سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو سیاسی حماس: از روابط مثبت با تهران و مصر استقبال می‌کنیم

سامی خاطر، عضو دفتر سیاسی حماس بر پایبندی حماس بر آشتی میان گروه‌های فلسطینی و ایجاد روابط مثبت با مصر و ایران تأکید کرد.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگارانبه نقل از خبرگزاری قدس پرس، "سامی خاطر"، عضو دفتر سیاسی حماس در گفتگو با این خبرگزاری بر آشتی میان گروه‌های فلسطینی و ایجاد روابط مثبت میان حماس با ایران و مصر تأکید کرد.

عضو دفتر سیاسی حماس در این گفتگو اعلام کرد: آشتی به دلیل عدم وجود اراده میان جنبش فتح با تشکیلات خودگردان فلسطین در اجرای آنچه که بر سر آن توافق گردیده است با شکست مواجه شده‌است.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که پیشرفت های قابل توجه در روابط حماس با قاهره و تهران که در راستای مسأله فلسطین و پایداری ملت فلسطین باشد محقق گردد.

وی در سخنان خود با بیان اینکه حماس به آشتی به عنوان یک گزینه راهبردی نگاه می‌کند گفت: مسأله جدیدی تا الان در روند آشتی رخ نداده، ما از لحاظ اصول بر این باور هستیم که آشتی میان گروه های فلسطینی یک اصل به شمار می‌رود و ما تلاش می‌کنیم تا آن را در واقعیت تحقق بخشیم؛‌اما تمایل حماس به تنهایی کافی نیست و باید طرف مقابل نیز اقدامات و گامهایی در واقعیت به سمت اجرای توافقنامه آشتی بردارد.

وی همچنین اعلام کرد که اولین گام به سمت آشتی تشکیل دولت وحدت ملی بود اما متأسفانه این دولت آنچنان که در کرانه باختری به فعالیت پرداخت در غزه به فعالیت نپرداخت و به بهانه های غیر واقعی متمسک شد.

عضو دفتر سیاسی حماس تصریح کرد که ما حاضر هستیم که تا به دولت وحدت ملی در ایفای وظایفش در غزه و اجرای گامهای به منظور آشتی، کمک نماییم.

وی درباره روابط میان حماس و مصر نیز بیان کرد که این مسأله در دست قاهره می‌باشد و نوارغزه و مقاومت هیچ روزی خطری برای امنیت مصر محسوب نبوده است.

سامی خاطر گفت: ما در غزه در جنگ با مصر نیستیم و هیچ روزی نیز با مصر دشمنی نداشتیم؛ مسأله روابط میان ما و مصر در دستان قاهره است و این سؤال را باید از مصر بپرسید.

وی همچنین درادامه عنوان کرد که ما از همین جا از حمله‌ای که برخی رسانه‌های مصری علیه ما شروع کرده‌اند ابراز شگفتی می‌کنیم.

عضو دفتر سیاسی حماس گفت: اقداماتی که مصر علیه غزه درپیش گرفته یعنی اقدامات پیرامون گذرگاه رفح و مخالفت با بازگشایی آن جز درموارد اضطراری، را جز اقدامات منفی نمی‌توان چیز دیگری عنوان کرد، همچنین ایجاد منطقه حائل میان منطقه رفح در مصر و منطقه رفح در فلسطین که تمامی آنها سیاست‌های غیر مفهوم و تعجب آوری می‌باشد.




انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.