سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جگر،بهترین ماده غذایی برای تک تک اعضای قلب

بیماری تپش قلب که بر اثر کم خونی در فرد رخ می دهد با مصرف جگر بهبود می یابد.

رضا راست منش، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: جگر یک منبع غنی از کلسترول محسوب می شود اما این ماده غذایی به طور قطع در تمام بیماری های قلبی اثری نامطلوب بر جا نمی‌گذارد.

وی افزود: گاهی منظور از بیماری قلبی تپش قلب در فرد است که بر اثر کم خونی در وی رخ می دهد در این صورت مصرف جگر باعث بهبود شرایط بیمار می شود.

این متخصص تغذیه ادامه داد: در بیماری های قلبی که به دلیل افزایش کلسترول فرد می شود مصرف فراوان جگر این بیماری ها را تشدید می کند مصرف زیاد این ماده غذایی بر بیماری چون تصلب شرایین اثرات نامطلوبی بر جای می نهد.

راست منش با اشاره به بیماری های قلبی که بر اثر مصرف فراوان جگر تشدید نمی‌شود گفت: بیماری های قلبی مانند آرتیمی و تپش قلب با مصرف زیاد جگر تشدید نخواهد شد علاوه بر این مسئله آلودگی هوا،‌مصرف زیاد روغن و شیوه ناصحیح پخت و پز غذا بر سلامت افراد تاثیر می گذارد، تاثیر این موارد از مصرف زیاد جگر بر سلامت فرد بیشتر است.

انتهای پیام/
برچسب ها: قلب ، بیماری ، درمان ، کم خونی ، تصلب ، تپش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.