طرح‌‌هایی که بالای 70 درصد پیشرفت داشته باشند اعتبار کامل دریافت خواهند کرد.
 
وی در خصوص دریاچه ارومیه نیز گفت: طرح‌هایی که در این حوزه در فاز عملیاتی بودند متوقف شدند و طرح جدیدی نیز در این حوزه آغاز نشده است.
 
** فرونشست 4 استان کشور را تهدید می‌کند

دائمی در ادامه این نشست به رویکردهای لایحه بودجه 94 در بخش آب و برق اشاره کرد و گفت: در لایحه بودجه 94 توجه ویژه‌ای به بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آب و برق شده است.
 
وی ادامه داد: در حال حاضر در بخش آب و برق 200 هزار میلیارد تومان تأسیسات داریم که باید به طور ویژه مورد حفاظت و بهره‌برداری صحیح قرار گیرد.
 
وی ادامه داد: رویکرد بعدی ما در بودجه که به تأیید دولت نیز رسیده حفاظت از آب‌های زیرزمینی است .
 
وی تصریح کرد: در حال حاضر بیش از 50 درصد آب کشور از منابع آب‌های زیرزمینی استفاده می‌شود به دلیل خشکسالی‌های ممتد در چهار سال اخیر 200 هزار حلقه چاه غیرمجاز در کشور احداث شده است.
 
دائمی در ادامه با اشاره به برداشت‌های غیرمجاز و بیش از اندازه از چاه‌های کشور گفت: در حال حاضر استان‌های فارس، کرمان، یزد، خراسان جنوبی با فرونشست و ایجاد ترک‌های بزرگ و شوری آب‌های زیرزمینی روبرو شده‌اند و این موضوع به یک تهدید ملی در حال تغییر است.
 
معاون وزیر نیرو ادامه داد: به پیشنهاد وزیر نیرو منابع مناسبی برای حفاظت از آب‌های زیر زمینی مطرح شده که امیدواریم بدون تقلیل در قانون بودجه اعتبارات مربوطه تخصیص پیدا کند.
 
وی دیگر رویکرد بودجه را توانمندسازی و حضور بخش خصوصی و جذب سرمایه‌های مرتبط عنوان کرد و گفت: در این خصوص نیز ردیف مربوط به خرید تضمینی و مشارکت بخش خصوصی تقویت شده است.
 
وی رویکرد دیگر بودجه سال 94 را توجه ویژه به اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: تحول نگاه در مباحث بودجه‌ریزی با نگاه به اقتصاد مقاومتی صورت گرفته است.
 
دائمی میزان بودجه اعتبارات عمرانی وزارت نیرو در سال 94 را 7 هزار و 300 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این رقم در مقایسه با سال گذشته 33 درصد رشد داشته است.
 
وی تصریح کرد: بعد از بودجه‌ریزی توجه ویژه‌ای به برنامه ششم خواهیم داشت و بخش آب نیز در این برنامه مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
 
وی در پایان از اختصاص 12 هزار میلیارد برای تبدیل نیروگاه‌ها به سیکل ترکیبی خبر داد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.