سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سردار کاظمی در نشست خبری مطرح کرد

درخواست برخی کشورهای مطرح از سپاه برای آموزش حفاظت هوایی/ ماجرای زن منافقی که ناکام ماند/ شهادت سه پاسدار انقلاب

جانشین فرمانده حفاظت سپاه گفت: تا سال 89 یکصد و سی اقدام به هواپیماربایی انجام شد که 26 مورد آن در هوا اتفاق افتاد، 13 مورد دیگر موجب درگیری، تیراندازی و کشتن متخاصمین شد و اقتدار سپاه در این عرصه باعث شد تا دشمن شکست بخورد.

به گزارش خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران، سردار سرتیپ دوم پاسدار "محمدحسن کاظمی" جانشین فرمانده حفاظت سپاه در نشست خبری که به منظور سی‌امین سالروز فرمان حضرت امام‌خمینی(ره) مبنی بر تشکیل سپاه حفاظت هوایی اظهار داشت: ربایش هواپیماها در سال 63 که در شرایط تحریم، جنگ و فشارهای مختلف بود، حرکت مذبوحانه‌ای بود که از سوی ایادی استکبار انجام شد و این حرکت مذبوحانه به دو طریق به کمک رژیم متخاصم بعث عراق و یا به نیابت از مستکبرین از جمله رژیم صهیونیستی انجام شد.
 
وی افزود:‌ در همان زمان امام خمینی(ره) فرمانده وقت سپاه را احضار کرده و به ایشان تأکید کردند که سپاه باید در عرصه فرودگاه‌ها حضور پیدا کند و در عرصه امنیت هوایی ایفای نقش کند.
 
جانشین فرمانده حفاظت سپاه با اشاره به این که سپاه در هر عرصه‌ای که وارد شود، فرش قرمز برایش پهن نمی‌کنند، تأکید کرد: افرادی بودند که تمایل به ایجاد امنیت از سوی سپاه را نداشتند و بعد از 5 هواپیماربایی که آخرین آن در تاریخ 16 شهریور 63 بود، سپاه وارد این عرصه شد و با این حضور، در این عرصه نقش‌آفرینی کرد که البته نه تنها در این عرصه هواپیماربایی متوقف نشد، بلکه شدت پیدا کرد، زیرا دشمن قصد داشت ثابت کند که حتی با حضور سپاه نیز هواپیماربایی انجام می‌شود.
 
سردار کاظمی ادامه داد: تا سال 89، یکصد و سی اقدام به هواپیماربایی انجام شد که 26 مورد آن در هوا اتفاق افتاد، 13 مورد دیگر موجب درگیری و تیراندازی و کشتن متخاصمین شد و اقتدار سپاه در این عرصه باعث شد تا دشمن شکست بخورد.

وی افزود: در سال 67 علی‌رغم برخی مخالفت‌ها از سوی نخست‌وزیر از جمله این که سپاه باید از مأموریت‌ها برود، در این عرصه سپاه طبق نظر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری مسئول حفاظت از هواپیماها ماند.

جانشین فرمانده حفاظت سپاه با بیان این که در 30 سال گذشته حفاظت هوایی روز به روز رشد کرده و برخی کشورها درخواست آموزش از سپاه را داشته‌اند، تأکید کرد: برخی از کشورهای مطرح دنیا نیز در این‌باره درخواست داده‌اند.

سردار کاظمی با اشاره به ساخت سریال "آسمان من" گفت: این سریال نشان‌دهنده اتفاقاتی است که بخشی از اقدامات ما را نشان می‌دهد و کار کارگردانی آن به عهده جناب آهنج بوده است که مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

وی اضافه کرد: بخشی از افرادی که از پایانه فرودگاه‌ها به عنوان مسافر تردد می‌کند، خانم‌ها هستند و ما به دلیل مسائل شرعی از خواهران استفاده می‌کنیم و بخشی از کار ما در زمین به عنوان کار زمینی است، ما باید ایمنی را از صدور بلیط شروع کنیم و در همه عرصه‌ها آماده هستیم.

جانشین فرمانده حفاظت هوایی با اشاره به این‌که در یک اقدام هواپیماربایی یک خانم مسئول عملیات بود، اظهار داشت: این فرد از گروهک منافقین بوده و ما خواهرانی داشتیم که پاسدار بودند و توانایی‌های بالایی در شرایط مختلف دارند و سپاه با حضورش در این مأموریت‌ها اراده تهاجم را از دشمن سلب کرده و دشمن میل به هواپیماربایی ندارد و در عرصه‌های دیگر مانند ترور دانشمندان هسته‌ای ایفای نقش می‌کند که در آن عرصه هم موفق نبوده است.

وی ادامه داد: پاسداران در حوزه‌های سخت مشغول به کار شدند و فرودگاه‌های کشور محل ارزیابی سایر کشورها بوده و تا تاریخ 30 آذر ماه 93، 15 میلیون و 139 هزار و 320 نفر تردد داشتند و اگر فقط نیم درصد از عملکرد امنیتی ما در فرودگاه‌ها نارضایتی باشد، ببینید چه خواهد شد و ما در عرصه امنیت پرواز، خادم ملت هستیم.

سردار کاظمی با اشاره به این که باب شهادت همواره باز است و امسال سه نفر از برادران ما در پرسنل سپاه شهید شدند، تأکید کرد: سپاه پاسداران هر جا که نیاز به خون دادن باشد، ایفای نقش خواهد کرد و ما مطیع امر رهبری هستیم.

جانشین فرمانده حفاظت سپاه در پاسخ به سوال خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران درباره اقدامات حفاظت سپاه در مبارزه با تروریسم اظهار داشت: اقدامات ما در عرصه بین‌المللی برای همه مشهود بوده و سازمان‌های ای.کا.او و آی.او.سا  2 بار در سال‌های 86 و 90 بازرسی‌های لازم را انجام داده‌اند و همه این اقدامات ضدتروریستی بوده و از سوی سازمان‌های بین‌المللی رصد می‌شود.

سردار کاظمی ادامه داد: اخیراً از ال.دی.ای آلمان هواپیماهای ما که در آن‌جا قرار می‌گیرند برای کنترل گارد ما اقداماتی را انجام می‌دهند تا هوشیاری پرسنل ما را بسنجند و در چند موردی که انجام شده، ما نمره ممتاز را دریافت کردیم.

جانشین فرمانده حفاظت سپاه در خصوص سوال دیگر باشگاه خبرنگاران درباره خدمات امنیتی این ارگان به صنعت هوایی کشور، گفت: سپاه حفاظت به عنوان مقام امنیتی ذی‌صلاح در فرودگاه‌های کل کشور مورد تأیید شورای عالی امنیت ملی بوده و بر همین اساس برنامه ملی امنیت هوانوردی که بر مبنای استانداردها تدوین شده به شورای عالی امنیت ملی ارسال شده که جزء بهترین و کامل‌ترین برنامه‌ها است و خدماتی که در این خصوص ارائه می‌شود، اعم از مبارزه با مداخلات غیرقانونی مانند بمب‌گذاری و تهدید پرواز، مقابله با عملیات گروگان‌گیری و کنترل مسافرین و بار همراه بوده که در صورتی که تهدید به پرواز انجام شود، هواپیما باید در اولین فرودگاه نشانده و بار آن کنترل شود.

سردار کاظمی درباره شاخصه‌های امنیت پرواز اظهار داشت: ما پایگاه‌های امنیت پرواز را در فرودگاه‌ها داریم و سیستم امنیت پرواز انجام می‌شود و حفاظت ما به صورت محسوس و نامحسوس صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: سپاه از هیچ جا الگو نگرفته و ما بر اساس تمرین و ممارست و نه سعی و خطا اقدام می‌کنیم زیرا فرصت خطا در این بخش را نداریم و دوره‌های آکادمیک و تخصصی در حفاظت و امنیت پرواز انجام می‌شود و نیروهای امنیت پرواز ما در دوره‌های دکتری و کارشناسی ارشد به تحصیلات خود ادامه می‌دهند.

جانشین فرمانده حفاظت سپاه در پاسخ به سؤالی درباره کنترل تروریست در فرودگاه‌های کشور تأکید کرد: در فرودگاه‌های کل کشورها قوانین امنیتی وجود دارد که همه موظفند آن را رعایت کنند و پروازهایی از عراق، افغانستان و پاکستان داشته‌ایم و نیروهای ما به صورت آشکار، محدود و نامحدود کنترل خود را انجام می‌دهند و نه داعش و نه هیچ گروه دیگری نتوانسته شکست دیگری را ایجاد کند؛ ما در مأموریت‌ها آماده مقابله هستیم و باید تغییر حالت امنیتی از صفر به صد ظرف یک دقیقه انجام شود.

وی درباره اتفاقات فتنه 88 و تشدید اقدامات هواپیماربایی در آن سال تصریح کرد: در آن زمان ما هیچ موردی را نداشتیم و فتنه با ماجرای 9 دی و تدبیر رهبر معظم انقلاب و هوشیاری مردم خاتمه پیدا کرد و ما همواره آماده هستیم.

سردار کاظمی در پاسخ به سؤال دیگری درباره امکان هواپیماربایی وزرا و رؤسای جمهور در سال‌های اخیر ادامه داد: تا به حال برای هیچ هواپیمای وزیر و رئیس قوه‌ای اتفاقی نیفتاده و رؤسای‌جمهور از هواپیماهای آشیانه جمهوری اسلامی که تحت حفاظت هستند، استفاده می‌کنند و شرایط امنیتی به گونه‌ای است که به خوبی می‌توان از آن‌ها بهره برد.

جانشین فرمانده حفاظت سپاه با اشاره به این که پس از سال 89 هیچ اقدام هواپیماربایی در کشور رخ نداده، خاطرنشان کرد: حفاظت هوایی نشان‌دهنده موفقیت سپاه در مأموریت‌های خود بوده که اقتدار و امنیت را به وجود می‌آورد و عامل سرافرازی نظام جمهوری اسلامی است و پاسداران ما در گیت‌ها به مردم کمک می‌کنند و مردم به سپاه اعتماد می‌کنند و ما به دنبال این احساس آرامش هستیم.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.