سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کودکان با مصرف این ماده غذایی چهار برابر کمتر دچار آسم می‌شوند

مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع به ویژه امگا 3، موجب می‌شود که کودکان چهار برابر کمتر دچار آسم و حتی آلرژی شوند.

صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: روغن‌های حاوی امگا3 و امگا6، تاثیرات مفیدی بر روی بدن دارند که پیشگیری از مشکلات و اختلالات داخلی از جمله این تاثیرات است.

وی افزود: مشتقات امگا3 برای تکامل مغز و رشد سلول‌های عصبی و شبکیه چشم مورد نیاز هستند.

کمالوند با اشاره به تاثیر اسیدهای چرب امگا3 در پیشگیری یا کاهش خطر آسم و آلرژی،‌تاکید کرد: مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع به ویژه امگا3، موجب می‌شود که کودکان چهار برابر کمتر دچار آسم و حتی آلرژی شوند.

وی گفت: البته برخی از پژوهش‌ها نشان می‌دهند که مصرف امگا6 تاثیر خاصی در کاهش احتمال ابتلا به آسم و آلرژی نداشته و حتی مصرف بیش از اندازه این نوع اسید چرب ضروری،‌می‌تواند موجب بروز حساسیت در فرد شود.

کمالوند خاطرنشان کرد: مصرف ماهی، سویا، گردو و روغن دانه کتان به دلیل مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا3، می‌توانند خطر آلرژی و آسم را کاهش دهند.



انتهای پیام/

برچسب ها: آسم ، آلرژی ، ماهی ، امگا3 ، مغز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.