سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرمانده ناجا در همایش روسای پلیس آگاهی؛

ثبت 2500 سرقت در روز / 99 درصد اعدام‌ها مربوط به مواد مخدر است/ سارقان شیفتی به زندان رفت و آمد می‌کنند

فرمانده نیروی انتظامی گفت: دو هزار تا دو هزار و پانصد سرقت در روز به ثبت می‌رسد.

به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی در همایش روسای پلیس آگاهی گفت: سرقت نسبت به جرائم دیگر مانند قتل، آدم ربایی و  حوادث ترورسیتی کم اهمیت است و اثار زیادی ندارد چرا که میانگین کل سرقت‌ها در سال به صد هزار تومان نمی‌رسد اما اعصاب و روان مردم را به هم می‌ریزد.
 
وی با اشاره به اینکه جرم‌هایی مثل قتل در سال شاید هزار و 800 مورد ثبت می شود، افزود: تعداد جرم سرقت بسیار بالاست و  بیش از دو هزار تا دو هزار پانصد سرقت در روز ثبت می‌شود و این در حالی است که عده ای برای ثبت سرقت خود مراجعه نمی کنند، اما جرمی مثل قتل در هر صورت ثبت می شود و ثبت آن بسیار دقیق است.
 
احمدی مقدم همچنین اظهار داشت: مردم عملکرد مجموع نیروی انتظامی را می بینند و تصور می‌کنند ناجا هر کجا که بخواهد می تواند عملکرد خود را به طور خوب انجام دهد.

وی ادامه داد: مردم باور دارند که نیروی انتظامی می تواند بر هر  موضوعی غلبه کند اگر امکانات لازم را در اختیار داشته باشد، چنانچه در موضوع اسید پاشی توقع مردم این است که صد در صد موارد را کسب کنیم.
 
احمدی مقدم  تصریح کرد:‌ خوشبختانه کاهش جرائم و افزایش نرخ کشف جرم روند منظمی دارد.

فرمانده نیروی انتظامی بیان داشت: سرقت یک جرم در ظاهر ساده اما به دلیل ریشه‌هایی که دارد، بسیار پیچیده است و اولین مورد آن این که نسبت به جرم‌های دیگر کم هزینه تر است.
 
*99درصد اعدام‌ها مربوط به مواد مخدر است  
 
سردار احمدی مقدم تاکید کرد:‌ برخی از احکام اسلامی مانند قطع ید هم با فضاسازی‌های صورت گرفته چندان زمینه اجرایش وجود ندارد. شما ببینید چطور اعتراض می‌کنند. برخی‌ها در کشورهای غربی به اعدام قاچاقچیانی که در حال انتقال موادمخدر به اروپا بوده‌اند به بهانه‌های حقوق بشری اعتراض می‌کنند.

با بیان اینکه 99 درصد از اعدام‌ها در ایران مربوط به موادمخدر است، افزود: اندکی هم مربوط به قصاص است که ربطی به ما ندارد و مردم خودشان باید آن را اجرا کنند.
 
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به این که مجازات های حداکثری که در قانون پیش بینی شده است خیلی بازدارنده نیست، عنوان داشت: این امر سبب شده تا سارقین احساس ندامت نداشته باشند و به شکلی شده که سارقین به صورت شیفتی به زندان رفت و آمد می‌کنند.
 
احمدی مقدم فشار اقتصادی را از دیگر موارد افزایش سرقت عنوان کرد و اظهار داشت: ثبات اقتصادی به پلیس کمک می کند  تا بر این موضوع غلبه پیدا کند.

فرمانده نیروی انتظامی در ادامه از کاهش یک درصدی سرقت‌ها در شهریور و سه درصدی در مهر ماه سخن گفت و افزود: امیدواریم تا پایان سال شاهد عدد منفی سرقت نسبت به سال گذشته باشیم.

*88درصد زندانیان سارقان و معتادان هستند
 
وی در  خصوص اعتیاد به عنوان ریشه ای ترین موضوع در ارتباط با آسیب‌های اجتماعی گفت: یکی از مواردی که این معضل با آن ارتباط دارد جرم سرقت است.
 
وی اظهار داشت:‌ 88درصد زندانیان را مجرمان مربوط به مواد مخدر و سرقت تشکیل می دهند.

فرمانده نیروی انتظامی در ادامه فضای مجازی را یکی دیگر از مواردی خواند که امروزه به کمک سارقان آمده است و بیان داشت:‌ دزدان نامرئی در فضای مجازی به سرقت می‌پردازند.
 
*اقدامات پلیس در برابر تعداد جرائم کافی نیست

فرمانده نیروی انتظامی در ادامه بیان داشت:‌ اقدامات پلیس در برابر تعداد جرائم کفایت نمی کند چرا که روند توسعه پلیس به نسبت روند توسعه کشور ناکافی است و سرعت افزایش نیازهای  انتظامی بر سرعت پیشرفت پلیس غلبه دارد.
 
وی با اشاره به این که بر اساس جغرافیای جرم آگاهی توسعه نیافته است، یادآور شد:‌ در حال حاضر مطالعات جدید از جمله درخواست مامور در جلوی بیمارستان‌ها، بانک‌ها و در هر نقطه مرزی باعث عقب ماندگی نسبت به افزایش بار انتظامی شود. البته با ابتکارات و حرفه ای کردن بخش‌ها فاصله‌ها را کاهش دادیم به طوری که در دهه گذشته همواره ضریب امنیتی افزایش یافته است.
 
احمدی مقدم همچنین در خصوص تعداد بالای جرم سرقت، گفت:‌ هیچ دزدی نیست که ضرر دهد چرا که سارقان بعد از دستگیری به زندان می‌روند و در نهایت بخشی از اموال سرقتی را پس می‌دهند بنابراین این سارقان ضرر نمی‌کنند.
 
وی با اشاره به این که انتظارات مردم حق است، افزود:‌ زمینه‌ها و بسترهای لازم مانند آرامش اقتصادی، نسبتا بر قرار شده و ما با قدرت موضوع را پیگیری می‌کنیم.
 
فرمانده نیروی انتظامی در خصوص اقداماتی که برای کاهش سرقت باید انجام شود، بیان داشت: مسئول سازی دستگاه‌ها و موسسات برای مبارزه با سرقت از جمله این اقدامات است.
 
وی در مورد حوزه مبارزه با مواد مخدر نیز اظهار داشت:‌ خوشبختانه وزیر کشور بر روی این موضوع تمرکز ویژه‌ای دارند و گزارش خوبی از اردوگاه نگهداری از معتادین داده شده است که امیدواریم ظرفیت لازم در این زمینه ایجاد شود.
 
احمدی مقدم با اشاره به این که نیروی انتظامی در جمع آوری معتادین مشکلی ندارد، اظهار داشت:‌ مشکل در نگه داری آنان است البته اهتمام دولت در دادن اعتبارات خوب بوده است اما آموزش مردم باید تقویت شود، چنانچه امروزه فضای مجازی بستر بسیار خوبی است و تلویزیون، روزنامه‌ها، رسانه‌ها و دنیای مجازی این ظرفیت را دارند.
 
*60درصد جرائم در ساعات 8تا 12است

فرمانده نیروی انتظامی در خصوص زمان انجام جرائم گفت:‌ معمولا 60درصد جرائم در ساعت 8تا 12ظهر اتفاق می افتد و ما باید امکانات خودمان را متناسب با زمان و مکان وقوع جرم سازماندهی کنیم.
 
*66 درصد اموال مالباخته‌ها کشف می شود

احمدی مقدم ادامه داد:‌66 درصد اموال مالباخته‌ها پس از سرقت کشف می‌شود اما تنها یک سوم این اموال به دست مردم می رسد.
 
وی افزود: بسیاری از اموال که صاحبان آنان پیدا نمی‌شود به عنوان اموال بلاصاحب تشخیص داده می‌شود و خسارت را بیمه پرداخت می کند.

فرمانده نیروی انتظامی  خاطر نشان کرد: اگر نیروی انتظامی بتواند سرقت و مواد مخدر را جمع کند 99درصد مردم از ما راضی خواهند بود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۴۱ ۲۸ آبان ۱۳۹۳
نباید کسانی که بخاطر سیر کردن شکم زن وبچه وخانواده اقدام به قاچاق مواد مخدر میکنند به اعدام محکوم کرد