سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نماینده ایران در آژانس:

کشور ارائه‌کننده اسناد جعلی یا مختصات ارائه دهد یا اعتراف به گمراه کردن اعضا کند/ اجازه دسترسی به سایت مریوان

در جهت اثبات موضوع برای کشورهای عضو همچنین مایلیم آمادگی خود برای اجازه دسترسی مدیریت شده آژانس، استثنائاً و به صورتی داوطلبانه، به یکی از سایت‌های مورد ادعا در «منطقه مریوان» مجدداً اعلام کنیم.

به گزارش گروه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران،«رضا نجفی» نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی طی سخنانی در اجلاس شورای حکام از رئیس شورا خواست که اسناد دقیقی از کشور ادعا کننده علیه ایران در مورد فعالیت‌های هسته‌ای بخواهد یا آن کشور اعتراف به گمراه کردن سایر اعضا کند.

سخنان وی از نظر خوانندگان می‌گذرد.

به نام خداوند بخشنده مهربان

خانم رئیس؛

در آغاز مایلم انتخاب سرکار به ریاست این نهاد مهم را تبریک بگویم. هیات اینجانب همچنین مایل است از حمایت مستمر جنبش عدم تعهد نسبت به برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران تقدیر و تشکر کند.

خانم رئیس؛

هیات جمهوری اسلامی ایران نقطه نظرات و ملاحظات خود پیرامون گزارش اخیر را به صورت سند رسمی متعاقباً توزیع خواهد کرد. معهذا مایلم این موارد را بیان کنم: تعداد معدودی از کشورهای عضو اطلاعات نادرست و ساختگی به همراه اسنادی جعلی و پر اشتباه که هیچ ارتباطی به ایران پیدا نمی‌کند، را به آژانس ارائه داده‌اند.

در خلال نشست‌های فنی برگزار شده با آژانس شواهدی دال بر اثبات این موضوع ارائه کرده‌ایم.

در جهت اثبات موضوع برای کشورهای عضو همچنین مایلیم آمادگی خود برای اجازه دسترسی مدیریت شده آژانس، استثنائاً و به صورتی داوطلبانه، به یکی از سایت‌های مورد ادعا در «منطقه مریوان» مجدداً اعلام کنیم.

آژانس در گزارش مورخ نوامبر 2011 خود ادعا کرد که «اطلاعات بیشتر ارائه شده از سوی همان کشور عضو به آژانس نشان می‌دهد که آزمایشات انفجاری قوی در سطح وسیع توسط ایران در منطقه مریوان صورت گرفته است».

منطقه مریوان همان گونه که به آژانس نشان داده‌ایم بیش از 2000 کیلومتر مربع وسعت دارد. چنین آزمایشات ادعایی در صورتی که سایت موردنظر مورد بازدید قرار گیرد به راحتی قابل شناسایی است.

مطمئن هستیم که این گونه ادعاها همچون سایر ادعاهای مطروحه جعلی، بی اساس و ساختگی‌اند.

از این رو «همان به اصطلاح کشور عضو» که اطلاعات گمراه کننده دیگری به آژانس داده، می‌بایست یا مختصات سایت ادعایی را به آژانس ارائه دهد تا آژانس قادر باشد ادعایش را راستی آزمایی کند و یا اینکه واقعیت مطلب را گفته و اعتراف کند که اطلاعات جعلی به آژانس داده و کشورهای عضو را گمراه ساخته است.

از توجه شما متشکرم.

انتهای پیام/

برچسب ها: نماینده ، ایران ، آژانس ، اسناد ، جعلی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.