یحیی سخنگویی معاون امورتوانبخشی سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با
خبرنگاراجتماعی باشگاه خبرنگارانعنوان کرد: کمیسیونهای پزشکی در کشور از سال 1390راه اندازی شده که برمبنای آخرین طبقهبندی سازمان بهداشت جهانی در رابطه با ناتوانی، عملکرد طبقهبندی معلولیتها، بر اساس شدت و نوع معلولیت ، ارائه خدمت می کند.
وی با اشاره به اینکه در شش ماه نخست سال جاری 75 هزار پرونده توسط کمیسیون های پزشکی بررسی شدند ادامه داد: در حال حاضر 318 کمیسیون پزشکی در سطح کشور وجود دارند که تعداد این کمیسیونها نسبت به سنوات گذشته افزایش چشمگیری داشته است و ماحصل آن این خواهد بود که معلولین درست طبقه بندی شوند و بتوانند از امکانات موجود در سازمان بهرهمند شوند.
وی با اشاره به اقدامات سازمان بهزیستی کشور درخصوص این کمیسیونها تصریح کرد: ترجمه و تدوین کتاب طبقه بندی عمکرد ناتوانی و سلامت ، تهیه نرم افزار بومی سازی شده طبقه بندی عملکرد ناتوانی و تخصیص اعتبار جهت دستمزد اعضا کمسیونها از جمله اقدامات این سازمان در خصوص کمیسیونهای پزشکی است .
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه 1900 نفر نیروی متخصص تا به امروز جذب این کمیسیون ها شده اند خاطر نشان کرد: جذب نیروهای متخصص پزشکی و کارشناسان توانبخشی با مدرک دکتری ، کارشناسی ارشد و کارشناسی از جمله اقدماتی است که سازمان بهزیستی در جهت عمکرد بهتر این کمیسیونها انجام داده است.
انتهایپیام/