سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرفس، سبزی که سرطانتان را خاموش می‌کند

کرفس حاوی گروه‌های متعددی از مواد ضد سرطان است که از پیشرفت سلول‌های سرطانی در بدن و به وجود آمدن توده‌های بدخیم و غده‌های سرطانی پیشگیری می‌کند.

عماد معصومی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کرفس سبزی مفید و پرخاصیت است که مصرف آن خطر بیماری‌های زیادی را کاهش می‌دهد.
وی افزود: املاح و ویتامین‌های موجود در کرفس، از نظر کمیت و کیفیت به صورتی تنظیم شده که نظیر آن را نمی‌توان در غذاهای دیگر مشاهده کرد.

معصومی تأکید کرد: کرفس حاوی گروه‌های متعددی از مواد ضد سرطان است که از پیشرفت سلول‌های سرطانی در بدن و به وجود آمدن توده‌های بدخیم و غده‌های سرطانی پیشگیری می‌کند.

وی با اشاره به اینکه آب کرفس از بروز سلول‌های سرطانی تا حد بسیار زیادی پیشگیری می‌کند، یادآور شد: اسید فونولیک موجود در کرفس و آب آن، تأثیر و عمل نوعی هورمون را که در رشد و نمو تومورهای سرطانی و ابتلا به سرطان نقش دارد، خنثی می‌کند.

معصومی خاطرنشان کرد: آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کرفس نیز خطر آسیب‌ سلول‌ها را برطرف کرده و از این طریق از بروز سلول‌های سرطانی پیشگیری می‌کند.


انتهای پیام/
برچسب ها: کرفس ، سرطان ، هورمون ، تومور
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.