سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون عملیات نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران:

نگاه دشمن به مرزهای آبی ایران پاسخی قاطع‌تر از عملیات مروارید خواهد داشت

معاون عملیات نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمنان بدانند کوچکترین نگاه آنها به منافع و مرزهای آبی ایران با پاسخی قاطع‌تر از عملیات مروارید و آنچه در دوران دفاع مقدس اتفاق افتاد، مواجه خواهند شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران؛ امیر دریادار دوم سیدمحمود موسوی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با گرامیداشت روز نیروی دریایی و با تاکید بر آمادگی نیروی دریایی برای حضور مقتدرانه و فعال در هر نقطه از آب‌های آزاد که منافع ایران ایجاب کند، اظهار کرد: حضور ایران در دریاهای آزاد نماد اقتدار و سربلندی ایران اسلامی است و نیروی دریایی توانسته با استفاده از تجهیزات، پتانسیل، ظرفیت‌ها و خلاقیت در اکثر آبراه‌های آزاد حضور راهبردی و تاثیرگذار داشته باشد.

وی افزود: اعزام ناوگروه‌های نیروی دریایی به اقصی نقاط جهان بیانگر آمادگی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای حراست از منافع ایران در دریاهای آزاد و آب‌های بین‌المللی است.

معاون عملیات نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: در حال حاضر استقرار ناوگروه‌ها در بنادر کشورهای دوست بیانگر این است که نیروی دریایی ایران قابلیت این را دارد که علاوه بر دفاع از منافع ملی خود، از سایر کشورها که نیازمند مساعدت در این حوزه هستند، حمایت کند.

موسوی با تاکید بر ضرورت توجه به توریسم دریایی و عمق بخشیدن به طرح‌های دفاعی ایران و استفاده از آب‌های دریایی تصریح کرد: در بسیاری از کشورها، شهرهای تاثیرگذار اقتصادی در حاشیه بنادر و دریا مستقر هستند، در حالی که شهرها و بنادر ایران از پیشرفت چندانی برخوردار نیستند.

وی از اجرای برنامه‌ای برای تحقق این مهم خبر داد و بیان داشت: دولت طرح‌های کلانی برای این مناطق راهبردی در دست دارد که با تحقق کامل آنها شاهد پیشرفت مناسب و در شأن ایران در این سواحل خواهیم بود.

معاون عملیات نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه ایران باید به قدرت دریایی تبدیل شود، اضافه کرد: ایران کشوری دریایی بوده و در شمال و جنوب دارای مرزهای طولانی آبی است و می‌تواند نقش واسطه‌ای را برای برقراری ارتباط میان کشورهایی که به آبراه‌های آزاد دسترسی ندارند، ایفا کند.

موسوی دلیل اصلی عدم گرایش ایران به توسعه ‌دریا محور را در سال‌های گذشته سیاست‌های استعماری کشورهای استعمارگر دانست و افزود: این سیاست‌ها باعث شد توجه دولتمردان از مزایای دریا منحرف و با سیاست‌های خشکی همسو شود.

وی توسعه دریا محور را رویکرد کلی کشور عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به اینکه 90 درصد تجارت بین‌الملل از طریق دریا انجام می‌شود، باید حضور تأثیرگذارتری در دریا داشته و از منافع و منابع خود در آب‌های آزاد و بین‌المللی بهره ببریم.

معاون عملیات نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران به دلاورمردی‌های تکاوران نیروی دریایی در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و ادامه داد: یکی از عملیات‌ شاخص نیروی دریایی که 67 روز پس از شروع جنگ انجام شد، عملیات مروارید بود که در این عملیات نیروی دریایی با کمک هوانیروز در شمال خلیج‌فارس دستاوردهایی اعم از انهدام بیش از دو سوم استعداد تجهیزاتی نیروی دریایی عراق در منطقه، محاصره دریایی دشمن، انهدام سکوهای البکر و الامیه، حفظ سیادت دریایی ایران در خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای مکران و اقیانوس هند دست یافت.

انتهای پیام/ا

منبع: فارس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.