به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ در جنوب درياي خزر در استان گيلان جايي كه رودخانه خروشان سپيدرود در بندر كياشهر به اين دريا مي پيوندد جنگلي كوچك اما ديدني خودنمايي مي كند. اين محدوده جنگلي 18 هكتاري، امروزه در داخل شهر ساحلي بندر كياشهر به پارك جنگلي تبديل شده است. اين پارك از شمال به اراضي سايت گردشگري ساحل كياشهر، از جنوب به بافت شهري، از شرق به دهكده ساحلي و از غرب به نهالستان كياشهر منتهي مي شود.
عمده پوشش گياهي اين پارك از درختان توسكاي ساحلي تشكيل شده است كه تقريبا به طور خالص و يكنواخت در سطح پارك در مجاورت جاده و مزارع برنج قرار دارند. در برخي از نقاط آن نيز گياهان بالا رونده با ساقه هاي در هم پيچيده ضمن ايجاد زيبايي وحشي، نمايي از جنگل طبيعي و چشم نواز را به وجود آورده است. قرارگيري پارك جنگلي كياشهر در كنار مرداب طبيعي، پل چوبي و ساحل دريا منظره اي جذاب و دلپذير را به وجود آورده است كه مسافران و گردشگران مي توانند ساعاتي خوش را در آن بگذرانند. اين همجواري جنگل، مرداب و دريا مجموعه اي از زيبايي هاي طبيعي را در اين منطقه به وجود آورده است كه اگر بگوييم در خاورميانه بي همتا و در دنيا كم نظير است سخن به گزاف نگفته ايم.
در سال هاي اخير لزوم توجه به گردشگري به عنوان صنعتي درآمدزا و سالم اهميت پارك جنگلي بندر كياشهر را در استان گيلان بيش از پيش نمايان ساخته است. اهميتي كه پس از به بهره برداري رسيدن پل بزرگ كياشهر و احياي خط ساحلي درياي خزر نمايان تر شده است.
از سال 1382 با مديريت جديد شهرداري و شوراي اسلامي شهر بندر كياشهر برنامه ريزي هاي وسيعي براي ايجاد سايت گردشگري در اين منطقه به طور جدي پيگيري شده است. در حال حاضر شهرداري كياشهر با تهيه طرح جامع ساماندهي پارك ساحلي درصدد است تا اين محدوده طبيعي را براي استفاده گردشگران آماده سازد.
در اين طرح ايجاد ساختمان هاي اقامتي كوتاه مدت (كمپينگ)، تجهيزات رفاهي، سرويس هاي بهداشتي، پاركينگ اتومبيل، فضاهاي بازي كودكان، ساختمان بازي هاي رايانه اي، احداث زمين ورزشي روباز، احداث مركز فرهنگي و سالن اجتماعات از مهمترين تاسيساتي است كه براي ساماندهي پارك ساحلي كياشهر در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/
منبع : شهرداری آستانه