مقامات کشورهای غربی از دیرباز تلاش کرده
اند اعتراضات طبیعی به اقدامات ضد حقوق بشری اسرائیل مانند کشتار کودکان را
اقدامات یهودستیزانه قلمداد کرده و زمینههای سرکوب آن را فراهم آورند. در همین
راستا، پس از آنکه رسانههای انگلیسی در ماه گذشته موجی از اخبار مربوط به آنچه
"رشد یهودستیزی در اروپا" خوانده شده بود به راه انداختند اکنون از قصد
لندن برای وضع قوانینی سخت گیرانه برای سرکوب این اقدامات و تصویب بودجه هایی برای
اجباری کردن آموزش هولوکاست در مدارس انگلیس خبر داده اند.
روزنامه اکسپرس انگلیس در گزارشی در همین راستا خبر داده وزیران انگلیس پس از افزایش موارد خشونت علیه یهودیان قصد دارند قوانینی سختگیرانه برای مقابله با این موضوع وضع کنند.
پیشتر دنی کوهن، مدیر بیبیسی در کنفرانسی در بیتالمقدس نگرانی خود را از افزایش یهودستیزی در اروپا و به طور خاص انگلیس بیان کرده بود.
کوهن گفته بود: " افزایش یهودستیزی در انگلستان بیشتر از هر زمان دیگری مرا نگران کرده است و در طول همه سالهای زندگیام در لندن، تا به حال اینقدر احساسات ضدیهودیت را حس نکرده بودم.".
اکسپرس ادعا کرده تنها در ماههای ژوئیه و آگوست سال گذشته 543 مورد از خشونت علیه یهودیان گزارش شده است. این رقم به ادعای این رسانه از کل موارد گزارش شده در سال گذشته بیشتر است.
بر همین اساس قرار است برای مدارس یهودی بودجهای برای افزایش تدابیر امنیتی و در نظر گرفتن تنبیههای سختگیرانه خشونت علیه یهودیان فراهم شود.
اریک پیکلز، رئیس سازمان اجتماعات و دولت محلی انگلیس گفته بخشی از این بودجهها صرف آموزش درباره هولوکاست به تمامی کودکان دبستانی خواهد شد.
وی همچنین با بیان اینکه با معرفی قوانین جدید یهودستیزی در فوتبال نیز از میان برداشته خواهد شد هشدار داد با سوپرمارکتها و شوراهای محلی، در صورت مشاهده آنچه "رفتارهای غیرمسئولانه" خوانده شده برخورد خواهد شد.
یهودستیزی در انگلیس نسبت به سایر کشورهای اروپای غربی کمتر است اما پیکلز میگوید با توجه به سیر صعودی موارد خشونتهای یهودستیزانه بایستی در این مورد هوشیار بود.
اولین گزارشها از افزایش یهودستیزی در انگلیس پس از حمله رژیم صهیونیستی به مردم غزه منتشر شد. اقداماتی مانند کشتار کودکان، حمله به مدرسه پناهندگان سازمان ملل (آنروا) و رقم بالای کشتار غیرنظامیان به تظاهراتهایی علیه اسرائیل در سرتاسر دنیا از جمله انگلیس منجر شد.