سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنای افغانستان اعلام کرد

کابینه جدید افغانستان رافع بحران‎ها/ توافق برای انجام عملیات‌های مشترک توطئه است

برخی اعضای مجلس سنای افغانستان با انتقاد شدید از عدم اعلام کابینه جدید و افزایش بحران‎ ناامنی در این کشور اعلام کردند: کابینه جدید رافع این بحران‎ها است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، برخی اعضای مجلس سنای افغانستان در نشست علنی روز گذشته این مجلس از عدم اعلام کابینه جدید انتقاد کرده و خواستار معرفی وزرای کارا در دولت وحدت ملی شده و این اقدام را برای رفع چالش‎ها و بحران‎های این کشور مهم ارزیابی کردند.
 
"هدایت‎الله رهایی" سناتور افغان در این نشست گفت: مدیران دولت وحدت ملی باید طبق وعده‎های خود عمل کرده و برای رفع ناامنی‎ها و چالش‎های فزاینده هر چه زودتر کابینه این دولت را اعلام کند.
 
رهایی با اشاره به فهرست وزرایی که در رسانه‎ها منتشر شده آنان را افراد شایسته، با درایت و دلسوزی برای افغان‎ها ندانست و افزود: دولت باید افراد شایسته را برای وزارتخانه‎ها کلیدی به‎ویژه وزارت‎های امنیتی معرفی کند.
 
رسانه‎ها افغانستان 2 روز قبل گزارش دادند: قرار است "فضل‎احمد معنوی"به عنوان وزیر کشور، "رحمت‎الله نبیل" به عنوان رئیس امنیت ملی، "شیرمحمد کریمی"به عنوان وزیر دفاع، "صلاح‌الدین ربانی" به عنوان وزیر امور خارجه، "جیلانی پوپل" به عنوان وزیر دارایی، "سعادت نادری" به عنوان وزیر کار و امور اجتماعی، "سرداراحمد نعیمی" به عنوان وزیر تجارت، "فیض‎الله ذکی" به عنوان وزیر اطلاعات و فرهنگ و یک ‌وزیر دیگر برای توسعه مناطق روستایی معرفی خواهد شوند.
 
با این حال، "زلمی زابلی" عضو دیگر مجلس سنای افغانستان نیز خواستار گماشتن افراد حرفه‌ای و کارآمد در وزارتخانه‎های مختلف شد و گفت: کار باید به اهل آن سپرده شود و هر وزیر باید مطابق با رشته آموزشی و تجربه کاری خود برای وزارتخانه معرفی شود.
 
توافق سه‌جانبه برای انجام عملیات در مرزها توطئه است
 
برخی اعضای مجلس سنای افغانستان با اشاره به توافق سه‌جانبه میان افغانستان، پاکستان و ناتو برای حمله و انجام عملیات در مرزهای افغانستان و پاکستان برای نابودی لانه‎های تروریستی آن را توطئه و دسیسه سیاسی خواندند.
 
"شیرمحمد آخندزاده" عضو مجلس سنای افغانستان در این خصوص گفت: در دوطرف خط مرزی افغانستان و پاکستان "پشتون‎ها" هستند و این حمله خود توطئه‌ای است که بر اثر آن پشتون‎ها کشته خواهند شد.
 
آخندزاده افزود: حملات سه‌جانبه را نمی‎شود در راه منافع افغانستان تلقی کرد زیرا هنگامی که دولت کابل نیازمند همکاری ناتو بود نظامیان ناتو باید در منطقه «دانگام» ولایت «کنر» در شرق افغانستان به نیروهای افغان کمک می‎کردند.
 
"رفیع‎الله حیدری" عضو دیگر مجلس سنای افغانستان این حمله را به سود شهروندان افغانستان ندانست و گفت: بر اثر این عملیات در صورتی که اجرا شود شمار زیادی از شهروندان بی‎گناه کشته خواهند شد و به همین دلیل امکان شورش مردمی در 2 طرف خط مرزی وجود دارد.
 
این در حالی است که "علی‎اکبر جمشیدی"عضو دیگر این مجلس عملیات سه‌جانبه افغانستان، پاکستان و ناتو ضد مواضع تروریست‎ها را اقدام پسندیده‌ای برای از بین بردن وحشت و ترور در افغانستان و پاکستان دانست.
 
جمشیدی افزود: در صورتی که این عملیات اجرایی شود، 2 طرف مرز از وجود طالبان تروریست پاکسازی شده و شهروندان افغان در این سمت "دیورند"و پاکستانی‌ها در آن سوی خط مرزی زندگی مسالمت آمیزی خواهند داشت.
 
این اظهارات سناتورهای افغانستان در حالی است که «شیرمحمد کریمی» رئیس ستاد ارتش افغانستان هر گونه توافق برای انجام حملات مشترک با نظامیان ناتو و پاکستانی‎ها در 2 طرف خط دیورند را رد کرد.
 
"«سرتاج عزیز"مشاور امنیت ملی پاکستان چند روز پیش اعلام کرد: مقامات افغان، پاکستانی و ناتو با هم توافق کردند: دست به انجام عملیات مشترک برای نابودی تروریست‎ها در 2 طرف خط دیورند بزنند.
 
/انتهای پیام
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.