به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ معاون باغبانی جهاد کشاورزی فارس با بیان اینکه فارس 750 هکتار نارنجستان دارد افزود: سالانه 10 هزار و 100 تن نارنج در این استان تولید می شود.
زمانی ادامه داد: از مهمترین شهرستانهای تولیدکننده نارنج شهرستانهای کازرون، جهرم ، داراب، قیر و کارزین، لارستان و شیراز هستند.
این مقام مسوول افزود: 60 در صد نارنج برداشت شده از فارس به سایر استانها از جمله یزد ،تهران و اصفهان ارسال می شود و مابقی به مصرف داخل استان می رسد. این میوه ترش، طبیعت سرد و خشک دارد. خوردن آب نارنج همراه با شکر، صفرای زیادی را از بدن خارج میکند و برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده میشود.
انتهای پیام/ش/ن