سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مهمترین علل مرگ ایرانی‌ها

معاون بهداشت وزارت بهداشت با عنوان این مطلب که سالانه در دنیا 57 میلیون نفر فوت می کنند، افزود: از این تعداد 36 میلیون مرگ به دلیل بیماری های غیر واگیر است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،دکتر علی اکبر سیاری در نخستین هم اندیشی منتخبین جامعه هنری و ورزشی در خصوص پیشگیری و کنترل سرطان با اشاره به این که عمده مرگ ها در فاصله سنی 30 تا 70 سالگی است، خاطرنشان کرد: اکثر این مرگ ها قابل پیشگیری است و با رفتارها و سبک زندگی مردم ارتباط مستقیم دارد.

به گفته وی، 4 بیماری عمده مهمترین علل مرگ ایرانیان است، به طوری که بیماری های قلبی و عروقی سالانه منجر به 93 هزار سکته قلبی می شود. ضمن این که در سال 43 هزار نفر دچار سکته مغزی می گردند. بیماری دیابت و بیماری های تنفسی نیز از جمله این بیماری ها است. ضمن این که حوادث ترافیکی نیز از علل عمده مرگ ایرانیان محسوب میشود.

سیاری خاطرنشان کرد: 10 درصد مردم ما در کشور سیگار می کشند، سه میلیون نفر قلیان مصرف می کنند و 90 درصد علت سرطان ریه سیگار است به طوری که خطر سکته قلبی را 4 برابر می کند.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به این که هنرمندان و ورزشکاران که مورد علاقه مردم هستند، می توانند در آموزش و پیشگیری از این بیماری ها، به مردم کمک موثری کنند، گفت: تغذیه ناسالم، مصرف بیش از حد نمک، غیراستاندارد بودن روغن های مصرفی و کمبود مصرف سبزی و میوه، زمینه ساز ابتلا به بیماری های فوق است.

به گفته وی، مردم ایران سالانه 33 لیتر نوشابه مصرف می کنند که این عدد قبلا 42 لیتر بوده و با آگاه سازی مردم نسبت به مضرات آن به این میزان کاهش یافته است.

سیاری ادامه داد: 25 میلیون نفر در کشور اضافه وزن دارند و 34 هزار نفر مرگ مربوط به چاقی است. از سوی دیگر 10 میلیون نفر مبتلا به فشار خون هستند که 83 هزار مورد مرگ در سال مرتبط با فشار خون است. در ضمن 27 هزار نفر مبتلا به ایدز شناسایی شدند که برآورد ما 85 هزار نفر است.

به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت، معتادان تزریقی در کشور با مصرف سرنگ مشترک، به شیوع ایدز دامن می زنند.

وی در پایان تاکید کرد: جامعه هنری در انتقال دانش سبک زندگی سالم می تواند نقش مهمی داشته باشد.
برچسب ها: وبگردی ، علل مرگ ، ایران ، سرطان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.