مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: کیوی از میوههایی به شمار می رود که در گروه مرکبات جای دارد، این میوه حاوی ویتامینهای A,C همچنین فیبر است.
وی افزود: مصرف کیوی در برنامه غذایی متعادل سبب کاهش کلسترول خون فرد می شود به این وسیله از بروز تنگی عروق در فرد جلوگیری می کند.
به دلیل آنکه این بیماری بر اثر رسول چربی در رگهای فرد به وجود می آید تمام میوهها به خصوص میوههایی به رنگهای صورتی و قرمز مانند انار، هندوانه و شاتوت از تنگی عروق به فرد جلوگیری میکند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: میوههایی چون انار، هندوانه و شاتوت به دلیل آنتی اکسیدانی که در آن وجود دارد مانع از تنگ شدن عروق فرد می شود علاوه بر اینها مرکبات همچنین میوههایی چون گلابی و سیب از بروز تنگی عروق در فرد جلوگیری می کند.
انتهای پیام/