گفتنی است؛ بر اساس جدید ترین تحقیقات، اغلب غذاهای خورد شده توسط انسانها اسیدی هستند، از جمله گوشت،
ماهی، مرغ، ماکارونی و برنج که میتوانند PH خون را به شدت اسیدی کنند.
بررسیها نشان میدهند، غذاهای اسیدی میتوانند به شدت بر روی بدن اثر منفی بگذارند، از جمله باعث ایجاد فشار و بیماری بر روی کبد، کلیه و حتی از دست دادن مواد معدنی ضروری در بدن مانند
پتاسیم، منیزیم، کلسیم، سدیم و ابتلا به انواع بیماریهای مزمن غیر واگیر دیگر شوند.
کارشناسان توصیه میکنند، افراد همواره تعادل بین غذاهای اسیدی و قلیایی که میخورند برقرار کنند.
غذاهای قلیایی شامل انواع دانهها، آجیل، حبوبات، گریپ فروت، توت، چغندر و کدو است که باعث حفظ سلامت بدن میشوند.
انتهای پیام/