سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قمری: سیاست فدراسیون،همگانی کردن رشته دوچرخه سواری است

رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: : سیاست فدراسیون،همگانی کردن رشته دوچرخه سواری است و این موضوع در اولویت اصلی کار ما قرار دارد.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ خسرو قمری در مجمع انتخاب رییس هیات دوچرخه سواری استان خوزستان اظهار کرد: امسال از ابتدای سال اردوهای مختلفی داشتیم و توانستیم در مسابقات قزاقستان در رده های سنی جوانان، امید و بزرگسالان بخش آقایان و رده های سنی جوانان و بزرگسالان بانوان، شرکت کنیم.
 
وی افزود: در این مسابقات نسبت به سال گذشته تعداد بیشتری از ورزشکاران ما در بخش بانوان شرکت داشتند که نتایج نسبتا خوبی هم کسب کردند. نهایتا هم این رقابت ها از نظر کیفی نتایج نسبتا خوبی برای ما داشت و البته از نظر کمی تعداد مدال های ما نسبت به سال قبل از آن کمتر شده بود که آن هم به خاطر حضور تیم ها برای شرکت در مسابقات آسیایی بود.
 
رییس فدراسیون دوچرخه سواری گفت: برای شرکت در مسابقات آسیایی هم اردویی در چک داشتیم که احسان خادمی از استان خوزستان نیز در این اردو در رشته سرعت حضور داشت. همچنین ورزشکاران ما در مسابقاتی در کشورهای آلمان، چک و اتریش شرکت کردند و توانستند نتایج نسبتا خوبی کسب کنند. در نهایت هم که نفراتی برای رقابت‌های آسیایی انتخاب شدند و به این مسابقات اعزام شدند.
 
وی اضافه کرد: 14 نماینده به مسابقات آسیایی اعزام کردیم که برای اولین بار در رشته کوهستان دو نفر را در این مسابقات شرکت دادیم. ما توانستیم در این رقابت‌ها به سه مدال خوش‌رنگ طلا، نقره و برنز به ترتیب در ماده‌های سرعت، استقامت و تایم‌تریل انفرادی دست پیدا کنیم. چنین نتیجه‌ای پس از انقلاب اسلامی از نظر کیفی، بی‌سابقه بود. ما پس از 25 سال به مدال طلا رسیدیم و در این دوره نتیجه بسیار خوبی رقم خورد.
 
قمری ادامه‌داد: ‌این سه مدال حاصل زحمات خانواده دوچرخه‌سواری بود که افتخاری برای تمام کسانی است که زحمت کشیدند. همچنین از زحمات روسای گذشته هیات استان خوزستان از جمله آقای سالمی تشکر می‌کنم.
 
وی در ادامه بیان‌کرد: باتوجه به این‌که مسوولان نظام نیز همگانی شدن ورزش را در اولویت‌های کاری‌شان قرار داده‌اند، روسای هیات نیز باید به این موضوع توجه کنند. ما می‌توانیم بهترین استعدادها را داشته باشیم و فرهنگ دوچرخه‌سواری را در سطح این استان توسعه دهیم.
 
رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری افزود: توجه به ورزش قهرمانی نیز یکی دیگر از نیازهای ما است و می توانیم در میادین بین‌المللی پرچم کشورمان را به اهتزاز در آوریم. یکی از برنامه‌هایی که باید خروجی هیات‌ها باشد، توجه به بخش قهرمانی است و این اتفاق باید در هر دو بخش آقایان و بانوان بیفتد و فقط مختص بخش آقایان نیست.
 
وی خطاب به رییس جدید هیات دوچرخه سواری خوزستان گفت: در بخش حرفه ای که همان باشگاه‌داری حرفه ای است را باید در فضای هیات راه اندازی کند. استان از پتانسیل خوب و اسپانسرهای خوبی برخوردار است که رییس هیات باید از آن ها استفاده کند، چرا که استعدادهای خوب و نابی به ویژه در رشته سرعت در این جا داریم و باید براساس شرایط و اقلیم بتواند این فضا را در این جا فراهم کند.
 
قمری خاطر نشان کرد: ‌بخش آموزش نیز از دیگر نیازهای ما است و باید کارهایی انجام شود و باید به سمت و سوی آموزش داوران و مربیان برویم تا در برگزاری مسابقات و تمرینات بتوانیم دوچرخه‌سوارانی را آموزش دهیم و علاوه بر آن در بخش مسابقات نیز حضور کیفی و فعالی داشته باشیم و فدراسیون در این زمینه آمادگی کمک به هیات ها را دارد.
 
وی بیان کرد: ‌بخش استعدادیابی نیز یکی دیگر از نیازهای اولیه ما است و هیات استان باید از این شرایط اقلیمی‌ای که در استان خوزستان است با همکاری آموزش و پرورش استفاده نماید تا بتواند بهترین دوچرخه سواران آقا و خانم را در چهار رشته ما شناسایی کند تا استعدادهای خوبی را کشف و از آن ها در بخش قهرمانی استفاده کنیم .
 
رییس فدراسیون دوچرخه سواری گفت:‌ از دیگر نیازهای ما اسپانسرهای مالی است که هیات ها در این زمینه می توانند از دستگاه‌های مختلف دولتی کمک بگیرند و رییس هیات باید این توانمندی را داشته باشد. یکی از کارهایی که در استان خوزستان نسبت به استان های دیگر اتفاق افتاده احداث پیست زیبایی در این جا است، البته تا حدی باید از نظر کیفی کمک شود تا نواقص برطرف شود. به هر حال باید این پیست باید در بخش درآمدزایی و بانوان فعال شود. در این پیست بهترین بانوان دوچرخه سوار رشته سرعت می‌توانند آموزش ببینند و به نوعی برای حضور در مسابقات مختلف آماده شوند.
 
وی خاطر نشان کرد: فدراسیون آمادگی دارد که در استان خوزستان به ویژه شش ماهه دوم سال، اردوهای تیم ملی را تشکیل دهد که با برپایی این اردوها، ورزشکاران این استان می توانند هم آموزش ببینند و هم در تمرینات حضور پیدا کنند و با برقرار کردن ارتباط خوب با مربیان تیم‌ملی شرایط خوبی برای خودشان فراهم نمایند.
 
قمری تصریح کرد: آن چه که رییس هیات باید مدنظر قرار دهد، تعامل با اداره کل ورزش و جوانان است که باید این موضوع را در اولویت خود قرار دهد و پس از آن هم باید با فدراسیون تعامل داشته باشد و اگر رییس هیاتی نتواند این ارتباط را برقرار کند، نمی تواند در آینده از امکانات و مسایلی که در این دو دستگاه است، استفاده کند. به هر حال یک رییس هیات باید بتواند مجموعه ای از این کارها را در برنامه کاری خودش داشته باشد تا بتواند در آینده مثمرثمر باشد.
 
وی گفت: هیات دوچرخه سواری استان خوزستان نزدیک به 18 ماه است که به صورت سرپرستی اداره می شود و از آقای چابک که بیشترین زحمت ها را کشید تشکر می کنم. همچنین از کیانی‌زاده هم که از مدیران فعال و جوان است و در سال های گذشته نیز در قسمت های مختلف اداره کل ورزش و جوانان استان، کسب تجربه کرده است و از مدیران بسیار شایسته در سطح وزارت خانه می باشد، قدردانی می نمایم.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.