به گزارش
حوزه دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، سردار سرتیپ "حسین دهقان" وزیر دفاع طی حکمی مدیرعامل جدید سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح(ساتا) را منصوب کرد.
در مراسم معارفه "مصطفی اثباتی" مدیرعامل جدید ساتا، سردار دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح طی سخنانی با تقدیر و تشکر از زحمات و تلاشهای سردار "حسین دقیقی" مدیرعامل سابق ساتا، این سازمان را یک سازمان چند بعدی خواند که فراتر از فعالیتهای ارزشمند و گسترده خدماتی و اقتصادی خود دارای ابعاد اجتماعی و فرهنگی در سطح جامعه است.
وی افزود: این سازمان به جهت گستردگی، مستلزم مدیریتی خاص است که موضوع رضایتمندی جامعه هدف به عنوان یک شاخص و تعامل و ارتباط متقابل با آنها از الزامات آن محسوب میشود.
سردار دهقان تصریح کرد: فعالیتهای صورت گرفته در ساتا طی چند سال گذشته توانسته این سازمان را در بازار سرمایه به یک جایگاه ویژه اقتصادی و ارزشمند نائل کند به گونهای که این سازمان هماکنون به عنوان یک سازمان اطمینانبخش و فعال در عرصه اقتصاد ملی دارای نقشآفرینی ویژه است.
وی با اشاره به اینکه از ساتا انتظارات و خواستههایی وجود دارد که توجه به سطح سلامت جامعه هدف و رفع نیازها و خواستههای آنها در حوزههای درمانی و بیمهای از اولویتهای آن به شمار میرود، افزود: هماکنون فعالیتهای ارزشمند و مهمی برای رفع نیازهای جامعه هدف صورت گرفته اما این اقدامات تا رسیدن به سطح مطلوب کافی نبوده و با آن فاصله دارد.
وزیر دفاع گفت: توجه بیش از پیش به حوزه روانشناختی جامعه هدف، بررسی سنجههای رضایتمندی و اینکه همه اقدامات برنامههای سازمان بایستی متکی بر مطالعات و تحقیقات کارشناسی باشد از جمله نکات قابل توجه در این سازمان است.
سردار دهقان با بیان اینکه با اجراییشدن نظام نوین بازنشستگی میتوانیم بار مالی بزرگی را از دوش دولت برداریم، تصریح کرد: با تصویب اساسنامه ساتا و نیز هویتبخشی به صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح و دستیابی به مطالبات، سرمایهگذاری و ورود به حوزههای اقتصادی سودآور، میتوان از منابع حاصله در آینده حقوق و مزایای بازنشستگان را به طور کامل پرداخت کرد.
وزیر دفاع در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: در اجرای فرایندهای مدیریتی، توجه به مدیریت محیط یکی از محورهای تعیینکننده و مهم در سطح تصمیمات راهبردی سازمان بوده و درک و شناخت نسبت به محیط و توجه به پیامدهای آن از نکات قابل توجه است و هیچ فعالیتی در سازمان نبایستی توسعه یابد مگر اینکه پیامدهای کوتاه و بلندمدت آن برنامه به طور دقیق مورد توجه و بررسی کارشناسی قرار گیرد.
انتهای پیام/