سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم

افزایش کیفیت نان با آزاد سازی قیمت

کرمی با اشاره به لزوم آزادسازی قیمت نان گفت:با آزادسازی قیمت نان رقابت بیشتر می شود ودر پی آن کیفیت نان افزایش می یابد.

محمد جواد کرمی رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با اشاره به لزوم آزادسازی قیمت نان گفت:با آزادسازی قیمت نان رقابت بیشتر می شود ودر پی آن کیفیت نان افزایش می ابد.

وی افزود:ما کاملا با آزادسازی قیمت نان موافق هستیم اما تصمیم دولت این است که این آزادسازی در چند مرحله انجام شود.

رییس اتحادیه نان های حجیم و نیمه حجیم در ادامه گفت: نزدیک به دوسال است که قیمت نان افزایش نیافته در حالیکه از دو سال پیش تا کنون باید هر سال قیمت نان افزایش می یافت تا در حال حاضر دولت مجبور نباشد  این رقم سنگین را برای یارانه آرد و نان بپردازد .

وی تصریح کرد:آزادسازی قیمت نان هم به نفع تولیدکننده و هم به نفع مردم است .

کرمی ادامه داد :قیمت نان های فانتزی در سال 93 هیچ افزایشی نداشته و تمام قیمت ها مربوط به سال گذشته است در حالیکه هزینه های بیمه و کارگر و مواد اولیه افزایش داشته اما قیمت نان همچنان تغییری نکرده است.
 

انتهای پیام/
 

برچسب ها: افزایش ، قیمت ، نان ، ارد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
عباس
۱۹:۵۲ ۱۴ آذر ۱۳۹۳
تو شهرهایی که تولیدکننده آرد هستن،قیمتها بیشتر از شهرهای دیگرر افزایش یافته.دسترنج خودمان را گران تر از دیگر شهرها میخوریم