علی دولو در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان گفت:در استان همدان سالانه 5 هزار تن ماهی در این مزارع تولید می شود و سرانه مصرف آبزیان در استان7کیلو گرم است و هزار و 200 نفربه صورت مستقیم وغیرمستقیم در این زمینه مشغول به کارهستند.
دولو افزود : شهرستان نهاوند و همدان بیشترین تولید ماهی را در استان دارند.
وی همچنین ازکلاس های آموزشی ویژه بانوان خبرداد وگفت:این کلاس هاجهت شناخت خانواده ها با طبخ ماهی است تا خانواده ها بتوانند مصرف ماهی را در سفره های خود افزایش دهند.
انتهای پیام/ش