به گزارش
باشگاه خبرنگاران؛ موسیقی میان هنرها منحصربهفرد است و میتواند روی زندگی افراد و روحیه آنها اثر مثبت بگذارد.
این امر بر کودکان نیز تاثیرگذار است و میتواند سطح هوشیاری آنها را بالا ببرد.
طبق آخرین مطالعات یادگیری موسیقی و نواختن آن در کودکان باعث میشود علاوهبر افزایش هوشیاری و حافظه، اعتمادبهنفس کودکان نیز تقویت شود و این امر باعث تاثیرگذاری بر روابط اجتماعی آنها میشود.
کودکانی که نواختن موسیقی را از سنین پایین آغاز میکنند به مراتب کلمات بیشتری را حفظ میکنند و راحتتر از کودکان دیگر میتوانند کلمات را ادا کرده و صحبت کنند. از طرف دیگر قرار گرفتن کودکان در معرض موسیقی و یادگیری نتها و نواختن آلاتموسیقی میتواند اثرات بسیار مفیدی روی قدرت شنیداری آنها بگذارد و قسمتهای مختلف مغزشان را فعال کند و همین عامل سبب میشود مهارت زبانآموزی آنها نیز تقویت شود.
رعایت کردن ترتیب نتها و نظم و ترتیبی که در هنگام نواختن باید به آن توجه کرد روی نظم زندگی کودکان نیز تاثیر دارد. طبق پژوهشهای دانشمندان آمریکایی کودکانی که نواختن موسیقی را یاد میگیرند و در زندگی با موسیقی زیاد سروکار دارند در رعایت کردن نظم و برنامهریزی برای زندگی و تحصیل خود موفقتر هستند.
امروزه در بیشتر مدارس جهان موسیقی بهعنوان یکی از دروس اصلی تدریس میشود و این امر باعث شده است کودکان به سمت موسیقی بروند و با یادگیری موسیقی دیگر مهارتها را نیز کسب کنند.
همچنین والدین با تشویق فرزندان خود و ترغیب آنها به یادگیری موسیقی میتوانند نقش زیادی را در رشد و تکامل و افزایش حافظه و اعتمادبهنفس آنها انجام دهند و آینده فرزند خود را بهبود ببخشند.