سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اخبار ویژه روزنامه های پنجشنبه؛

مطالبه صریح و بی‌اغماض مجلس از پنجمین نامزد وزارت علوم/شبکه های آبرسانی قدیمی در تهران!

اگر ساختار تحریم‌ها حفظ می‌شود پس توافق برای چیست؟!،به نام امام حسین(ع) به کام شمر و یزیدهای زمانه،ویژه برنامه ای پُر از توهین و تحقیر،مشکلات باران اسیدی در اهواز و ...از جمله خبر ویژه های برخی روزنامه های پنجشنبه هستند که میتوانید اینجا بخوانید.


*کیهان


اگر ساختار تحریم‌ها حفظ می‌شود پس توافق برای چیست؟!

در حالی که گفته می‌شود موضوع میزان غنی‌سازی و لغو تحریم‌ها بحث‌های اصلی مذاکرات مسقط به حساب می‌آید، اظهارنظرها و اخبار غیر رسمی درباره شرایط لغو تحریم‌ها بیانگر آن است که آمریکایی‌ها در صدد هستند رژیم تحریم‌ها علیه ایران را حتی پس از توافق نهایی با دادن وعده‌های سرخرمن حفظ کنند.به گزارش رجانیوز، کاخ سفید اعلام کرده است که در نتیجه توافق نهایی با ایران بخشی از تحریم‌ها علیه ایران را «تعلیق» خواهد کرد، تعلیق تحریم‌ها به گونه‌ای است که رژیم تحریم‌ها علیه ایران حتی پس از توافق نهایی حفظ می‌شود. این در حالی است که مبدأ تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران به دو مرجع باز می‌گردد؛ یک) تحریم‌هایی که از سوی رئیس جمهوری آمریکا اعمال می‌شود و به فرمان‌های اجرایی دولت آمریکا علیه ایران مشهور است. دو) قوانین مصوب کنگره است.

رجانیوز افزود: آنچه به صورت نگران کننده‌ای در مذاکرات اخیر درباره نحوه لغو تحریم‌ها در جریان بوده است، اعتماد طرف ایرانی به آن چیزی است که به تعبیر ظریف با عنوان «قول اوباما» از آن یاد می‌شود. ظریف در گفت‌وگو با شبکه پی‌بی‌اس آمریکا اعلام کرده بود «اگر اوباما قول بدهد می‌پذیریم». هر چند که وزیر امور خارجه در اظهار نظر خود اعلام نکرد اگر اوباما مشخصاً در چه حوزه‌ای قول بدهد، پذیرفته خواهد بود، اما اخبار جدید حاکی از آن است که منظور، قول اوباما در مورد شیوه لغو تحریم‌ها بوده است و بحث و مذاکره درباره «قول اوباما» به صورت جدی در این باره در جریان است.به این ترتیب، آمریکا به دنبال آن است که درباره نوع اول تحریم‌ها یعنی فرمان اجرایی رئیس جمهور، به «تعلیق» و نه «لغو» این دستورات آنهم به صورت موردی و البته زماندار و برای یک دوره زمانی مشخص تعهد بدهد و در مورد قوانین مصوب کنگره، نیز تنها اباما «قول می‌دهد» تا کنگره را متقاعد کند که بندهایی از قوانین تحریمی ایران را که در آن به رئیس جمهور اجازه چشم‌پوشی داده شده است، به صورت موقت و 120 روزه چشم‌پوشی کند و این اقدام در برهه‌های 120 روزه مشابه تمدید شود که البته هیچ تضمینی هم برای آن وجود ندارد.

بنا بر تفسیر آمریکا از توافق ژنو، در صورت همکاری کامل ایران که رضایت مقامات آمریکا را جلب کند این دولت تنها تحریم‌هایی را مورد «چشم‌پوشی» قرار خواهد داد که تحت فرمان‌های اجرایی دولت آمریکا باشد و صرفاً مربوط به موضوع هسته‌ای ایران شود. یعنی تحریم‌هایی که با برچسب حقوق بشر و مبارزه با تروریسم و یا موارد دیگر علیه ایران تصویب شده و همچنین تحریم‌های کنگره به قوت خود باقی خواهد ماند. این یعنی آنکه تقریباً حدود 90 درصد تحریم‌ها علیه ایران همچنان حفظ خواهد شد. اما نکته بسیار مهم در این رویکرد آن است که به واسطه تعهدات طرف ایرانی، کل نظام ایران آنهم صرف نظر از جهت‌گیری‌های دولت‌ها متعهد به اجرای توافقنامه خواهد بود و در مقابل تصمیم طرف آمریکایی منوط به تصمیم رئیس جمهور و البته همراهی کنگره شده است آنهم با اتکا به «قول اوباما». یعنی پس از پایان دوره اوباما و حتی در دوره او نیز هیچ تضمین عملی برای اجرای آن وجود نخواهد داشت.

حاشیه‌سازی برای غفلت افکار عمومی از مسئولیت‌های دولت

برخی مدیران ارشد دولتی مسئله‌سازی برای غفلت افکار عمومی از مسائل اصلی را در اولویت قرار داده‌اند.روزنامه رسالت نوشت: با مروری بر رفتارشناسی برخی مدیران ارشد دولت و با کنار هم گذاشتن موضع‌گیری‌های آنان که در رسانه‌ها و افکار عمومی بازتاب می‌یابد، این موضوع به ذهن متبادر می‌شود که گویی قرار است «مسئله‌سازی برای افکار عمومی» به نحوی جدی دنبال شود هر روز یا هر هفته یک مسئله ذهنی و فکری برای مردم ایجاد شود تا آن مسئله‌هایی که باید مغفول شوند، چندان در عرصه عمومی جامعه مطرح نشوند... برای این موضوع می‌توان شاهد مثال‌های متعددی ارائه کرد. وجود جمع زیادی از چهره‌های امنیتی و رسانه‌ای در دولت یازدهم زمینه قابل توجهی از طراحی «عملیات روانی» در جامعه و اقدامات رسانه‌ای و تخریبی علیه گروه‌های سیاسی منتقد دولت فراهم کرده است.

این روزنامه می‌افزاید: متاسفانه برخی مشاوران رئیس‌جمهور و طراحان «مسئله»‌های خبری و رسانه‌ای برای افکار عمومی به گونه‌ای عمل می‌کنند که نه اعتقادی به «تعامل» دارند و نه مروج «اعتدال» هستند. در دولتی که با گفتمان اعتدال و تدبیر بر سر کار آمده، ظاهرا تنها قرار است با تدابیری برای عملیات روانی ذهن مردم از مسائل بسیار مهمی چون تورم، بیکاری، رکود اقتصادی، اعتیاد، قاچاق، طلاق، فساد و فحشا، رانت‌خواری، بی‌تحرکی دولت و کابینه، موضوع کاهش جمعیت، ابهام در پرونده هسته‌ای، آلودگی هوا، سبد کالا و... به طور کامل منحرف شود. ناتوانی دولت در عبور از رکود اقتصادی و تداوم فشارهای معیشتی به اقشار جامعه بر هیچ‌کس پوشیده نیست.نویسنده خاطرنشان می‌کند: در حالی که دغدغه‌های اصلی مردم و جامعه حول معضلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی متمرکز شده و فشارهای روحی و جسمی بسیار زیادی از همین ناحیه متوجه ایشان می‌شود، مسئله‌سازی دولتمردان و رسانه‌های وابسته به آنها بیشتر متوجه موضوعاتی دست‌چندم است. واضح است که در چنین فضایی نه نخبگان و نه افکار عمومی فرصتی برای تامل و مطالبه‌گری در باب مسائل اصلی جامعه پیدا نمی‌کند.

 مسئله‌سازی برای افکار عمومی ما هر چند ممکن است در کوتاه‌مدت اذهان را درگیر سازد اما در بلندمدت مردم ما و توده‌های جامعه آنگاه که مجال ارزیابی و قضاوت فرا برسد از منظری کلان به موضوعات خواهند نگریست و تصمیم‌سازی خواهند کرد.مع‌الاسف هنوز برخی از سیاسیون، مردم ما و روحیات ایشان را به درستی نشناخته‌اند. از دیگر سو «بازی رسانه‌ای دولت» ظاهرا متمرکز به حیطه مجلس و نمایندگان شده است. این بازی حلقه‌هایی نظیر معرفی افرادی مرتبط با جریان فتنه که مجلس به ایشان رای ندهد و اعلام و القای اینکه دولت و مجلس در حال تعارض و تقابل هستند را دربر خواهد داشت.

به نام امام حسین(ع) به کام شمر و یزیدهای زمانه!

عضو گروه فعال در فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 می‌گوید قهر با آمریکا به نفع ما نیست.فاضل میبدی (از اعضای گروه موسوم به مجمع مدرسین و محققین حوزه) که در نشست «قرن‌ها بعد هنوز» و با موضوع «امام حسین(ع)؛ تقابل ظلم و عدل» در دانشگاه فردوسی مشهد سخن می‌گفت، اظهار داشت: قهر مطلق با آمریکا به نفع ما نیست. ما نیازمند مذاکره هستیم. چرا ما باید راه قهر و دعوا را در تعاملات‌مان با برخی کشورها در پیش بگیریم. ما باید هوشیار باشیم و منافع‌مان را از دست ندهیم. قطع ارتباط با کشورهای دنیا به نفع ما نیست، باید زیرکانه مذاکره کنیم تا تحریم‌هایی که جامعه را متضرر کرده برداشته شود.وی در پاسخ به این سؤال که چرا ائمه اطهار(ع) بر برپایی عزاداری تأکید کرده‌اند؟ گفت: عزاداری نمادی از مبارزه با ظلم است، ما عزاداری می‌کنیم تا این نماد را زنده نگه داریم.

این اظهارات در حالی است که اولاً شرارت علیه ایران و تداوم و تشدید آن از سوی رژیم آمریکا، علت اصلی نفرت ملت ایران از شیطان بزرگ است. ثانیاً یک سال مذاکره نه تنها از این شرارت‌ها نکاسته بلکه بر طلبکاری مقامات آمریکایی افزوده و از جمله، هیچ تأثیر روشنی در زمینه کاهش تحریم‌ها نداشته است. ثالثاً آمریکا در پی مذاکره و رفع اختلاف و انجام معامله نیست بلکه به شیوه همه طاغوت‌ها و مستکبران عالم، تسلیم و بیعت و بردگی را مطالبه می‌کند، حال آن که منطق ملت انقلابی ایران منطق تسلیم‌ناپذیری امام حسین(ع) با شعار هیهات مناالذله و «مثلی لایبایع مثل یزید» است. رابعاً برگزاری همایشی به نام امام حسین علیه‌السلام و «تقابل ظلم و عدل» که برای جوانان دانشجو جذاب است، چه نسبتی با ترویج مذاکره با آمریکا و القای قهر ملت ایران با دنیا دارد؟!

خدا رحمت کند شهید مطهری(ره) را که می‌فرمود؛ حتی مارکسیست نیز می‌تواند در دانشگاه کرسی داشته باشد اما به شرط اینکه همان مارکسیسم را تدریس کند و نه منطق التقاطی میان اسلام و مارکسیسم را، یا در تظاهرات خود در خیابان عکس استالین و لنین را سر دست بگیرد، نه اینکه عکس آیت‌الله خمینی را بالا بگیرد و مردم را به اشتباه بیندازد و شعار مارکسیستی بدهد. حال حکایت بازیگران فتنه و جنگ نیابتی سال 88 است که حلیم آمریکا و اسرائیل را هم زدند و برای آشوبگری سرویس‌های جاسوسی بیگانه هیزم‌کشی کردند و اینک همان ادبیات سیاسی دشمنان را درباره قهر ایران با دنیا تکرار می‌کنند و البته به اعتبار اینکه خود هیچ اعتباری ندارند، از امام حسین علیه‌السلام و نام و همایش آن حضرت خرج می‌کنند، در حالی که اوباش حرمت‌شکن روز عاشورای سال 88 را مردمان خداجو خواندند و از آنان جانبداری کردند!

مطالبه صریح و بی‌اغماض مجلس از پنجمین نامزد وزارت علوم

مطالبه مجلس از نامزد تصدی وزارت علوم، مرزبندی صریح با افراطیون فتنه‌گر است.محمد فرهادی پنجمین فردی است که برای وزارت علوم به مجلس معرفی می‌شود. نمایندگان مجلس پیش از این به میلی منفرد، نیلی احمد‌آبادی و دانش آشتیانی به خاطر همکاری با فتنه‌گران رای اعتماد ندادند. مجلس در عین حال به فرجی دانا با اخذ این تعهد که با جریان فتنه و گروهک‌های ساختارشکن مرزبندی داشته باشد رای اعتماد دادند اما وی که در برابر جریان مذکور عملا منفعل و فاقد اختیار بود، تبدیل به آلت دست افراطیون شد و گزینه‌های همین جریان را به عنوان معاون وزارت و روسای بیش از 30 دانشگاه منصوب کرد. همین نقض تعهد موجب شد نمایندگان مجلس پس از 9 ماه وی را استیضاح کرده و در حالی که 159 نفر به وی رای اعتماد داده بودند- تنها 70 نفر با وزارت وی مخالفت کرده بودند- تعداد مخالفان به 145 نماینده برسد و او از وزارت برکنار شود.

مرور جابه‌جایی آرای موافق فرجی دانا با آرای مخالف نامزدهای بعدی همسو با خط فتنه در مجلس نشان می‌دهد تعداد آرای مخالف از 70 رای سال گذشته مدام رو به افزایش گذاشته و درباره دانش آشتیانی به 171 نفر رسیده است در حالی که تعداد موافقان از 159 نفر به 70 نفر سقوط کرده است. معنای این جابه‌جایی از یک سو حاکی از حسن ظن و آسان‌گیری مجلس در سال گذشته و از سوی دیگر حساسیت غیر قابل اغماض نسبت به فتنه‌گرانی است که کشور را در کام بحران و براندازی پیش بردند. با این وصف گزینه پیشنهادی جدید هم در سوابق باید از این جانبداری مبرا باشد و هم تعهد بدهد که شرط تداوم وزارت وی، مرزبندی صریح با این جریان نفاق است.دقیقا به دلیل همین رویکرد است که الیاس نادران نماینده مردم تهران و از استیضاح‌کنندگان فرجی دانا در جمع خبرنگاران تاکید کرد: فرهادی باید تکلیف خود را با اصلاح‌طلبان تندرو و حلقه‌های تندرو در وزارت علوم روشن کند.عضو فراکسیون اصولگرایان اظهار داشت: ایشان در فتنه 88 نامه‌هایی را امضا کردند که باید در خصوص آن به نمایندگان توضیح دهند که در حال حاضر موضع‌شان نسبت به آن وقایع چیست.

نادران با تاکید بر اینکه مجلس نگران حلقه‌های پشت پرده‌ای است که وزارت علوم را مدیریت می‌کند گفت: این حلقه‌ها برای بقای خود حاضر شدند که فرجی دانا را فدا کنند. باید فرهادی تکلیف خود را با این حلقه‌ها روشن کند.وی در پایان ابراز امیدواری کرد که موضع فرهادی در مورد فتنه و اداره وزارت علوم با چارچوب‌های نظام به گونه‌ای هماهنگ باشد که بتواند وزارت علوم را اداره کرده و به سرنوشت فرجی دانا دچار نشود.به گزارش شبکه خبر دانشجو، فرهادی در مرداد ماه 88 نامه‌ای را به همراه خاتمی، موسوی و افراطیون دیگری نظیر محسن آرمین، قربان بهزادیان‌نژاد، محمدعلی توفیقی، سعید سمنانیان، محمد سلامتی، عباس عبدی، ابوالفضل قدیانی، عبدالله ناصری، محمدعلی نجفی، هاشم هدایتی و... امضا کرده که ضمن آن بازداشت و بازجویی از آشوبگران و فتنه‌گران با دوران ستم‌شاهی مقایسه شده است!وب‌سایت اصلاح‌طلب امید درباره فرهادی نوشت: با سوابق همکاری فرهادی با دولت موسوی و دولت خاتمی باید خدا به خیر کند! چون عضو موسس حزب مشارکت بودن برای نمایندگان مجلس نوعی اتهام است که باعث رای عدم اعتماد به دانش آشتیانی شد.

در هر صورت و فارغ از سوابق فرهادی که از سوی نمایندگان مجلس بررسی می‌شود، اعلام برائت و مرزبندی‌ای است که نامزد جدید وزارت باید درباره فتنه‌گران تصریح کند و در عین حال متعهد به رعایت خط قرمز نظام درباره خیانت بزرگ فتنه 88 باشد.عدم حساسیت کافی برخی دولتمردان در این زمینه سبب شد که تعداد آرای حامی دولت در مجلس مرتبا کاهش یابد و این سوال را ایجاد کند که کدام حلقه نفوذی اصرار دارد نسبت به دولت ایجاد بدگمانی کرده و موجب اختلال در روابط دو قوه شود؟!

*ایران

ویژه برنامه ای پُر از توهین و تحقیر

یک خبرگزاری اصولگرا با انتشار ویژه نامه‌ای  جهت دار و پر از گوشه و کنایه به تحقیر و توهین به مقامات دولتی از جمله محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه، معصومه ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست و نیز اکبر ترکان معاون رئیس جمهوری پرداخت.  
در این ویژه نامه ظریف بر ویلچر نشان داده شده که مقابل کاترین اشتون، مذاکره‌کننده ارشد گروه 1+5 قرار گرفته و از آن سو هم با استناد به یکی از اظهارات ترکان درباره ناتوانی رقابت کالاهای ایرانی با نمونه‌های خارجی، چندین تصویر اهانت‌آمیز از این مقام دولتی منتشر شده است.همچنین برخی مطالب حاوی کنایه و تمسخر هم درباره اینکه آلودگی هوای تهران بهبود پیدا نکرده است منتشر شده است.  این مطالب غیر واقعی در شرایطی منتشر شده که تیم مذاکره‌کننده ایرانی در حال برگزاری آخرین دور مذاکرات هسته‌ای در وین است و عموم مقامات کشورمان بر پایبندی تیم مذاکره کننده بر حقوق مسلم ایران تأکید کرده اند. 

از آن سو هم آمارهای موجود نشان می‌دهد آلودگی هوای تهران نسبت به دوران قبل که بنزین‌های آلوده پتروشیمی توزیع می‌شد، بسیار کم تر شده است. فقط یکی از آخرین آمارها نشان می‌دهد که نسبت روزهای هوای پاک تهران از ابتدای سال‌جاری تا 20 مهرماه نسبت به دلایل مشابه آن در سال گذشته (1392) سه برابر شده است.  با این حال گروهی به دلایل خاصی سعی می‌کنند در قالب تمسخر و طنز از پاسخگویی درباره عملکرد گذشته شان فرار کنند.ظاهراً آنان فراموش کرده اند سال‌های قبل در همین ایام به علت آلودگی بسیار شدید، مدارس بارها و بارها تعطیل شده بودند و گاهی اوقات کار به تعطیلی رسمی هم کشیده می شد.

انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از آیت‌الله علم الهدی


روزنامه جمهوری اسلامی در شماره دیروز خود با انتشار مطلبی انتقادی نوشت: «حجت‌الاسلام سیداحمد علم‌الهدی در همایش دلواپسان هسته‌ای گفت: در 35 سال گذشته به اندازه یک سال پس از توافق ژنو تحقیر نشده بودیم.» به گزارش پایگاه خبری «تیک» امام جمعه مشهد در این همایش که تحت عنوان «منهای عزت بعلاوه تحریم» در حوزه هنری برگزار شد، افزود: امریکا می‌خواهد نشان دهد که ما از انقلاب و استکبارستیزی پشیمانیم.  وی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای گفت: «ما آنقدری که در این یکسال بعد از توافق ژنو تحقیر شدیم در طول این 35 سال تحقیر نشده بودیم؛ اگر ما مانند آن 10 سال که پشت میز مذاکره محکم ایستاده بودیم رفتار می‌کردیم، دولتمردان امریکا ما را این مقدار تحقیر نمی‌کردند.» 

این روزنامه آورده است: «آقای علم‌الهدی در این سخنرانی هیچ اشاره‌ای به تحقیرهای پیاپی که در اثر عملکرد دولت‌های نهم و دهم متوجه ملت ایران شد، نکرد و برای این سخن نادرست خود که ایران در این یک‌سال تحقیر شده است هیچ دلیلی ذکر نکرده است.
واقعیت این است که در یک‌سال اخیر به دلیل مواضع شفاف، عاقلانه و منطقی دولت یازدهم، ملت ایران توانست عزت خود را که در دولت‌های نهم و دهم دچار خدشه شده بود باز یابد و با دست بالا و از موضع عزت و اقتدار با قدرت‌های جهانی مذاکره نماید.»

پیش‌بینی وکیل مهدی هاشمی از نتیجه پرونده

ایرنا گزارش داد: وکیل مهدی هاشمی گفت: مطمئنم که موکلم تبرئه می‌شود. «سید محمود علیزاده طباطبایی» دیروز قبل از شروع هجدهمین جلسه رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی در جمع خبرنگاران این مطلب را بیان کرد و گفت: من مطمئن هستم که موکلم تبرئه خواهد شد.

*جمهوری اسلامی

* ماجرای عدم احراز رأی اعتماد مجلس توسط دانش آشتیانی دارای حاشیه‌هائی است كه بعضی از آنها به سایت‌ها درز كرده است. سخنگوی فراكسیون رهروان (وابسته به علی لاریجانی) به "نسیم" گفته است: "آشتیانی ضمن مخالفت با درخواست نمایندگان درخصوص تبری از فتنه گفت با این كار از مجلس رأی می‌آورم ولی بعداً شرمنده دوستانم خواهم بود."

* همایش ملی اعتدال" كه دیروز در كتابخانه ملی برگزار شد، با اینكه درصدد برآمد مقوله اعتدال را برای افكار عمومی تشریح كند ولی فقط طرفداران دولت اعتدال در این همایش سخنرانی كردند درحالی كه این مقوله فقط درصورتی به صورت واقعی شناخته خواهد شد كه صاحبنظران از جریان‌ها و سلایق مختلف به اظهارنظر درباره آن بپردازند. برگزاری یكطرفه این همایش، جریان مشاعره رادیو توسط یكی از شعرای قبل از انقلاب را در اذهان تداعی كرد كه آن شاعر در نقش مجری هر وقت با شعری از خودش مواجه می‌شد كه شركت كنندگان در مشاعره برای خوشامد او می‌خواندند، می‌گفت: احسن، خیلی عالی بود، از خود بنده بود!

* در پی چاپ خبری مبنی بر بازداشت طلبه سیرجانی در ستون جهت اطلاع روزنامه جمهوری اسلامی، ستاد كاروان "از خراسان تا فلسطین" با ارسال توضیحاتی در این زمینه توضیح داد: "ماجرا از این قرار بود كه پس از اتمام نماز جمعه درحالی كه بعضی از اعضای كاروان "از خراسان تا فلسطین" مشغول توزیع اطلاعیه مربوط به این حركت بودند، افرادی بدون لباس رسمی از آن‌ها خواستند توزیع اطلاعیه‌ها را متوقف كنند، توزیع كنندگان پذیرفتند و از آن به بعد هیچ اطلاعیه‌ای پخش نكردند و می‌رفت كه همه چیز به خوبی و آرامش تمام شود اما با ورود ناشیانه یكی از مأموران حاضر در آنجا ماجرا به تنش كشیده شد. وقتی كه حجت الاسلام علی زاده (از همراهان كاروان) اطلاعیه‌ها را در كیف دستی خود می‌گذارد آن مأمور كج سلیقه با خشونت تمام و كشیدن كیف محتوی اطلاعیه‌ها موجب پاره شدن كیف و زخم برداشتن دست ایشان می‌شود و ماجرا از این به بعد وارد فاز دیگری شده و رفتارهایی از طرف برخی مأموران مشاهده شد كه به خاطر اهانت نشدن به لباس مقدس روحانیت از ذكر جزئیات آن‌ها خودداری می‌كنیم.

اجمالاً این كه وقتی حجت الاسلام علی زاده قصد داشت به طرف امام جمعه محترم سمنان رفته و از رفتاری كه با او شده گلایه كند چندین نفر بر سر او ریخته و با گرفتن جلوی دهان او و بلند كردن ایشان در هوا مانع دادخواهی ایشان شدند. پس از آن با ورود طلبه سیرجانی به ماجرا و دعوت همه افراد حاضر به صبر و شكیبائی و گفت و گوهای بعدی و عذرخواهی بعضی از مسئولان سمنان از اعضای كاروان "از خراسان تا فلسطین" و حتی روبوسی و حلالیت طلبیدن، ماجرا حل و فصل شد." آقای حیدر آسیائی دادستان عمومی و انقلاب مركز استان سمنان نیز در همین زمینه گفت: بنابر گزارشات دریافتی، این فرد (طلبه سیرجانی) به همراه چند تن دیگر با حضور در محل اقامه نماز جمعه شهر سمنان تقاضای پخش اطلاعیه و سخنرانی از تریبون نماز جمعه را داشته كه با توجه به عدم هماهنگی قبلی از انجام این كار توسط ستاد برگزاری نماز جمعه ممانعت به عمل آمده كه نارضایتی یكی از همراهان فرد مذكور موجب ایجاد بی‌نظمی در محل اقامه نماز جمعه شد كه با دخالت نیروی انتظامی و ممانعت از درگیری وی با عوامل ستاد نماز جمعه از افزایش تنش پیشگیری شد." وی افزود: "ممانعت نیروی انتظامی نیز در محل برگزاری مراسم نماز جمعه صرفاً جنبه پیشگیرانه و جلوگیری از ایجاد بی‌نظمی داشته و در این جریان نیز علیرضا جهانشاهی معروف به طلبه سیرجانی دستگیر نشده و هیچگونه پرونده قضایی نیز در رابطه با وی در سمنان تشكیل نشده است".

*قدس

ادعا از نوع آسوشیتدپرس

قدس آنلاین: خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی ضمن بر شمردن اختلافات طرفین در مذاکرات هسته‌ای، مدعی شده است که آمریکا تنها با برخورداری ایران از ۴۵۰۰سانتریفیوژ موافقت کرده است اما ایران کف نیاز خود را ۸۰۰۰ سانتریفیوژ اعلام کرده است!.

مشکلات باران اسیدی در اهواز

ایرنا: ایرج نظری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: به دنبال بارندگی اخیر در روزهای گذشته، 300 نفر با علایم مشکلات تنفسی به درمانگاه ها و مراکز اورژانس این استان مراجعه کردند.

شبکه های آبرسانی قدیمی در تهران!

فارس: محمد رنجبر مدیر یک شرکت مهندسین گفت: راهی جز تفکیک آب شرب از شستن برای تهران نیست زیرا منبع دیگری برای تأمین آب مورد نیاز نیست. شبکه های آب رسانی بسیار قدیمی است و تلف شدن آب در این شبکه ها بسیار زیاد است.

ادعای خبرگزاری دولتی امارات

تسنیم: خبرگزاری دولتی امارات از نامه حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان به رئیس شورای وزیران امارات خبر داد. خبرگزاری دولتی امارات نوشت: «محمد بن راشد آل مکتوم» معاون رئیس امارات و رئیس شورای وزیران این کشور نامه‌ای از «حسن روحانی» رئیس‌جمهوری ایران درخصوص روابط دو جانبه بین 2 کشور و اوضاع فعلی بازار جهانی نفت، دریافت کرده است.

مديرحراست صداوسيما از سپاه قدس آمد

حهان: مديريت 5ماهه فاطمي مديرحراست صداوسيما روز گذشته به پايان رسید و سردار سرتیپ دوم پاسدار «محمدباقر زهرایی» جانشین وی شد. سردار زهرايي پيش از اين معاون سپاه ولي امر(عج) و از اعضاي موثر سپاه قدس بوده است.

جنایت جدید صهیونیستها

فارس: منابع خبری روز گذشته از کشف جسد آویزان‌شده یک شهروند فلسطینی در گورستانی در شمال تل‌آویو خبر دادند.

والی داعش در موصل کشته شد

قدس آنلاین: خبرها حاکیست که روز گذشته والی داعش در موصل در حمله جنگنده‌های ائتلاف کشته شد.



تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.