سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

عشایر کرمانشاه رتبه چهارم کشوری شاخص دام را به خود اختصاص داد

به گفته مدیر امور عشایری استان کرمانشاه عشایر کرمانشاه از نظر تعداد رتبه هشتم و از نظر شاخص دام با یک میلیون و 500 هزار واحد دامی رتبه چهارم را در بین عشایر کشور دارند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛علی اشرف آزادی عشایر را شامل 14 هزار خانوار عشایری در قالب14 ایل و یک طایفه مستقل عنوان کردو ادامه داد:کلهر، ترکاشوند، گوران، زردلان، سنجابی، بالاوند، جمور، زنگنه، جاف، زوله، بان زرده، ثلاث باباجانی و ... ایلات اصلی استان کرمانشاه هستند .

وی با اشاره به اینکه 30 درصد کل گوشت قرمز تولیدی استان توسط عشایر تامین می شود بیان کرد: سالانه بالغ بر 10هزار تن گوشت قرمز همچنین سالانه 24 هزار و 500 تن شیرتوسط عشایر استان تولید می‌شود

آزادی افزود: عشایر استان همچنین سالانه1650 تن الیاف دامی شامل پشم، کرک، مو و... تولید می کنند، ضمن اینکه سالانه 600 تن روغن حیوانی و 21 هزار و 900 قطعه انواع صنایع دستی شامل چیغ، قالی، خرجین و... توسط عشایر استان کرمانشاه تولید می‌شود.


انتهای پیام/ش

برچسب ها: کرمانشاه ، عشایر ، دام ، شاخص
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.