به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، رژیم غذایی پرنمک موجب ایجاد سردرد می شود و فشار خون را افزایش می دهد.
به گفته انجمن قلب آمریکا (AHA)، اکثر مردم در ایالات متحده 3400 میلی گرم سدیم در روز مصرف می کنند که آن بیش از دو برابر شاخص پیشنهادی است.نتایج یک تحقیق جدید نشان میدهد کاهش میزان مصرف نمک میتواند تا یکسوم احتمال ابتلا به سردرد را کاهش دهد.
کارشناسان معتقدند کاهش میزان مصرف نمک احتمال ابتلا به سردرد را پایین
میآورد زیرا به تنظیم فشارخون و فشار نبض (اختلاف بین فشار سیستولیک و
دیاستولیک) کمک میکند. این تاثیر حتی در افراد سالم که فشارخون بالا
ندارند نیز دیده میشود.
به گفته متخصصان به همین دلیل به افراد توصیه میشود به منظور آنکه کمتر دچار سردرد شوند میزان نمک مصرفی روزانه را کاهش دهند.