سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش ویژه

آتش اختلافی که به جان رژیم صهیونیستی افتاد و کابینه نتانیاهو را سوزاند/ نخست وزیر بعدی چه کسی خواهد بود؟

آتش اختلاف زیر خاکستر در کابینه رژیم صهیونیستی سرانجام شعله ور شد و کابینه بنیامین نتانیاهو را در خود سوزاند.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران، رژیم صهیونیستی این روزها حال روز چندان خوشی ندارد ، مجموعه ای از عوامل دست به دست هم داده تا این رژیم جعلی تلخ ترین و پرتنش ترین دوران حیات نامشروع خود را تجربه کند.


چند وقتی بود که صهیونیست ها با طرفه الحیل و زد وبندهای سیاسی با تشکیلات خودگردان  از بابت کرانه باختری آسوده خاطر بودند، اما در هفته های اخیر و در پی هتک حرمت نظامیان صهیونیست به ساحت مقدس مسجد الاقصی  درگیری ها میان جوانان فلسطینی کرانه باختری با نظامیان صهیونیست از سر گرفته شد و شدت این در گیری‌‌ها تا جایی است که از آغاز" انتفاضه سوم" سخن به میان آمده است.

 
جوانان و عناصر شهادت طلب فلسطینی خواب راحت را از چشمان اشغالگران ربوده اند و "انتفاضه " به یکی از نگرانی ها و دغدغه های سران رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

در حالی که سران صهیونیست سرگرم سروسامان دادن به اوضاع امنیتی سرزمین های اشغالی به ویژه قدس هستند در جبهه بین الملل هم با یک نگرانی جدی مواجهند.


**** به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین
یکی دیگر از عواملی که روزهای ناخوش اسرائیل را رقم زده این است که کشورهای اروپایی یکی پس از دیگری در حال به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین هستند و این امر ضربه مهلکی به رژیم اشغالگر قدس وارد ساخته است. و این رژیم را با چالش جدی مواجه ساخته است.


سوئد نخستین کشور غرب اروپا و عضو اتحادیه اروپایی است که به طور رسمی دولت فلسطین را در اواخر ماه اکتبر گذشته به رسمیت شناخت. همچنین کشورهای لهستان، مجارستان و اسلواکی پیش از پیوستن به اتحادیه اروپا دولت فلسطین را به رسمیت شناخته بودند. در این میان قرار است طی روزها و هفته‌های آینده پارلمان‌های انگلیس و اسپانیا درباره به رسمیت شناختن دولت فلسطین رای‌گیری کنند. همچنین نمایندگان  پارلمان فرانسه در 2 دسامبر به طرح به رسمیت شناختن دولت فلسطین که از سوی نمایندگان حزب سوسیالیست حاکم ارائه شد رای دادند.

*** قطعنامه پیوستن به پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای
از سوی دیگر روز چهارشنبه مجمع عمومی سازمان ملل به اتفاق آرا قطعنامه ای را تصویب کرد که از اسرائیل می خواهد به پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای بپیوندد.

 این مجمع روز سه شنبه با ۱۶۱ رای موافق در برابر پنج رای مخالف و ۱۸ رای ممتنع این قطعنامه را تصویب کرد.
 
امریکا و کانادا از جمله کشورهایی بودند که با این قطعنامه مخالفت کردند.

 
در این قطعنامه از رژیم اسرائیل خواسته شده است به پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای (ان پی تی) بپیوندد و به آژانس اجازه دهد بر تاسیسات هسته ای این رژیم نظارت کند.
 
همچنین در این قطعنامه که ۱۸ کشور عربی از آن حمایت کردند، نگرانی شدید از توانمندی های هسته ای رژیم اسرائیل اعلام شده است.
 
رژیم اسرائیل تنها دارنده سلاح هسته ای در خاورمیانه است و ۲۰۰ تا ۴۰۰ کلاهک اتمی در اختیار دارد.

 همچنین، رژیم اسرائیل هرگز به بازرسان بین المللی اجازه بازدید از تاسیسات هسته ای خود را نداده است و همچنان از پیوستن به پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای خودداری می کند.

اما این روزها در میان خبرهای مربوط به سرزمین های اشغالی آنچه بیش از هرچیزی در کانون اخبار مطبوعات و رسانه ها قرار گرفته بروز اختلاف شدید در کابینه بنیامین نتانیاهو و برگزاری قریب الوقوع انتخابات زودهنگام است.

روزنامه "اسرائیل هیوم" در مقاله ای ائتلاف کنونی را ترک خورده و در هم شکسته خوانده که با طوفان مواجه است و این بحران را مهمترین بحران سیاسی که اسرائیل تا کنون با آن روبرو بوده توصیف کرد. 

از چند هفته قبل اختلافاتی میان نتانیاهو برخی از وزیران کابینه او، که خود روسای احزاب مهمی هستند، به گوش می رسید اما این اختلافات طی هفته جاری کاملا علنی شد و به اوج خود رسید تا جایی که نتانیاهو نام آن را " خرابکاری " گذاشت.


اختلاف بر سر بودجه سال 2015 و اصلاحات بخش مسکن مانند حذف مالیات بر ارزش افزوده از جمله موارد اختلافی نتانیاهو و وزیران دارایی و دادگستری کابینه است. 

*** لایحه نژادپرستانه
اما مهمترین منشأ اختلاف در بین کابینه رژیم صهیونیستی ، لایحه نژادپرستانه "یهودی سازی اسرائیل"  موسوم به " طرح دولت - ملت یهودی اسرائیل "است که از سوی نتانیاهو نخست وزیر افراطی این رژیم مطرح شده و مانند دیگر تصمیمات و گفته های افراطی او جنجال به پا کرده است. 

لایحه نژادپرستانه «دولت یهودی» کابینه اسرائیل را در معرض فروپاشی قرار داده است .

لایحه اعلام رژیم صهیونیستی به عنوان «دولت یهودی» با انتقاد شدید «تزیپی لیونی» وزیر دادگستری، «یعییر لاپید» وزیر دارایی، نمایندگان احزاب مخالف، «ریوون ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی و «شیمون پرز» رئیس سابق رژیم صهیونیستی روبه‌رو شده است و حتی برای تقبیح آن از لفظ «نژادپرستانه» برای توصیف این لایحه استفاده شده است.

اختلافات در کابینه ائتلافی رژیم صهیونیستی بر سر لایحه «دولت- ملت یهودی» به جایی رسید نخست وزیر این رژیم در جلسه روز یکشنبه هفته جاری به آن اذعان و تهدید کرد برای برگزاری انتخابات زودهنگام اقدام خواهد کرد. 

نتانیاهو جلسه کابینه را این گونه شروع کرد: «روزی نیست که بدون تهدید و اولتیماتوم یکی از وزرا سپری نشود. امیدوارم بتوانیم به رفتار عادی باز گردیم اما اگر چنین نشود، تصمیم جدی خواهیم گرفت». وی با اشاره به اینکه «اسرائیل به ثبات نیاز دارد»، افزود، «افکار عمومی به ثبات نیاز دارد چراکه این تنها راه برای هدایت اسرائیل است و اگر چنین نشود انتخابات زودهنگام برگزار می‌کنم».

"موشه یعلون"، وزیر امور نظامی اسرائیل، اعلام کرده است اختلافات سیاسی داخلی موجود در کابینه ائتلافی، ‌تل‌آویو را ناچار خواهد کرد انتخابات زودهنگام برگزار کند.


"یعلون"  در مصاحبه با کانال دوم رژیم اسرائیل گفت چنانچه شرکای کابینه ائتلافی به جدال در انظار عموم ادامه دهند بهتر است هر چه سریعتر انتخابات برگزار کنیم.

"یعلون" عالی‌ترین مقام رژیم اسرائیل است که احتمال برگزاری زودهنگام انتخاباتی را که قرار بود سال 2017 برگزار شود، تایید کرده است.

وزیر امور نظامی اسرائیل افزود: «وضعیت فعلی نمی‌تواند ادامه داشته باشد. این دولت هر روز با اتفاقی غیرمنتظره رو به رو می‌شود. ائتلاف ما روند طبیعی ندارد.»

منتقدان بر این باورند این قانون برای اعراب سرزمین‌ اشغالی فلسطین و سایر اقلیت‌ها، غیردموکراتیک است. تزیپی لیونی که از رقبای سرسخت نتانیاهوست، او را متهم کرده است که با حمایت از این لایحه در تلاش است ائتلاف را دچار اختلاف کند تا بتواند خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شود. اما نتانیاهو مدعی است این لایحه حقوق مساوی شهروندان سرزمین‌های اشغالی را تضمین می‌کند و ماهیت «دموکراتیک» و یهودی اسرائیل را برابر می‌سازد!! 

بر اساس گزارش مطبوعات اسرائیلی، نتانیاهو همچنین نگران به تصویب نرسیدن بودجه، تا ضرب‌الاجل مارس 2015، در شرایط فعلی است و به خاطر تلاش لاپید برای پیشبرد لایحه حذف مالیات مسکن، از او انتقاد کرده است. نتانیاهو در این باره گفته: این قانون میلیون‌ها شِکِل (واحد پول اسرائیل) را هدر می‌دهد و تاثیری (بر رونق) بازار مسکن ندارد. نخست وزیر اسرائیل همچنین گفته اجازه نمی‌دهد لاپید تغییری در بودجه نظامی ایجاد کند.

 
 در حالی که هفته ها بود که نتانیاهو با لاپید در صحبتی نکرده بودند و فقط در رسانه ها بر سر مسائلی مانند بودجه سال 2015 و طرح اصلاحات مسکن باهم بحث می کردند، نخست وزیر رژیم اسرائیل برای رفع اختلافات خود با  وزیر دارایی این رژیم ،دوشنبه شب با او دیدار و گفتگو کرد اما این نشست  که بنا به گفته منابع نزدیک به نتانیاهو آخرین فرصت برای پایان دادن به اختلافات محسوب می شد ،بی هیچ نتیجه ای پایان یافت و هریک از طرفین بر سر مواضع خود باقی ماندند. و همین امر احتمال فروپاشی کابینه ائتلافی این رژیم را افزایش داده است.

نتانیاهو در جلسه خود با لاپید 5 شرط، برای ادامه کار ائتلاف قرار داد این شروط عبارت بودند از: توقف انتقاد از عملکرد کابینه، اختصاص 6 میلیارد شِکِل به بودجه امنیت اسرائیل، ارائه بودجه کافی برای انتقال پایگاه‌های ارتش اسرائیل از مرکز سرزمین اشغالی به نقب، تائید طرح قانون یهودیت اسرائیل، عدم لغو مالیات بر ارزش افزوده، خرید واحدهای مسکونی برای زوج های جوان. 

دفتر نتانیاهو در پایان این نشست اعلام کرد " نتانیاهو به لاپید گفت مسئولیت کابینه را به عهده او می گذارد چون او نمی تواند کابینه را با این وضعیت موجود در اسرائیل اداره کند. 

نتانیاهو در این دیدار گفت" اگر رفتار برخی از وزرا که تاکنون چنین سابقه ای نداشت، به همین شکل ادامه پیدا کند جلب اعتماد مجدد مردم امکان ندارد. و بدترین حالت، بقای کابینه‌‌ای است که وزیران مانع آن می شوند و بدتر از آن سایه انداختن چنین وقایعی بر امور کابینه است".

وزیر دارایی این رژیم در پایان جلسه ای که عصر دیروز برگزار شد، به نتانیاهو گفت او هرگز نمی‌‌تواند درخواست نتانیاهو را بپذیرد.

حزب یش عاتید اسرائیل به رهبری "یعیر لاپید" وزیر دارایی اعلام کرد وی شروط نتانیاهو را نپذیرفت. یعییر لاپید در پایان جلسه ای که عصر دیروز برگزار شد، به نتانیاهو گفت او هرگز نمی تواند درخواست نتانیاهو را بپذیرد به همین خاطر این حزب از ائتلاف دولت خارج می شود.

با توجه به این که حزب متبوع لاپید پس از حزب «لیکود» به رهبری نتانیاهو بیشترین کرسی را در کابینه دارد، خروج وی از کابینه می‌تواند به معنای پایان ائتلاف باشد.

به دنبال آن حزب "شاس" نیز خواستار تعیین زمان انتخابات شد.

لاپید به نتانیاهو گفت او درخواست نتانیاهو مبنی بر نادیده گرفتن قانون معافیت مالیاتی و حمایت از قانون "یهودی سازی" اسرائیل را نمی‌پذیرد.

در همین حال "ارییه درعی" رئیس حزب شاس خواستار تشکیل جلسه روسای احزاب پارلمانی برای توافق بر روی تعیین زمان انتخابات شد.
 

یک مقام در حزب "یش عاتید" گفت: واضح است که ما شروط نتانیاهو را هرگز نمی پذیریم و اسرائیل به جای عبور از بودجه های اجتماعی باید به سوی انتخابات گام بردارد."

 یک منبع آگاه به روزنامه «جروزالم‌پست» گفته است: "نخست‌وزیر شرایطی ارائه کرد که می‌دانست ما نمی‌توانیم قبول کنیم. به جای تصویب یک بودجه اقتصادی-اجتماعی قدرتمند، داریم به سمت انتخابات پیش می‌رویم."
 
نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم در کنفرانس خبری گفت امکان ندارد کابینه کنونی به کار خود ادامه دهد‎.
 

وی تایید کرد که در آینده نزدیک ، کنست را منحل و انتخابات زود هنکام برگزار  خواهد کرد  .او به شدت از لیونی ( وزیر دادگستری ) و لاپید ( وزیر دارایی ) انتقاد کرد و آنها را عامل اوضاع کنونی خواند وگفت قصد آنها سرنگونی دولت بود.  ‎

نخست وزیر اسرائیل در کنفرانس خبری خود ادامه داد وزرای اخراج شده علیه دولت فعالیت می کردند. وی گفت لاپید اقتصاد کشور (!) را به بست کشانده بود لیونی هم با دشمنان اسرائیل دیدار می‌کرد .‎

نخست وزیر اسرائیل گفت لیونی با محمود عباس دیدار کرده است ، در حالی که می دانست من با این اقدام مخالفم. این وزرا علیه دولت فعالیت می کنند و من نمی توانم این موضوع را تحمل کنم.وی افزود باید کابینه جدید و پایداری انتخاب کنیم. او تاکید کرد انتخابات زودهنگام باید برگزار شود. وی گفت تمام تلاش خود را به کار می برد تا کنست هرچه سریعتر منحل شود.

نتانیاهو پیش از دیدار با لاپید روز یکشنبه با سران احزاب دیگر از جمله  تزیپی لیونی رئیس حزب "هانتوا" و آویگدور لیبرمن رهبر حزب "یسرائیل بیت نو" که میان نتانیاهو و لاپید میانجیگری می‌کند نیز دیدار و گفتگو کرده بود.

با پایان ائتلاف کنونی، نتانیاهو دو گزینه در پیش خواهد داشت؛ خارج کردن احزاب چپگرا و ترمیم کابینه با حضور احزاب راست اولترا ارتودکس نظیر «شاس» و یهودیت متحد تورات و یا اعلام انحلال پارلمان و برگزاری انتخابات زودهنگام.
 

 در همین راستا نتانیاهو روز سه شنبه لیونی رهبر حزب چپگرای "هانتوا" را از کابینه خود اخراج کرد.

 اما تزیپی لیونی وزیر  دادگستری معزول اسرائیل هم طی سخنانی به اظهارات نخست وزیر این رژیم  واکنش نشان داد و او را یک کوتوله سیاسی خواند و گفت من قصد سرنگونی کابینه را نداشتم.

او اظهار داشت نتانیاهو در برابر فشارهای وزیران افراطی کوتاه آمده است.

او به شدت از نتانیاهو انتقاد کرد و او را یک دروغگو خواند.‎ 

تزیپی لیونی ، وزیر خارجه اسبق رژیم اسرائیل گفت من و لاپید قصد دگرگونی در کابینه را نداشتیم.

به نوشته روزنامه "یدیعوت آحارونوت"، لاپید نیز در سخنرانی خود در تل‌آویو گفت، نتانیاهو با پنج نفر از اعضا لیکود همکاری می‌کند؛ پنج نفری که اسرائیل را کنترل می‌کنند، بر اعضا سایر احزاب تاثیر می‌گذارند و نتانیاهو را متقاعد می‌کنند بودجه را نپذیرد. وی افزود: "همه مسائل از بودجه گرفته تا روابط دیپلماتیک اسرائیل، حس امنیت شهروندان و مسئله مسکن در هم پیچیده و نتانیاهو منتظر نشسته و به جای آن سرگرم کوچکترین مسائل سیاسی نظیر نظرسنجی و احیا سیاسی خود است". لاپید همچنین گفت، "من از انتخابات نمی‌ترسم، اما در حال حاضر به برگزاری انتخابات نیاز نداریم". او همچنین موضوع تلاش وی برای تشکیل ائتلاف جایگزین را رد کرد و آن را پوچ خواند. پیش از این، گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه لاپید در تلاش است تا ائتلافی بدون نتانیاهو ایجاد کند در واکنش به سخنان یعیر لاپید بود که «افیر آکونیس» معاون وزیر رژیم صهیونیستی، برگزاری انتخابات زودهنگام را اجتناب‌ناپذیر دانست.

پیش بینی می شود در صورتی که دولت ائتلافی نتواند درباره اختلافات خود به توافق برسد، کنست ظرف دو هفته آینده منحل شود. 

المنار در گزارشی در این باره گفت: شکست دیدار بنیامین نتانیاهو و یائیر لاپید وزیر دارایی رئیس صهیونیستی، این رژیم را در آستانه برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی قرار داده است. هنوز برگزاری چنین انتخاباتی قطعی نشده است اما گروه های سیاسی مختلف معتقدند که چنین اتفاقی با توجه به ناتوانی نتانیاهو و لاپید از دستیابی به توافق درباره اختلافات موجود، خواهد افتاد. این در حالیست که طرفین یکدیگر را مسئول سوق یافتن به سمت برگزاری انتخاباتی می‌دانند که توجیه ناپذیر نامیده شده است. 
 

لاپید در واکنش به سخنان نتانیاهو که سیاست های دولت را درست دانست و از همه خواسته است از سیاست های دولت تبعیت کنند، گفت: ما برای (منافع) گروه های فشار و منافع سیاسی انتخاب نشده ایم. 

وی همچنین نتانیاهو را متهم کرد که عمدا و به دنبال توافق با مذهبی ها برای تشکیل دولتی که احزاب میانه رو در آن حضور ندارند، قصد دارد زمان انتخابات را جلو بیندازد. این در حالیست که محافل حزب لیکود معتقدند از همان ابتدا هیچ انسجامی بین اعضای دولت وجود نداشت.  
شری یحیموویچ عضو کنست رژیم صهیونیستی گفت: مردم از آنچه می بینند خسته شده اند. دولت هیچ کاری نکرده است و حتی اوضاع مردم بدتر هم شده و هزینه های زندگی و قیمت مسکن نیز افزایش پیدا کرده است. 

در ادامه گزارش آمده است: ارزیابی های اسرائیلی ها نشان می دهد سه گزینه برای جلو انداختن زمان انتخابات وجود دارد که عبارتند از؛ رای گیری درباره منحل کردن کنست، درخواست از رئیس رژیم صهیونیستی برای منحل کردن آن یا کنار گذاشتن دولت از طریق سلب اعتماد از آن در کنست.


اگر نتانیاهو بتواند از احزاب ارتدوکس افراطی برای حمایت از ائتلاف جدید خود بعد از انتخابات تضمین بگیرد، احتمالا در هفته‌‌های آینده کابینه را منحل می‌ کند. بر اساس این گزارش، نتانیاهو از احزاب شاس و حزب تورات متحده خواسته از او برای تشکیل کابینه جدید، بعد از انتخابات حمایت کنند. یا حداقل به احزاب رقیب نپیوندند.

در پی اقدام "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر  رژیم صهیونیستی  به برکناری تزیپی لیونی وزیر دادگستری و یاییر لپید وزیر دارایی این رژیم ، وزرای هم حزب با این دو وزیر در حمایت از آنان، نیز استعفا کردند و با  خروج هشت وزیر، کابینه این رژیم در آستانه فروپاشی قرار گرفت و زمینه برای  برگزاری انتخابات زود هنگام مورد حمایت نتانیاهو فراهم شد 

اقدامات و تلاش های نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای برگزاری انتخابات زودهنگام نتیجه داد و کنست اعلام کرد روز 17 مارس- 26 اسفند- انتخابات را برگزار خواهد کرد.

***  نخست وزیر بعدی چه کسی خواهد بود؟
در بحبوحه گمانه‌زنی درباره برگزاری انتخابات زودهنگام، نیز «آیزاک هرزوگ» رهبر حزب مخالف «کارگر» شنبه اظهار داشت که معتقد است او نخست وزیر بعدی رژیم صهیونیستی خواهد بود. به گزارش پایگاه خبری «عاروتص شوا»، هرزوگ به کانال 10 تلویزیون اسرائیل گفت: «امروز فکر می‌کنم روشن است که من جایگزین نتانیاهو هستم. معتقدم رهبر کابینه بعدی من خواهم بود».

یتسحاق هرتسوگ گفت آماده است در انتخابات بعدی و زودهنگام بعنوان نخست وزیر اسرائیل انتخاب شود.او رئیس مخالفان کابینه ائتلافی نتانیاهو است.‎


این در حالی است که با وجود کاهش مقبولیت نتانیاهو از 44 درصد در ماه اوت به 35 درصد وی هنوز هم نسبت به دیگر رقبایش پیشتاز است و هیچ بعید نیست دوباره بر مسند نخست وزیری بنشیند.   تازه‌ترین نظرسنجی‌ها در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد میزان محبوبیت نتانیاهو روند کاهشی داشته است. وی در کابینه جدید دستاورد اقتصادی‌ای نداشته و از لحاظ سیاست خارجی هم این رژیم به شدت در انزوا قرار گرفته است. با این وجود، به نظر می‌رسد در صورت برگزاری انتخابات مجدد، بار دیگر کابینه‌ای راستگرا روی کار بیاید.

شاید به همین دلیل است که به نوشته یعودیت آحارنوت  لاپید و لیونی  نتانیاهو را متهم ساخته اند با بهانه قرار دادن لایحه "دولت-ملت یهودی" و بحران ائتلاف ،تصمیم گرفته انتخابات زودرس برگذار کند تا مخالفان خود را از کابینه خارج کند و احزاب نزدیک به خود را وارد کابینه نماید.

این در حالی است که اسرائیل هیوم می نویسد در صورت برگزاری انتخابات لاپید و لیونی سرمایه سیاسی زیادی نخواهند داشت و شانسی برای پیروزی ندارند.

یاکو لیتزمن از حزب تورات متحد اعلام کرد  اگر بنیامین نتانیاهو در سیاست های اقتصادی خود تغییراتی بدهد ،این حزب از نخست وزیری نتانیاهو در دور جدید حمایت خواهد کرد.

در این بین حزب شاس برای پیوستن به ائتلاف جدید خواسته هایی را مطرح کرده است از جمله افزایش حداقل دستمزدها به 30 شکل،کاهش 18درصدی مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، اعمال تغییراتی در پیش نویس لایحه ای که توسط دولت فعلی ارائه شده،و افزایش مزایای رفاهی برای خانواده های پر جمعیت و پرداخت یارانه به گروه های مذهبی اولترا ارتودوکس.

لیبرمن طی پیش بینی در مورد ترکیب کنست جدید گفته است احتمال دارد ائتلافی متشکل از اعضای راستگرا،راست افراطی –لیکود،جوئیش هوم(خانه یهود) و یسرائیل بیتنو 61 کرسی را به دست آورند و بدون نیاز به احزاب اولترا اورتدوکس و حزب لاپید و لیونی اکثریت کنست را از آن خود کنند.


بسیاری از کارشناسان سیاسی اختلاف بین اعضای کابینه نتانیاهو را از زمان شکست این رژیم در جنگ 51روزه غزه می‌دانند که زمزمه‌های آن به گوش می‌رسید.

«سامی ابوزهری» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس در واکنش به فروپاشی کابینه نتانیاهو گفت: فروپاشی ائتلاف حکومتی اسرائیل، نشانه و علامتی دیگر برای پیروزی مقاومت و شکست بنیامین نتانیاهو در غزه است.
گزارش از رضا عسگری

منابع:
http://www.jpost.com/Breaking-News/Netanyahu-and-Lapid-to-meet-tomorrow-to-settle-differences-38325 
http://www.timesofisrael.com/at-the-brink-of-elections-a-coalition-scrambles/
http://www.nytimes.com/2014/11/24/world/middleeast/israeli-cabinet-backs-nationality-bill-that-risks-wider-rift-with-arab-minority.html?_r=0
http://www.jpost.com/Breaking-News/Netanyahu-and-Lapid-to-meet-tomorrow-to-settle-differences-383250
http://www.timesofisrael.com/at-the-brink-of-elections-a-coalition-scrambles/
http://www.independent.ie/world-news/middle-east/israeli-rift-grows-over-proposals-for-jewish-state-30778424.html
http://www.houstonchronicle.com/news/nation-world/world/article/Israeli-Cabinet-backs-nationality-bill-that-risks-5913154.php#/0
http://www.haaretz.com/news/national/1.629512
http://www.haaretz.com/news/national/1.629444
http://www.timesofisrael.com/at-the-brink-of-elections-a-coalition-scrambles/#ixzz3Ki4uLNwB 
 http://www.timesofisrael.com/at-the-brink-of-elections-a-coalition-scrambles/
http://www.timesofisrael.com/state-of-the-nation-state-law/


انتهای پیام./
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.