"زینب السادات حسینی" در گفتگو با
خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، بابیان اینکه انتظار داریم وزیر علوم با صحبتهایی که در صحن علنی داشت و اعلام برائتی که از جریان فتنه کرد، در برنامههای راهبردی و انتخاب مدیرانشان این مهم را به اثبات برسانند، اظهارداشت: یکی از دلایل رای بالای نمایندگان مجلس که نماینده مردم هستند، همین اعلام برائت وی از جریان فتنه بود و این از مهمترین دلایلی بود که گزینههای قبلی تصدی وزارت علوم آن را جدی نگرفتند.
حسینی اظهار داشت: انتظار داریم وزیر علوم از مدیرانی که هیچ عقبه، پیشینه و پروندهای در جریان فتنه ندارند استفاده کند. چرا که ما مدیران مومن، متعهد، کارآمد، مجرب و بیحاشیه کم نداریم تا در دانشگاهها و وزارت علوم استفاده شوند.
وی با تاکید بر اینکه توجه به علم بومی و کارآمد از مواردی است که بسیار حائز اهمیت است، گفت: اگر دانشگاههای ما از آرامش و نشاطی که نیروی جوان به آن نیاز دارد، برخوردار باشند، دانشجو و استاد میتوانند در کنار یکدیگر آینده علمی و تربیتی کشور را تضمین کنند.
عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت با تاکید بر اینکه پیشرفت علمی مهمترین ابزار برای ارتقای هر کشور است، تصریح کرد: توانمندیهای علمی تنها چیزی است که میتواند کشور را در عرصههای جهانی مطرح کرده و کشورهای دیگر را نیازمند علم خود کند و این در کشور محقق نمیشود مگر آنکه فضای علمی ما با نشاط و پویا باشد.
حسینی با تاکید بر اینکه دانشگاه نباید پادگان سیاسی و جولانگاه احزاب شود، اضافه کرد: این موضوع بارها از سوی مقام معظم رهبری تاکید شده و از مهمترین خواستههای دانشجویان و دانشگاهیان است.
وی به ارائه مجوزهایی که برای راهاندازی تشکلهای جدید صادر میشود اشاره کرد و گفت: برخی دانشجویان مخالف نظام به دنبال دریافت مجوز هستند که در برخی دانشگاهها دفترهایی به این تشکلها داده میشود باید مراقب بود که پیش از این برخی تشکلها در قالب تشکلهای اسلامی، فعالیتهای غیر اسلامی حتی ضد اسلامی داشتند که منجر به منحل شدن آنها شده است. وزارت علوم باید مراقب باشد آن روزها دوباره تکرار نشوند.
حسینی در پایان خاطر نشان کرد: یکی از خواستههای دانشجویان فعال فرهنگی از وزیر علوم این است که با بروکراسی حاکم در دانشگاهها مقابله کند، به عبارتی شاهد برخوردهایی با تشکلهای دانشجویی دانشگاهها برای دادن مجوز بودیم که موجب شد دانشجوها در فعالیتهای دانشجویی به انزوا کشیده شوند باید فضای پویا، بانشاط و فعال در دانشگاهها ایجاد شود تا دانشجویی که دیدهبان یک جامعه و وجدان بیدار یک ملت است، در همه عرصهها بتواند تحلیل و از مسئولین مطالبه گر باشد و در نهایت بتواند با رسالتی که به دوش دارد به طور شایسته و بایسته عمل کند.
انتهای پیام/