پیاز دارای ویتامین C، کورسیتین و فلاونوئید، منگنز، ویتامین B6،
تریپتوفان، فیبر، فسفر، مس، پتاسیم و فولات است و باعث کاهش قند خون،
کلسترول و تری گلیسیرید میشود. پیاز، تری گلیسیریدهای چربیهای انباشته
شده در بافت بدن (در شکم، رانها) را کاهش میدهد، به دلیل داشتن فیبر
گرسنگی را کاهش میدهد و باعث لاغری میشود و این خود به سلامت قلب کمک
میکند زیرا چاقی نیز یکی از دلایل مبتلا شدن به بیماریهای قلبی است. به
گفته دانشمندان، پیاز را به هر شکلی (خام یا پخته) در رژیم غذایی خود
استفاده کنید زیرا از لخته شدن خون جلوگیری میکند و بیماران مبتلا به
بیماریهای قلبی حتماً هر روز با غذا پیاز بخورند چرا که خوردن پیاز با
غذای چرب از فعالیت مضر چربی در لخته شدن خون جلوگیری میکند.