سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شبکه های اجتماعی عامل افزایش خودکشی

بر اساس مطالعات و تحقیقات انجام شده یک موسسه تحقیقاتی در استرالیا آمار خودکشی در میان کودکان و نوجوانان به دلیل دسترسی آسان به اطلاعات موجود و نامناسب در شبکه‌های اجتماعی رشد چشمگیری داشته است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران به نقل از اسوشیتدپرس؛ سازمان حمایت از کودکان و نوجوانان(یونیسف) در کوئینزلند به رسانه‌های اجتماعی به دلیل بالا بودن میزان خودکشی در میان نوجوانان هشدار داد.
 
بنابر این گزارش افزایش آمار خودکشی به دلیل تقلید کردن آن‌ها و به کارگیری روش‌های معرفی شده در قالب کلیپ‌های نقاشی و عکس در فضاهای مجازی خودکشی را به عنوان عملی برای یک تجربه بازگشت انتخاب می‌کنند.
 
سازمان حمایت از کودکان و افراد جوان در کوئینزلند با انتشار افزایش نرخ خودکشی در میان جوانان استرالیا در رسانه‌های جمعی نگرانی خود را نسبت به این موضوع ابراز کرد.
 
هر هفته یک کودک خودکشی و 5تا60مورد کودک درگیر در اقدام به خودکشی با شکست رو به رو شده و در بیمارستان بستری می‌شوند که تعداد پسران در برابر دختران برای پایان دادن به زندگی خود گزارش داده شده است.
 
نقش اینترنت و شبکه‌های اجتماعی در افزایش این آمار از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.
به گفته مگان میچل سرپرست سازمان ملی کودکان در استرالیا بیشتر افرادی که خود را می‌کشند تحت تاثیر افراد، فیلم و داستان‌هایی قرار گرفته‌اند که آن‌ها را به انزوای کامل فرو می برد و مرگ را تنها راه باقی مانده برای آنان معرفی می کند.
 
تاکنون 20000مورد خودکشی به دلیل تحت تاثیر قرار گرفتن کودکان ویا نوجوان به همت این موسسه ثبت شده است.
 
این تعداد پنج برابر افراد بزرگسالی که در جامعه زندگی می‌کنند. از آن جایی که اینترنت و اس ام اس جایگزین روش‌های ارتباط جمعی در گذشته شده‌اند دسترسی به روش‌های خودکشی و حتی دلایل موجه بسیار قابل دسترس برای کودکان و نوجوانان است.
 
ابراز احساسات آنی و از طریق نرم افزارهای گفتگوی جمعی برای ابراز غم و اندوه و عشق بدان معنی است که جوانان به طور فعال در معرض فعالیت‌هایی که منجر به خودکشی می‌شد، ناخواسته قرار می‌گیرند.
 
ترس از دست دادن و هر گونه موقعیت منفی در حال با مرگ و خودکشی همراه است.
 
به گفته موسسه بهداشت و رفاه استرالیا حدود 18،277مورد خودکشی در رده سنی 3تا 17سال و بین سال‌های 2007تا 2013 در بیمارستان بستری شدند.
 
از این تعداد 333جوان در سال 2012 مبنی بر تعداد 14تا 17 سال به دلیل صدمات وارده جدی جان خود را از دست داده‌اند.
 
بنابر این گزارش از 187 کودکی که در کوئینزلند در خودکشی کرده‌اند یک سوم از آنان در گذشتند و این بسیار نگران کننده است.
 
خودکشی اکنون به یک سرگرمی برای گرفتن یک "لایک" به اشتراک گذاشتن هر چه بیشتر و شرط بندی‌های بی پایه اساس در میان جوانان و نوجوانان استرالیایی و کوئینزلندی اتفاق می‌افتد.
 
میچل از دولت استرالیا خواستار شد تا با بالا بردن سطح آگاهی و آموزش ملی مانع از اقدام خودکشی کسانی شوند که دریک موقعیت بحرانی در زندگی خود به نقطه پایان می‌رسند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.