سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اغلب موارد بوتولیسم مربوط به سنین ۱۵تا ۳۵سال است

براساس پژوهش‌های اخیر، اغلب موارد بوتولیسم مربوط به سنین ۱۵تا ۳۵ سال بوده و موارد این بیماری در بین زنان خانه‌دار نیز بالاست.

محمدمهدی رادفر متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بوتولیسم نوعی مسمومیت غذایی است که هزینه‌های جانی مالی قابل ملاحظه‌ای را موجب می‌شود. 

وی با بیان اینکه بوتولیسم در بین افراد جوان شیوع گسترده‌ای دارد، تأکید کرد: براساس پژوهش‌های اخیر، اغلب موارد بوتولیسم مربوط به سنین ۱۵تا ۳۵ سال بوده و موارد این بیماری در بین زنان خانه‌دار نیز بالاست.
 
رادفر گفت: مصرف کنسرو‌ ماهی و لوبیا، پنیر و کشک‌های محلی، ماهی شور، سوسیس، عسل، سبزی‌ها و کمپوت‌ها، نقش مهمی در بروز مسمومیت غذایی و بروز بوتولیسم دارد. 

وی یادآور شد: گیجی، خستگی، تاری دید، دوبینی و ضعف و بی‌حالی از مهم‌ترین علائم مرتبط با بوتولیسم است. 

رادفر خاطرنشان کرد: عامل بیماری بوتولیسم، باسیل گرم مثبت بی‌هوازی است که به طور عمده در نمونه‌های خاک و رسوبات دریایی یافت شد خاصیت سمیت بالای دارد. 




انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.