سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

رنگدانه های مفیدی که مانع بروز سرطان می شود

میوه های قرمز به دلیل رنگدانه های بیشتری که دارند خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی بیشتری دارند این میوه ها از جمله انار، توت فرنگی، شاه توت و همچنین سبزیجات قرمز مانند گوجه و هویج هستند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛ یک کارشناس تغذیه می گوید: سلنیوم، ویتامین E و C نیز در پیشگیری از ابتلا به سرطان مفید است.

شیرمستی گفت:این غذاها دارای فیبر فراوانی هستند که این فیبر مدت ماندگاری موادغذایی و در نتیجه امکان سرطانی شدن سلول‌ها را کاهش می‌دهد.

وی گفت: سبزیجات خانواده کلم در این بین خواص بهتری دارند و موادی دارند که ترشح آنزیم‌های تخریب کننده سلول‌های سرطانی را تحریک می‌کند.

دمنوش هایی که خاصیت آرام بخشی دارند از جمله بهارنارنج، گل گاوزبان و دمندوش رقیق آویشن با عسل و یا نعناع و عسل نیز برای پیشگیری از سرطان مفید هستند.

انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.