به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اطلاعرساني وزارت نيرو (پاون)، ميرفتاح فتاحقرهباغ اظهار داشت: از سال 89 موضوع انجام مطالعههاي جامع شبکه در شرکتهاي برق منطقهاي با هدايت و محوريت شرکت مديريت شبکه برق مطرح و در شرکتهاي برق منطقهاي دنبال شد.
وي افزود: اين اقدام از ابتداي سال 91 با تشکيل کارگروههاي مطالعههاي جامع در تمام 16 شرکت برق منطقهاي بهصورت ساختاريافته آغاز شده و با نشستهاي فني متعدد دنبال شده است.
وي نياز به مدل مطالعاتي يکسان با رويه مشترک در جمعآوري و صحتسنجي اطلاعات شبکه انتقال و فوق توزيع و همچنين نياز به مطالعههاي مختلف شبکه بر مبناي اصول و روش هماهنگ را از ضرورتهاي پيادهسازي طرح مطالعههاي جامع در شرکتهاي برق منطقهاي برشمرد و گفت: تحقق اين موارد به افزايش بهرهوري در صنعت برق منجر ميشود.
مديرعامل شرکت مديريت شبکه برق ايران اظهار داشت: فرهنگسازي تبادل اطلاعات، تجربهها و مطالعههاي مشترک در بدنه کارشناسي صنعت برق، ايجاد و فعاليت کارگروههاي مطالعههاي جامع متشکل از متخصصان بهرهبرداري و برنامهريزي مناطق، اعتبارسنجي مدلهاي نرمافزاري و مقايسه محاسبهها با عملکرد شبکه در نقطه کار واقعي و انجام اصلاحها و تهيه و بهروزرساني مدل مطالعاتي شبکه سراسري انتقال و فوق توزيع که براي نخستينبار در کشور انجام شده است، از دستاوردهاي اين طرح به شمار ميرود.
وي خاطرنشان کرد: مطالعههاي هماهنگ در صنعت برق براي پيک 94 و مطالعههاي توان راکتيو انتقال و فوق توزيع و همچنين توسعه دسترسي به پايگاه داده چندکاربره بهمنظور بهروزرساني مستمر مدل يکپارچه و تداوم دسترسي صنعت برق به آخرين نسخه اطلاعات نيز از برنامههاي مديريت شبکه در زمينه طرح مطالعههاي جامع شبکه برق است.
انتهای پیام/