به گزارش خبرنگار
دانشگاه باشگاه خبرنگاران، «جواد کریمی قدوسی» در همایش "منهای عزت به علاوه تحریم" که عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه توافق بد چه توافقی است گفت: توافق بد توافقی است که بین نخبگان و مسئولین ایجاد اختلاف کند، توافق بد توافقی است که اقتصاد را به چالش بکشد و بین ملت ایران دو قطب موافق و مخالف ایجاد کند، توافق بد توافقی است که تضعیف جریان مقاومت را به دنبال داشته باشد.
کریمی قدوسی در ادامه با تأکید بر اینکه انقلاب ایران یک انقلاب الهی است صاحب آن را امام عصر(عج) خواند و اظهارداشت: هدایتگر و رهبر آن ولی فقیه و مقام معظم رهبری است.
وی افزود: مردم مالک انقلاب هستند و دولت و مجلس و سایر قوا خادم مردم هستند و حق نداریم از حق ملت عبور کنیم و هرکس که عبور کرد نابود خواهد شد.
این نماینده مجلس با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درخصوص مسائل هستهای با برشمردن آنها گفت: از تیم مذاکرهکننده حمایت میکنیم، مردم حضور داشته باشند و مراقب باشند، خوشبین نیستیم، ضرر نمیکنیم، به نتیجه نمیرسیم، باعث غیرت ما است.
کریمی قدوسی خاطر نشان کرد: حکمت رهبری این است که هیزمهایی را که جمع شده تا اسلام ناب را تهدید کند جمع کند و این هیزمها را زیر دیگ ملت قرار دهد و آن را به جوش درآورد.
وی با برشمردن ویژگیهای توافق بد ادامه داد: توافق بد توافقی است که شکست خورده در جنگ آن را میپذیرد.
کریمی قدوسی در راستای روشن کردن جمله خود گفت: یک سپاه که شکست میخورد طلب مذاکره میکند و از خود اشتیاق به مذاکره نشان میدهد و طرف قاعد، هر شرطی را که مقابل او بگذارد میپذیرد و طرف شکست خورده باید قبل شروع مذاکره سلاح در زمین بگذارد و بدون محافظ وارد شود و شروط مذاکره و توافق را به راحتی امضا میکند و به سمت سپاه خود برمیگردد و آنها را خلاء سلاح میکند.
کریمی قدوسی با اشاره به اینکه تیم مذاکره ایران اقتدار ایران را به رخ جهان کشیده و مبانی قدرت را از جایگاه پیروز برسر میز مذاکره نشانده گفت: آنها آمریکا را وادار به پذیرش حق کردند و نقشی ماندگار از خود در تاریخ برجای گذاشتند.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی سخنان اوباما را نیز مورد واکاوی قرار داد و گفت: وقتی او میگوید یک طرح داریم و ایران باید بپذیرد و میافزاید که توافق بد امضا نمیکنیم این یعنی ملت ایران بعد از 36 سال سرانجام دست از آرمانش برداشته و توافقی که مبانی عزت ایران را زیرپا میگذارد مورد قبول نیست.
کریمی قدوسی در راستای ویژگیهای مطلوب این توافق اظهارداشت: این توافقنامه باید اقتدار ملت را حفظ کند و حافظ خون شهدای هستهای باشد و باید روحیه استکبارستیزی ملت ایران را بالا ببرد و حافظ این جمله امام باشد که فرمود: امریکا هیچ غلطی نمیتواند کند و نه اینکه بگوید آمریکا کدخداست!
وی با اشاره به نوع تعامل امام با شیطان بزرگ گفت: اگر آنها بگویند همه گزینهها روی میز است امام میگوید ما فرزندان عاشورا و ملت حسینی هستیم و خلاصه این توافق باید این باشد که آمریکا همچنان هیچ غلطی نمیتواند بکند.
کریمی قدوسی ادامه داد: توافق خوب باید روحیه خانواده شهدا را ارتقاء بخشد و در عمل بین جناحهای سیاسی باید وحدت و اخوت را بیشتر کند، زیرا در بحث هستهای همه وحدت دارند به گونهای که هیچ جناحی از آن بهرهبرداری نمیکند.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: این توافق برای ملت ایران نیست، بلکه برای اسلام است و توافق بد توافقی است که سایر ملل بعد از 36 سال مقاومت ایران شاهد عقبنشینی باشند و رژیم صهیونیستی خوشحال شود.
وی افزود: توافقی که جریان فکری دشمنان انقلاب را منسجم و جریان مقاومت و متحد ایران را متفرق کند بد است.
کریمی قدوسی در راستای برشمردن ویژگیهای توافق بد پرسش ظریف از کری را نشانه گرفت و گفت: وقتی ظریف از کری میپرسد که چه تضمینی وجود دارد که بعد از توافق تحریمها لغو نشود، و کری میگوید هیچ تضمینی وجود ندارد این جمله نشان میدهد توافقی که در آن برای اجرای توافقات ضمانت وجود ندارد توافقی بد است.
وی افزود: توافقی که در لغو تحریم و در عمل تمدید تحریمها را دارد توافق بد است.
کریمی قدوسی اظهار داشت: توافقی که از نظر فنی دستاوردهای هستهای ملت ایران را نتواند حفظ کند و یک سانتریفیوژ خاموش را روشن کند بد است زیرا آمریکا در مسقط گفته بود فقط اجازه روشن کردن ماشینهای نسل یک را دارید و موادی که دارید تحویل کشوری مثل روسیه بدهید.
کریمی قدوسی در ادامه ویژگیهای توفق خوب را برشمرد و گفت: توافق خوب توافقی است که فردو بتواند به غنیسازی ادامه دهد و اجازه ندهیم خارج از معاهده ام پی تی به هرجا سربکشند و دانشمندان ما را ترور کنند.
وی با اشاره به اینکه گفته میشود در مسقط مذاکرات به بنبست خورده افزود: تیم مداکره کننده ما بدش نمیآید از بعضی خط قرمزها عبور کند.
کریمی قدوسی تصریح کرد: اگر مذاکره به توافق رسید و رهبری چیزی نگفت به این معناست که هنوز باید صبر کنیم تا در عمل ببینیم چه اتفاقی میافتد و در چنین شرایطی ما تکلیف داریم این منطق را ادامه دهیم.
انتهای پیام/