وی با بیان اینکه بوتولیسم در بین افراد جوان شیوع گستردهای دارد، تأکید کرد: براساس پژوهشهای اخیر، اغلب موارد بوتولیسم مربوط به سنین ۱۵تا ۳۵ سال بوده و موارد این بیماری در بین زنان خانهدار نیز بالاست.
رادفر گفت: مصرف کنسرو ماهی و لوبیا، پنیر و کشکهای محلی، ماهی شور، سوسیس، عسل، سبزیها و کمپوتها، نقش مهمی در بروز مسمومیت غذایی و بروز بوتولیسم دارد.
وی یادآور شد: گیجی، خستگی، تاری دید، دوبینی و ضعف و بیحالی از مهمترین علائم مرتبط با بوتولیسم است.
رادفر خاطرنشان کرد: عامل بیماری بوتولیسم، باسیل گرم مثبت بیهوازی است که به طور عمده در نمونههای خاک و رسوبات دریایی یافت شد خاصیت سمیت بالای دارد.
انتهای پیام/