به گزارش
خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران؛ علی بیانی دبیر اتحادیه تحکیم وحدت در جلسهای که صبح امروز با حضور نماینده تشکلهای دانشجویی در محل دفتر این تشکل دانشجویی برگزار شد، با اشاره به عدم دعوت از اتحادیههای دانشجویی در دیدار دیروز رئیس جمهور در دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهارداشت: دیروز اولین بار بود که تشکلهای دانشجویی براساس تقسیم بندی وزارت علوم به اصلاح طلب و اصولگرا تقسیم شده بودند و اتفاق نادر دیگر که امسال در روز دانشجو رخ داد، لغو سخنرانی افرادی بود که سابقه روشنی در نظام جمهوری اسلامی ایران داشتند و در ازای آن سخنرانی افرادی بود که حضور پررنگ در فتنه ۸۸ داشتند.
بیانی ادامه داد: ما طی نامهای به رئیس جمهور فرستادیم و در آن خاطرنشان کردیم در این برنامه حضور پیدا نمیکنیم، تنها صرف این نبود که چرا دفتر تحکیم وحدت در این مراسم اجازه سخنرانی ندارد، بلکه بیش از آن نگران تقسیم بندی تشکلها به اصولگرا و اصلاح طلب بودیم.
وی در ادامه گریزی به سخنرانی دیروز رئیس جمهور در دانشگاه علوم پزشکی ایران زد و گفت: آقای رئیس جمهور در سخنرانی دیروز تصریح کرد؛ دانشگاه خانه احزاب نیست، پس علت تقسیم بندی صورت گرفته چیست؟ اگر دو تشکل دانشجویی در نقاطی با یکدیگر اشتراک دارند، این به معنی آن نیست که به یکی از آنها تریبون دهیم، نیاز بقیه نیز مرتفع خواهد شد.
دبیر اتحادیه تحکیم وحدت با اشاره به نقش مستقل هریک از تشکلها تصریح کرد: اینکه از تشکلهای دانشجویی خواسته شده تا با یکدیگر ادغام شوند و این امر به نفع آنها خوانده شده است، موجب تاسف است. در دو سال اخیر و پس از روی کارآمدن دولت یازدهم این تفکر به شدت در وزارت علوم پررنگ شده است و این طیفی که در بدنه وزارت علوم جایگاه دارند، به دنبال ایجاد فضای دوقطبی در دانشگاهها هستند.
وی با اشاره به صحبتهای رئیس جمهور در بدو انتخابات تصریح کرد: هرچند آقای روحانی گفت من نه اصولگرا هستم و نه اصلاح طلب اما عدهای که سابقه روشنی در فتنه دارند، با توجه به نزدیکی انتخابات پیش رو دنبال ایجاد جایگاه برای خود در دانشگاه و مردم هستند، پس رئیس جمهور در این مورد به هوش باشد.
وی ادامه داد: این افراد به فضای دوقطبی جامعه دامن میزنند و نکته جالب توجه این بود که در دو سال اخیر شاهد این امر هستیم که تشکل یک دانشگاه خاص در تمام مراسم دولتی حضور دارد به عنوان مثال در برنامه دیروز از این تشکل خاص تنها ۵۰ نفر در یک جایگاه خاص دعوت شده بود، این در حالیست که تشکلها و اتحادیههای دیگر هرکدام تنها ۱۰ نفر مدعو داشتند.
بیانی ادامه داد: مگر یک تشکل تا چه حد میتواند تاثیرگذار باشد که به اندازه ۵ اتحادیه دانشجویی جایگاه داشته باشد، به غیر از حمایت کورکورانه از دولت.
دبیر دفتر تحکیم وحدت تصریح کرد: بنده همینجا این نکته را به این تشکل دانشجویی گوشزد میکنم که نزدیکی زیاد به دولت آفت دارد و نمونه آن نزدیکی دستگاه تحکیم وحدت در دهه ۷۰ به دولت بود که عاقبت خوشی نداشت و دست آخر منجر به شعار عبور از خاتمی شد.
وی ادامه داد: ما این هشدار را علاوه بر آن تشکل دانشجویی خاص به دولت هم میدهیم که از نزدیکی به یک تشکل ویژه بپرهیزد.
بیانی ادامه داد: اتفاقاتی که در دولت یازدهم روی داده است کپی برابر اصل دوران سازندگی است که در آن زمان نیز جامعه خفقان دانشجویی را تجربه کرد، شاید این روش با روش دوران سازندگی متفاوت باشد، اما رویکردی یکسان دارد.
وی تصریح کرد: در دولتهای قبل هیچگاه جایگاه تشکلهای دانشجویی تا این حد نادیده گرفته نمیشد و از نمونه دردناک نادیده گرفتن حرف دانشجو لغو سخنرانی همسر شهید شهریاری در یکی از دانشگاهها بود. جالبتر آنکه در برابر این موضوع عناصر فعال در فتنه در دانشگاههای دیگر سخنرانی میکنند و صحبتهایی خلاف قانون میزنند و از فتنه و سران فتنه حمایت میکنند و به طرح مسائل و مباحث انحرافی میپردازند.
دبیر دفتر تحکیم وحدت اضافه کرد: توجه شبکههای ضد انقلاب به این اتفاقات مورد توجه است، از دید شبکههای ضدانقلاب در دانشگاهها موجی ایجاد شده که جلوی حرکت افراطیون را میگیرد.
وی در ادامه به انتظارات خود از وزیر علوم پرداخت و گفت: امیدواریم روند ایجاد شده در دانشگاههای کشور با حضور جناب آقای فرهادی تغییر کند. ما اتفاقات روز گذشته را از چشم ایشان نمیدانیم و معتقدیم این اتفاقات پایه ریزی شده از تیم قبلی است که چندی پیش آن وزیر استیضاح شد و انتظار داریم آقای فرهادی تغییرات مثبتی را براساس آنچه در مجلس در روز اخذ رای اعتماد مطرح کرد، ایجاد کند.
بیانی ادامه داد: نکته دیگری که شبکههای ضد انقلاب به شدت روی آن مانور دادند، صفت جدیدی بود که رئیس جمهور محترم به منتقدین خود نسبت دادند و آن صفت تازه به دوران رسیدهها بود، آقای رئیس جمهور چه اتفاق بزرگی در حال رخ دادن است که فضای افکار عمومی را به این سمت سوق میدهید که صفتهای نامناسب را از بروید به جهنم تا تازه به دوران رسیدهها به منتقدین خود اختصاص میدهید و در برابر اذهان عمومی به منتقدین توهین میکنید.
دبیر دفتر تحکیم وحدت در پایان خاطرنشان کرد: در برههای از زمان افرادی در راس دولت بودند که حمایتشان از طیف غیرقانونی دفتر تحکیم به جریان این دفتر ضربه زد و این نشان دهنده آن است که دفتر تحکیم امروز نسبت به آنها بیاعتماد باشند. امروز افرادی در بدنه وزارت علوم هستند که سعی دارند افراد اندکی که در دفتر تحکیم هستند و به روند فعلی دفتر اعتراض دارند را بیش از آنچه هستند بزرگ جلوه دهند و با این اقدام موجودیت دفتر را زیر سوال ببرند. به همین دلایل دفتر تحکیم وحدت به اصلاح طلبان اعتقادی ندارد و اگر اصولگرایان هم برخوردی مشابه اصلاح طلبان با دفتر تحکیم داشته باشند، رویکرد ما با آنها نیز تغییر خواهد کرد.
انتهای پیام/