دکتر زهرا عبدالهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه مصرف نمک در کشور بسیار بالاست، گفت: سرانه مصرف آن حدود 4.5 کیلوگرم در سال است و طبق آمار میانگین مصرف روزانه نمک در کشور حدود 10 الی 15 گرم یعنی 2 تا 3 برابر استاندارد جهانی است.
وی ادامه داد: یکی از تبعات مصرف زیاد نمک افزایش بروز بیماریهای قلبی و عروقی است به طوری که آمارها نشان می دهد که از هر 380 هزار مورد مرگ و میر در کشور 135 هزار مورد آن ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی است. این در حالی است که هر قدر میزان نمک مصرفی روزانه در جوامع کمتر باشد به همان نسبت شیوع پرفشاری خون کاهش می یابد.
عبدالهی عنوان کرد: با توجه به این که ذائقه در فرد از دوران کودکی شکل می گیرد، تلاش خانواده در جهت ذائقه سازی سالم در کودکان از اهمیت بسزایی برخوردار است. بنابراین ذائقه کودکان را از اوایل زندگی به غذای کم نمک باید عادت داد . به غذای کودک زیر یکسال نمک اضافه نکنید تا ذائقه او به غذاهای شور عادت نکند.
انتهای پیام/