به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، نرگس معدنی پور مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران درباره نقش زنان در "کمپین آسمان آبی ، زمین پاک " اظهار کرد: این نقش را می توان در دو حوزه بررسی کرد. به طوری که هر زن در ابتدا در خانه به عنوان مدیر خانه نقش اصلی را در شکل گیری فرهنگ آن خانواده ایفا می کند. آنچنان که در موضوع تفکیک زباله این نقش موثر مادر خانواده است که می تواند در تربیت افراد آنچنان موثر باشد که همه اعضای خانواده و به ویژه فرزندان از آن الگوبرداری کنند.
معدنی پور با مهم توصیف کردن جایگاه زنان در کمپین " آسمان آبی ، زمین پاک " در این باره گفت: مادران به عنوان کسانی که در تربیت کودکان به ویژه تا سن زیر سه ، چهار سالگی از جایگاه خاصی برخوردار هستند، باید در جریان راه اندازی کمپین به عنوان یک گروه موثر در نظر گرفته شوند. چرا که مهمترین سن یادگیری زیر سه سال است و در این سن کودک فقط در اختیار مادر است. اگر یک مادر در خانه اقدام به تفکیک زباله کند به طور حتم این رفتار در فرزندان او هم نهادینه می شود. به طوری که این کودکان در بزرگسالی نیز در همین مسیر حرکت می کنند.
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران تاکیدکرد: نقش آموزش دهنده زنان در خانواده ،خانه، همسایگان، محله و شهر می تواند در کمپین " آسمان آبی ، زمین پاک" بسیار کلیدی باشد؛ به شرط آنکه خوب آموزش ببینند تا بتوانند خوب هم آموزش دهند.
وی در پایان تصریح کرد: در زمینه موضوع " خط سفید " هم باید به این موضوع اشاره کرد که در حال حاضر بخشی از رانندگان تهران را بانوان تشکیل می دهند که به دلیل فعالیتشان در جامعه با خودرو تردد می کنند. با توجه به اینکه زنان در رعایت قوانین رانندگی بسیار خوب عمل می کنند به طور حتم آنها جزو گروهی هستند که در جریان این کمپین مدیریت شهری را یاری کرده و در جهت اهداف خط سفید حرکت می کنند.
انتهای پیام/