فرهاد اقطار، معاون پیشگیری از آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،گفت: برنامه ریزی برای کاهش آسیبها در جامعه، فرد و اجتماع را به سمت مطلوبی هدایت میکند و جامعه را از ورود به فضای آسیبهای اجتماعی باز می دارد چه بسا که عدم برنامه ریزی صحیح در این زمینه افزایش آسیبها را به همراه دارد و در نهایت هزینه های سنگین مادی و معنوی را بر اجتماع تحمیل میکند.
وی افزود: طلاق از بعد معنوی علاوه بر خانواده عوارض فردی و اجتماعی زیادی را به بار می آورد و جامعه و حتی اقتصاد را نیز تخریب می کند ام با برنامه ریزی اصولی میتوانیم به سمت ازدواج سالم پیش برویم و با افزایش ارتقای آگاهی جامعه افراد انتخاب بهتری دارند و در نهایت اختلافات کمتر و آمار طلاق نیز کاهش پیدا می کند.
معاون پیشگیری آسیبهای اجتماعی بیان کرد: هموار سازی اقتصاد خانواده مشکلی را بر طرف نمیکند چه بسا که مشکلات رفتاری،جامعه امروز را تهدید میکند.
وی در ادامه تصریح کرد: برنامههای آموزشی مختلفی در راستای ارتقای فرهنگ اخلاق محور جامعه در دستور کار سازمان قرار دارد که این آموزش ها در 3 فاز بلوغ، دوران ازدواج(انتخاب همسر) پس از ازدواج (مدیریت خانواده) طراحی شده است.
وی تاکید کرد : تهران، البرز و بعضی از استانهای شمالی کشور در حال حاضر با بحران آسیبهای اجتماعی مواجه هستند.
این مقام مسئول اظهار داشت: در حال حاضر آموزش ها به صورت پایلوت و مقطعی در برخی استان ها برگزار میشود و طبق برنامهریزیها مقرر شده تا مقدمات برگزاری هر 3 فاز آموزشی به صورت یکپارچه در کل کشور از ماه آینده اجرا شود.
وی عنوان کرد: با راهاندازی بنیادهای پیشگیری در کنار ادارات بهزیستی که در حال حاضر در 8 استان کارهای نهایی آن انجام شده است میتوانیم پوشش مناسبی در استانها و به تبع آن در کشور داشته باشیم.
اقطار خاطر نشان کرد: سازمان در نظر دارد با راه اندازی فضای مجازی، امکان استفاده بهتر از خدمات مشاورهای را برای مردم فراهم کند تا از این طریق سطح پوشش آموزش خانواده ارتقا یابد.
انتهای پیام/