سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مواد غذایی که موجب تغییرات ناگهانی‌ در رفتار می‌شود

مصرف زیاد مواد غذایی حاوی شکر و آرد، با افزایش ناگهانی‌ سطح قند خون و به دنبال‌ آن کاهش قند خون، موجب ایجاد تغییرات ناگهانی در رفتار می‌شود.

صدرالله‌ کمالوند متخصص‌ تغذیه ورژیم‌ درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: صبحانه مهمترین‌ وعده غذایی است که بی توجهی به آن یا مصرف غیر منطقی  غذاها‌ در این وعده غذایی ، با عوارض و اثرات منفی بیشتری همراه است.

 وی افزود: در وعده صبحانه بهتر است از مصرف بیش‌ از اندازه غذاهای حاوی شکر و آرد فراوان نظیر مربا، نان سفید مثل‌ باگت‌ و لواش، چای شیرین، کیک و عسل‌ پرهیز کرد.

کمالوند تاکید کرد: مصرف زیاد مواد غذایی‌ حاوی شکر و آرد، با افزایش‌ ناگهانی سطح قند خون و به دنبال‌ آن کاهش قند خون، موجب ایجاد تغییرات ناگهانی در رفتار می‌شود.

 وی یاد آور شد: مرف مواد غذایی حاوی شکر و آرد فراوان، همچنین انرژی مورد نیاز بدن را با تغییرات ناگهانی و نامطلوبی‌ همراه کرده و موجب می‌شود‌ که در طی روز، فعالیت‌های جسمانی و حتی روانی و ذهنی به خوبی صورت نگیرد.



انتهای پیام/

برچسب ها: قند ، شکر ، آرد ، قندخون ، نان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.