سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اخبار ویژه روزنامه های یکشنبه ؛

وطن‌فروشی سران فتنه که فراموش شدنی نیست/ دستور ویژه به رحمانی فضلی برای حمایت از نماز یاوران

اجماع اعضای مجلس خبرگان بر ضرورت مرزبندی با فتنه‌گران، آغاز سرشماری موتورسیکلت های دولتی ، مخالفت با ورود چهار سیاستمدار انگلیسی به ایران و ... از جمله مهمترین اخبار ویژه روزنامه ها هستند.

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛

*کیهان

وطن‌فروشی سران فتنه که فراموش شدنی نیست

خاتمی در ادامه مواضع ضد و نقیض مدعی حمایت از قانون و جمهوری اسلامی و حق حاکمیت مردم شد.

رئيس شورای مرکزی مجمع روحانیون در دیدار برخی اعضای حزب اعتماد ملی گفته است: به دوستانی که در حاکمیت هستند، عرض کرده‌ام که ماندن در گذشته خسارت‌های بسیار فراوانی دارد. می‌توان گذشته را مطالعه کرد و از آن درس گرفت اما باید نگاه به آینده داشت. اگر بخواهیم در گذشته بمانیم و به سوی آینده حرکت نکنیم، کشور و نظام بسیار زیان می‌کند؛ چنان که ما بعد از سال 88 زیان‌های بسیاری را متحمل شدیم. از تنش‌هایی که در جامعه به وجود آمد، محدود و محصور بودن بسیاری از یاران انقلاب و نیروهای ارزنده بود.

وی با بیان اینکه «همه زیان کردیم و زیان کردند» افزود: گفته می‌شود که باید اصلاحات و جریان‌های دیگر را نقد کرد؛ این حرف درستی است اما آیا فضای نقد کامل وجود دارد؟ در جایی که جریانی اشتباهاتی هم مرتکب شده اما مظلوم واقع شده است و انواع و اقسام اتهامات بر آن باقی است، آیا وارد شدن در این میدان و اینکه خود آنها نیز شروع به خرده‌گیری و نقد کنند، به نفع فضای ناسالمی که در جامعه ما وجود دارد، نخواهد بود؟

خاتمی سپس مدعی حمایت از جمهوری اسلامی و رای مردم شد و گفت: امروز گروه‌هایی با نام اسلام، خلافت اسلامی و نظایر آن را مطرح می‌کنند؛ در حالی که امام (ره)، جمهوری اسلامی را مطرح کردند؛ جمهوری برای این زمان و مقتضای روح تاریخی این دوران است. بشر شاهد تحولات بسیاری بوده است تا به جمهوری رسیده است. ملاک، مردم‌سالاری و حاکمیت مردم بر سرنوشت است. این اصلی از قانون اساسی است و بسیار اصل گرانبهایی است.

خاتمی گفت: اگر ما به یک اصل برسیم که هر کس که در کشور است و هر کس که قبول دارد و می‌پذیرد و متعهد است که در چارچوب قانون اساسی که میثاق ملی ماست، حرکت کند و راه برود آن خودی است؛ حتی کسی که ممکن است به این قانون اساسی نقد داشته باشد بسیاری از مسائل حل می‌شود.

وی می‌گوید: بیاییم به تفاهم برسیم، این به نفع همه است. قانون اساسی ظرف یک بار مصرف نیست و حاصل ارجمند انقلاب ما است. بیاییم به این تفاهم برسیم و قانون اساسی را مبنای تعاملات قرار دهیم. نظام هم در چارچوب قانون اساسی کاملا مشخص است.

یادآور می‌شود خاتمی در 8 ماهه فتنه مستقیم و غیرمستقیم از رفتارهای ساختارشکنانه و آشوب‌افکنانه فتنه‌گران حمایت می‌کرد و حتی خود در برخی دعوت‌های غیرقانونی به تجمع نقش‌آفرین بود. او البته پس از هزیمت فتنه‌گران و شکست پروژه سرویس‌های جاسوسی بیگانه، در جلسات درون گروهی به موسوی و کروبی بد و بیراه گفته و آنها را عامل «تندرو» و «ساختارشکن» شناخته شدن اصلاح‌طلب معرفی کرد و در عین حال بعدها در همان محافل داخلی چندین بار اذعان کرد که باور ندارد تقلب شده است.

در همین زمینه از جمله ایمان ملکا (قائم مقام ستاد دانشجویی در ستاد انتخاباتی موسوی) اسفند 91 ضمن مصاحبه با خبرنامه دانشجویان تصریح کرد «این را همه می‌دانند من بعد از انتخابات با آقای خاتمی صحبت کردم خاتمی می‌گوید من از اول هم قائل به تقلب نبودم». خاتمی اما آن قدر صداقت و شجاعت ندارد که همین موضوع را علنی اعلام کند و از ملت ایران و نظام که از هم‌سویی فتنه‌گران با سرویس‌های جاسوسی بیگانه در آشوب 88 زیان دیدند، عذرخواهی کند.

اما درباره نماندن در گذشته باید تاکید کرد فتنه‌گران براساس یک ادعا که خاتمی آن را دروغ می‌داند، مرتکب خیانت و جنایت بی‌سابقه‌ای شدند؛ هم به نظام تهمت تقلب و خیانت در رای مردم زدند و هم دشمنان را گستاخ و امیدوار کردند به نحوی که مثلا رابرت گیتس وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد«ما تصور می‌کردیم تحریم‌ها کارایی ندارد اما اکنون با مشاهده این اختلاف و دو دستگی پدید آمده در خیابان، فکر می‌کنیم باید تحریم‌ها را تشدید کنیم.» بنابراین نمی‌توان جنایت بزرگ فتنه را که طبق منطق قرآن «اکبر من القتل» و «اشد من‌القتل»‌ است فراموش کرد و از مجازات عاملان آن گذشت امیرمؤمنان علی علیه‌السلام نیز درباره برخی ادعاها درباره مشمول مرور زمان کردن برخی خیانت‌های گذشته فرمودند «ان الحق القدیم لایبطله شئی. حق دیرپا را چیزی (از جمله مرور زمان) باطل نمی‌کند.»

درباره این گفته که «زیان کردند و زیان کردیم» باید به همکار فتنه‌گران یادآور شد زیان شما از جنس خودزنی و ورشکستگی به تقصیر بود اما زیانی که به کشور و مردم وارد کردید، مستوجب مؤاخذه است و عذرخواهی نسبت به آن حداقل مسئولیت قانونی و شرعی است که البته مجازات شما جای خود دارد. در مقابل طفره رفتن از عذرخواهی و توبه با ادعای اینکه فضای نقد وجود ندارد، حاکی از بی‌صداقتی و تداوم رویکرد مزورانه است. آقای خاتمی پیش فتنه‌گران نقطه ضعف و گیرهایی دارد که جرأت نمی‌کند واقعیت‌ها را بگوید؟!

اما درباره جمهوری اسلامی و رای مردم و قانون اساسی خاتمی و هم‌طیفانش باید پاسخگو باشند که اگر واقعاً طرفدار جمهوری اسلامی بودند چرا وقتی اوباش آشوبگر در نام جمهوری اسلامی خط کشیدند و علیه ارکان قانون اساسی فحاشی کردند و صراحتاً گفتند «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است»، مدعیان دروغین اصلاح‌طلبی و وفاداری به نظام خفه‌خون گرفتند و دم برنیاوردند؟‌آیا غیر از این است که با آنها ائتلاف خیانت کرده بودند؟! آیا رای مردم را باید در خیال و نظریه و ادعا پاس داشت یا در عمل و آن 25 میلیونی که رأیشان زیر پای گردن‌کشان سیاسی و جفاکاران قرار گرفت، مردم و شهروند نبودند؟! آیا طبق همین قانون اساسی روال برگزاری انتخابات شورای نگهبان نیست؟ آیا جز این است که به فتنه‌گران ماموریت داده شده بود زیر بار رسیدگی قانونی و تمکین به قانون نروند و آیا به قول آقای ابطحی ادعای تقلب، اسم رمز آشوب نبود؟!

اجماع اعضای مجلس خبرگان بر ضرورت مرزبندی با فتنه‌گران

نفوذی فتنه‌گران در دفتر آقای هاشمی درباره مجلس خبرگان و انتخاب رئیس آن اظهارنظر کرد.

«غلامعلی- ر» در مصاحبه با آفتاب گفت: قاعدتاً با سابقه، پیشینه و حضوری که ایشان در مجلس خبرگان داشته‌اند علی‌القاعده ایشان باید انتخاب شوند و دیده شوند. اما همه چیز به شرایط چند ماه بعد باز می‌گردد که ایشان شرایط و آرایش صحنه را به چه شکل ببینند.

وی می‌افزاید: گمان من بر این است که تا آیت‌الله هاشمی هست، حضورشان در اینگونه عرصه‌ها پررنگ باشد. اگر هم ایشان نخواهند، علی‌القاعده اعضای مجلس خبرگان و مردم این حضور را تمنا خواهند کرد و خواهند خواست که بیایند و تجربه سنگین و وزین خود را در اختیار مجلس خبرگان بگذارند.

مشاور هاشمی همچنین درباره این سؤال که آیا اعضای مجلس خبرگان درباره هاشمی اجماع می‌کنند گفته است: باید منتظر بود، تصور می‌کنم در حال حاضر از نظر سابقه و منزلت نزد رهبری کسی به وزن و جایگاه آقای هاشمی در خبرگان برای این کار نباشد و فکر می‌کنم همه آقایانی که در آنجا حضور دارند این را می‌دانند. من احساس دیگری ندارم و فکر می‌کنم که اگر آقای هاشمی احساس تکلیف کنند، ایشان را انتخاب کنند. برداشت من این است که در این قضیه بر روی آیت‌الله هاشمی اجماع خواهد شد.

«غلامعلی- ر» در عین حال می‌گوید هاشمی به خاطر سنش نباید نامزد انتخابات ریاست جمهوری 92 می‌شد. «هر کس به جای ایشان بود چه به دلیل شرایط سنی و چه به خاطر مسائل کشور این تصمیم را نمی‌گرفت. خود ایشان هم مطرح می‌کردند که جوانترها هستند. اما زمانی که اقبال مردم را به خودشان، حجم خرابی‌های به جا مانده و اصلاحاتی که باید انجام می‌شد را دیدند، این تصمیم گرفته شد.

آقای هاشمی چندی پیش در پی افشاگری مطبوعات درباره هویت ضد انقلابی یکی دیگر از مشاورانش (عبدالحسین هراتی) اعلام کرد که سوابق او را نمی‌شناخته است و از این به بعد او را کنار می‌گذارد. هراتی پس  از مشارکت در فتنه 88، در استرالیا پناهندگی گرفت و همزمان در دفاع از منتظری، باند مهدی هاشمی و نهضت آزادی به حضرت امام اهانت کرد. اما پس از انتخابات 92 به کشور بازگشت و در دانشگاه آزاد با حکم طه‌هاشمی، مدیر مرکز اسناد این دانشگاه آزاد شد که البته با اعتراض مطبوعات برکنار و بازداشت شد.

اما درباره اظهارات «غلامعلی-ر» شایان ذکر است که اتفاقاً بر اساس اجماع اعضای مجلس خبرگان بود که آقای هاشمی مجبور شد از ریاست خبرگان کنار رود چه اینکه همراهی وی با فتنه‌گران و عدم مرزبندی با آنها مورد اعتراض اکثریت قریب به اتفاق اعضای بصیر مجلس خبرگان بود و دقیقاً به خاطر همین حساسیت آیت‌الله مهدوی‌کنی (ره) که معمولاً از سمت و ریاست گریزان است احساس تکلیف کرد مصلحت‌نظام را بر دوستی 50 ساله با آقای هاشمی ترجیح دهد و پا به میدان مسئولیت بگذارد اما در کنار همه این واقعیت‌ها باید گفت مسائل مربوط به مجلس خبرگان هیچ ربطی به فتنه‌گران آلت دست گروهک‌ها نظیر آقای «غلامعلی-ر» ندارد و آنها صرفاً از غفلت آقای هاشمی سوءاستفاده می‌کنند.

نفوذی‌های مدعی اصلاحات در دفتر احمدی‌نژاد

یک عضو بنیاد باران مدعی تماس دفتر احمدی‌نژاد با دفتر خاتمی شد.

به گزارش دانا، حسن رسولی در مصاحبه با ایسکانیوز گفت: دفتر احمدی‌نژاد تماسی را با دفتر خاتمی داشته اما هیچ حساسیت و واکنشی نسبت به این تماس‌ها از طرفین نشان داده نشده است.

حسن رسولی گفت: اخیراً تلاش‌هایی از سوی محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق کشورمان به منظور برقراری ارتباط تلفنی و دیداری با چهره‌های اصلاح‌طلب صورت گرفته که می‌توان به نمونه دیدارش با سیدحسن خمینی در مرقد بنیانگذار انقلاب اسلامی اشاره داشت.

رسولی گفت: جریان سیاسی اصلاح‌طلبان و شخصیت‌های شاخص این جریان همچون خاتمی، عارف و... هوشمندتر از آنند که بازیگر چنین کارگردانی شوند و هیچگاه تلاش‌های احمدی‌نژاد در زمینه جلب نظر جریان اصلاح‌طلب به سوی خود به سرانجام نخواهد رسید و شاید طیف‌های کوچک، بی‌نام و نشان و مدعی این جریان سیاسی جذب عناصری با جاذبه‌های مالی- انتخاباتی احمدی‌نژاد شوند اما استراتژی همگرایی وی با اصلاح‌طلبان یک سرنوشت منتهی به شکست است.

بر اساس اخبار و شواهد موثق یکی دو نفر از مدعیان همراهی با احمدی‌نژاد که گروهی موسوم به هما را نیز راه انداختند (از جمله عبدالرضا- د) از عناصر نزدیک به اصلاح‌طلبان و مدعی توبه  از دوم خرداد هستند اما در عمل خوراک تبلیغاتی خبرگزاری‌ها و نشریات اصلاح‌طلبان را در وقت نیاز تأمین می‌کنند.

روایت فارین پالیسی از نفاق پنهان در نامه محرمانه اوباما

یک نشریه آمریکایی اذعان کرد نامه ادعایی اوباما به رهبر معظم انقلاب فاقد ارزش و اعتبار است.

اخیراً وال‌استریت ژورنال مدعی شد اوباما نامه‌ای محرمانه(!؟) به رهبر عالی ایران درباره لزوم همکاری علیه خطر مشترک داعش برای دو کشور ارسال کرده است. در این زمینه فارین پالیسی می‌نویسد: اوباما در این نامه گفته که گسترش داعش خطری برای ایالات متحده و ایران است و اینکه هر دو کشور در حال مبارزه با دشمنی مشترک هستند.

فارین پالیسی افزود: این نامه سؤالات تازه‌ای را درباره چارچوب دقیق سیاست ایران و کاخ سفید ایجاد می‌کند. سوزان رایس، مشاور امنیت ملی اوباما ماه گذشته در برنامه‌ای در شبکه ان‌بی‌سی گفته بود که ایالات متحده با ایران بر سر مبارزه با داعش همکاری نخواهد کرد. وی همچنین گفته بود «هیچ گونه هماهنگی و همکاری با ایران در ائتلاف علیه داعش نداشته‌ایم. این حقیقتی است که آنها نیز در عراق از عراقی‌ها در مبارزه علیه داعش حمایت می‌کنند، اما ما با آنها هماهنگی نداریم. ما این کار را کاملاً متفاوت و مستقلانه انجام می‌دهیم.»

فارین پالیسی تصریح کرد: برنادت میهان، سخنگوی کاخ سفید به فارین پالیسی می‌گوید «همانطوری که سوزان رایس در گفتگو با ان‌بی‌سی گفت هیچ گونه تغییری در سیاست ایران ما رخ نداده است.» همچنین جاش ارنست، دیگر سخنگوی کاخ سفید پیش از این به خبرنگاران گفته بود که ایالات متحده هیچ همکاری نظامی یا اطلاعاتی با ایران نخواهد داشت.

به نوشته این نشریه آمریکایی، دولت آمریکا در اتاقی به دور خود می‌چرخد. نامه اوباما منطقاً اعتراف به شکست آمریکا و 60 کشور مدعی ائتلاف با کاخ سفید برای مبارزه با داعش و ایضاً قدرتمندی و بی‌بدیلی جمهوری اسلامی ایران در تحولات منطقه است و در عین حال رفتار مزورانه و سرتاپا تناقض سردمداران کاخ سفید را به رخ می‌کشد، همچنان که در ماجرای اشغال افغانستان و سپس محور شرارت خواندن ایران -با وجود همراهی و کمک دولت اصلاحات- مشاهده شد.

رهبر معظم انقلاب یک ماه پیش اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص مبارزه با داعش را پوچ، توخالی و جهت‌دار خواندند و با اشاره به سخنان وزیر امور خارجه و سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا که صراحتاً اعلام کردند از ایران برای مبارزه با داعش دعوت نخواهند کرد، افزودند: «اینکه آمریکا از ایران برای حضور در یک کار خلاف و غلط دسته جمعی مأیوس می‌شود، مایه افتخار ماست و افتخاری بالاتر از این، برای خود نمی‌دانیم».

ایشان به دعوت‌های پنهانی آمریکا از ایران برای مقابله با داعش اشاره کرده و فرمودند: «در همان روزهای سخت حمله داعش به عراق، سفیر آمریکا در عراق طی درخواستی از سفیر ما در عراق می‌خواهد که ایران و آمریکا جلسه‌ای برای مذاکره و هماهنگی در خصوص داعش داشته باشند. سفیر ما در عراق، این موضوع را به داخل کشور منعکس کرد که برخی مسئولان هم با این جلسه مخالفتی نداشتند اما من مخالفت کردم و گفتم، در این قضیه ما با آمریکایی‌ها همراهی نمی‌کنیم زیرا آنها نیت و دست آلوده‌ای دارند و چگونه امکان دارد که در چنین شرایطی ما با آمریکایی‌ها همکاری کنیم. اکنون آنها به دروغ می‌گویند که ما ایران را در ائتلاف شرکت نخواهیم داد در حالی که ایران از ابتدا مخالفت خود را با حضور در چنین ائتلافی اعلام کرده بود.»

*خراسان

دستور ویژه به رحمانی فضلی برای حمایت از نماز یاوران

بر اساس ابلاغیه دولت به رحمانی فضلی، وزارت کشور موظف شده است با اجرای طرحی موسوم به «نماز یاوران»، تسهیلات و زمینه های مناسب برای ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز در سطح استان ها را با همکاری استانداران و مسئولان مربوطه در استانها فراهم کرده و در عین حال حمایت های مادی و معنوی لازم را از سمن ها (تشکل های مردم نهاد) که با موضوع اقامه نماز در کشور فعالیت کرده یا قصد فعالیت دارند به عمل آورد.

آغاز سرشماری موتورسیکلت های دولتی

بر اساس دستور یک مسئول مهم اجرایی به تعدادی از سازمان ها و وزارتخانه ها، مقرر شده است با توجه به وجود تعداد قابل توجهی موتورسیکلت متعلق به دستگاه های دولتی در مناطق مختلف کشور، طی ماه های آینده فهرست مربوط به این وسایل نقلیه شامل تعداد، نوع، سن موتورسیکلت و وضعیت استفاده از آن ها تهیه و در اختیار این مقام مسئول قرار بگیرد تا نسبت به تصمیم گیری در خصوص این موتورها اقدام شود.

*ایران

بالاخره تحریم‌ها اثر دارد یا ندارد؟

سایت الف، وابسته به احمد توکلی یکی از نمایندگان تهران با انتشار مقاله‌ای متناقض از یک سو اثر تحریم بر اقتصاد ایران را رد کرد و چند خط پایین‌تر اثر تحریم‌ها را بسیار کاری توصیف کرد! در بخشی از این مقاله که با هدف زیر سؤال بردن رویکرد تعاملی دولت روحانی در مذاکرات منتشر شده، آمده است: متأسفانه دولت همواره سعی کرده تمامی مشکلات کشور را به تحریم‌ها مرتبط کند و طبق توصیه جناب رفسنجانی قصد دارد اقتصاد را با نگاه به بیرون (از مسیر لغو تحریم‌ها) جلو ببرد. چند سطر پایین‌تر از این نوشته آمده است: قبلاً برای امریکاییها تحریم چیزی جز یک ابزار دیپلماتیک نبود اما از سال ۲۰۱۰ به بعد، تحریم‌ها به یک سلاح راهبردی در سیاست خارجی امریکا تبدیل شد. کنگره امریکا با ابداع تحریم‌های ثانویه مالی (قانون سیسادا) در سال ۲۰۱۰ تلاش کرد تا با شوک اقتصادی به آتش فتنه ۸۸ بدمد. گرچه این تلاش در بعد سیاسی موفق نبود اما در بخش اقتصادی در دو حوزه بنزین و بانک، ضربه مؤثری به اقتصاد ایران وارد کرد. همین نوع از تحریم‌ در سال بعد علیه بانک مرکزی و نفت ایران هدفگیری شد و متأسفانه به طور دقیق اصابت کرد. کاهش ۵۰ درصدی درآمدهای نفتی و افزایش ۳۰۰ درصدی نرخ ارز از ثمرات این تحریم‌ها بود.  گفتنی است این‌روزها کسانی که با رویکرد تعاملی دولت در مذاکرات مخالف هستند، از آنجا که می‌بینند تمام پیش‌بینی‌ها و تحلیل هایشان غلط از آب درآمده است به جای اعتراف به اشتباه برخی به ادبیات غیر محترمانه رو آورده و شماری دیگر به تناقض‌گویی گرفتار شده‌اند!

بابک زنجانی دوباره تحریم شد

خبرگزاری دولتی عربستان مدعی شد که «بابک زنجانی» مجدداً در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار گرفته است. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان اتحادیه اروپا روز جمعه اعلام کرده که بانک سینا، دانشگاه صنعتی شریف و مؤسسه «سورینت -ترست – بانکرز» تحت مدیریت بابک زنجانی را بار دیگر وارد فهرست تحریم‌های خود کرده است. دادگاه اروپا پیش از این، مؤسسات مذکور را از فهرست تحریم خارج کرده بود.

اشتیاق کری برای دیدار با سردار سلیمانی

صادق خرازی در فیس بوک خود از اشتیاق «جان کری» وزیر خارجه امریکا برای ملاقات با سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس خبر داد. وی در یادداشت خود نوشت: «جان کری وزیرخارجه امریکا به دکتر جواد ظریف وزیرامورخارجه ایران اسلامی گفته است که برای یکبارهم شده مایل است او را ببیند.»

مخالفت با ورود چهار سیاستمدار انگلیسی به ایران

وال‌استریت‌ژورنال ادعا کرد از ورود چهار سیاستمدار انگلیسی به ایران ممانعت به‌عمل آمده است. به گزارش الف این روزنامه امریکایی در گزارشی مدعی شد«دیوید باروئس» نماینده حزب محافظه‌کار پارلمان انگلیس، «آلیستر برت» نماینده محافظه‌کار، «استفان تیمز» نماینده حزب کارگر و «جفری دونالدسون» نماینده ایرلند شمالی از ورود به ایران منع شده‌اند. به نوشته وال‌استریت‌ژورنال این نمایندگان قرار بوده درباره اقلیت‌های مذهبی در ایران تحقیق کنند.

تلاش اوباما برای گشایش راه‌های ارتباطی جدید

یک مقام ارشد امریکایی گفت که واشنگتن از طریق عراق با ایران تماس و ارتباط برقرار می‌کند. به گزارش«تیک» سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام پنتاگون اعلام کرد: باراک اوباما رئیس جمهوری امریکا در تلاش برای باز کردن کانال‌های جدید ارتباطی با ایران درباره مبارزه با داعش است. به گفته این مقام امریکایی، گفت‌و‌گوهای تهران و واشنگتن شامل اقدام نظامی مشترک علیه مواضع داعش نمی‌شود.
 
*آرمان

با 3 میلیون دیپلم بگیرید

شنیده شد که آگهی‌های تبلیغاتی رنگارنگ «یک ساله دیپلم بگیرید»، «اخذ دیپلم رسمی»، «با ما دیپلم‌دار شوید» و ... در هر گوشه شهر به چشم می‌خورد؛ «ایسکانیوز» نوشت؛ درمورد چند و چون این مراکز و مدرک صادره آنها با چند موسسه که در اینترنت آگهی داده بودند تماس گرفتیم تا نحوه عملکرد آنها را جویا شویم. مسئول یکی از این موسسات درمورد این دوره‌ها گفت: با گذراندن 5/53 واحد دروس عمومی و 42 واحد دروس تخصصی، «کامپیوتر» یا «مدیریت خانواده»، در مدت یک‌ سال موفق به کسب دیپلم می‌شوید. وی درباره چگونگی صدور مدرک دیپلم، گفت: برای دریافت مدرک دیپلم، هر فرد باید مدت یک سال پایه اول و دوم را در مدارسی که این موسسات معرفی می‌کنند، بگذراند. به گفته او هزینه این دوره‌ها برای هر فرد 3 میلیون تومان است و داوطلبان در پایان هر ترم، سوالات را دریافت خواهند کرد.
 
رضا ضراب: امکان دارد بمیرم

شنیده شد که یک نماینده مجلس ترکیه به نقل از رضا ضراب خبر داد که او باید سریعا عمل جراحی کند. مثلث‌آنلاین نوشت؛ رضا ضراب، تاجر ترک ایرانی‌تبار که در جریان پرونده فساد مالی سال گذشته در ترکیه بازداشت شده بود، آنطور که خودش گفته در شرایط جسمی مناسبی قرار ندارد و احتمال مرگش وجود دارد. این موضوع را اردال آکسونگر، نماینده شهر ازمیر در مجلس ترکیه به رسانه‌ها خبر داد. خبرگزاری سی‌ان‌ان ترک، به نقل از آکسونگر خبر داد که در جریان بررسی پرونده فساد مالی چهار وزیر سابق دولت اردوغان در کمیسیون ویژه‌ای تشکیل و به موضوع رسیدگی می‌کند. به گفته وی، این کمیسیون از رضا ضراب خواسته بود که در آن حاضر شده و به پرسش‌های نمایندگان پاسخ دهد. این نماینده مجلس ترکیه می‌گوید رضا ضراب در پاسخ گفته: «باید عمل جراحی انجام دهم، امکان دارد بمیرم».
 
نظر بذرپاش درمورد مدیریت ضرغامی

شنیده شد که مهرداد بذرپاش از افراد نزدیک به محمود احمدی‌نژاد درمورد مدیریت عزت‌ا... ضرغامی بر صداوسیما گفت: یکی از موفقیت‌های سازمان صدا‌وسیما که از آن به‌عنوان عصر طلایی این رسانه می‌توان نام برد، گسترش کمی‌وکیفی بخش‌های سیما به 23 شبکه وافزایش شبکه‌های رادیویی به 20 فرستنده بود که چنین آماری در نوع خود رکوردی بی‌سابقه است. جام‌جم در ادامه به نقل از بذرپاش نوشت؛ از آنجا که مدیریت رسانه ملی به‌واسطه به روز بودن و روی آنتن بودن محتوا، روزانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد باید تاکید کرد که مهندس ضرغامی‌ با شناخت سلایق و تنوع فرهنگی و حساسیت‌های موجود قومیتی و سیاسی در کشور، به‌خوبی توانسته توقع مسئولان در بخش‌های مختلف از جمله دولت، مجلس ودستگاه قضایی را برآورده کند.
 
ارسال پرونده وکیل 32 میلیاردی به دادسرا

شنیده شد که رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: پرونده وکیل 32 میلیاردی به دادسرا ارسال شده است و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد. میزان نوشت؛ ناصر سراج نسبت به اقدام اخیر در پرونده وکیل 32 میلیاردی اعلام کرد: تحقیقات در این پرونده ادامه دارد و این پرونده به دادسرا ارسال شده است. وی خاطرنشان کرد: اطلاعات پرونده در دادسرا مطرح و محرمانه است تا زمانی که وضعیت پرونده با بررسی‌های دادستان و بازرسان مشخص شود. وی یادآور شد: 4 نفر در این پرونده در بازداشت به‌سر می‌برند همچنین وکیل هم در زندان به‌سر می‌برد. سراج در گفت‌وگویی خبری اعلام کرده بود که این وکیل برای اعمال ماده 18 این مبلغ را از یکی از دستگاه‌های دولتی گرفته بود.
 
سرنوشت فرزندان رضاشاه

شنیده شد که روزنامه جام‌جم گزارشی از سرنوشت پسران رضا پهلوی منتشر کرده است. بر اساس این گزارش. محمدرضا پس از فرار از ایران و سقوط رژیمش، به سرعت تنها شد در سال 1359 به دنبال گذراندن دوره سخت بیماری سرطان، وفات یافت. علیرضا پهلوی در 6 آبان 1333 درست در زمانی که شایعه ولیعهدی او (به دلیل بچه‌دارنشدن محمدرضاشاه و ثریا اسفندیاری) بر سر زبان‌ها بود، در یک سانحه هوایی کشته شد. اشرف ساکن آمریکاست و ظاهرا آلزایمر دارد. غلامرضا و عبدالرضا پهلوی سال‌هاست فعالیت خاصی ندارند. احمدرضا نیز در سال 61 به خاطر سرطان خون درگذشت. محمودرضا نیز در سال 2010 در کالیفرنیا فوت کرده. حمیدرضا که ایران را ترک نکرده بود سال 71 در تهران درگذشت.
 
  شکایت از مدیران 3 بانک

شنیده شد که جنجال بر سر مدیریت سهام عدالت، کار را به شکایت کیفری و حقوقی کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت از مدیران سه بانک خصوصی‌شده کشاند و در پی آن، سهام عدالتی‌ها اعلام کردند که به هیچ‌وجه زیر بار تغییر اساسنامه‌ بانک‌ها به دلیل عدم حضور نمایندگانشان در مجامع نخواهند رفت. فرارو نوشت؛ مشکلات به‌وجود آمده بر سر مدیریت سهام عدالت تا جایی ادامه یافته است که کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت از سه بانک خصوصی شده شکایت کرده و آن را برای پیگیری به مراجع قضایی ارائه کرده است.
 
بیش از ۴۰۰سایت «شبکه تاریک» بسته شدند

شنیده شد که در پی عملیات گسترده‌ای که از طرف نهاد مسئول مبارزه با جرایم سایبری در اروپا انجام شد، فعالیت بیش از ۴۰۰ وبسایت که تحت عنوان «شبکه تاریک» شناخته می‌شوند، متوقف شده است. گفته می‌شود که این وبسایت‌ها برای عرضه و خرید و فروش اقلام غیرقانونی از جمله موادمخدر و سلاح به کار می‌رفتند و در سامانه نرم‌افزاری «تور» فعال بودند. این شبکه بخشی از اینترنت است که با موتورهای جستجوی معمول نمی‌توان به آن دسترسی داشت. شبکه‌های تاریک به وبسایت‌هایی گفته می‌شود که اغلب به‌گونه‌ای زیرزمینی و در اموری غیرقانونی فعال هستند. عملیات مشترکی که به تعطیلی این سایت‌ها منجر شد، با حضور ماموران ۱۶ کشور اروپایی و آمریکا انجام شد و در جریان آن ۱۷ نفر بازداشت شدند.
 
تجلیل حاتمی‌کیا و ده‌نمکی از ضرغامی

شنیده شد که ابراهیم حاتمی‌کیا در آخرین روز تصدی ضرغامی در سمت ریاست سازمان صداوسیما نوشت؛ «اگر دفعتا از من بپرسید چه خصلتی از مهندس ضرغامی در روح و ذهن‌تان ته‌نشین شده، یک صفت به‌سرعت ظاهر می‌شود؛ لوطی‌صفتی. مهندس ضرغامی را لوطی دیدم. بامرام دیدم اما هربار دیدم یا نامه‌ای نوشتم از پاسخش بوی لوطی‌صفتی می‌تراوید». مسعود ده‌نمکی نیز در مطلبی نوشت؛ ایشان در زمان مدیریت خودش حداقل پشت فیلم‌های من ایستاد؛ آن هم در شرایطی که دیگران یک جو منفی نسبت به کارهای من به وجود آورده بودند.

*قدس

 نظر اوباما درباره سردار سلیمانی

فرارو: صادق خرازی سفیر پیشین ایران در لندن و سازمان ملل در مطلبی که در صفحه فیس‌بوک منتشر کرده، به نقل قولی از اوباما و جان کری رئیس جمهور و وزیر خارجه آمریکا درباره سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس، پرداخته است. براساس نوشته خرازی، قاسم سلیمانی همان كسی است كه اوباما رئيس جمهور آمریکا درباره او به عبادي، نخست وزير جديد عراق، گفته است: «او دشمن من است، ولي من براي وی احترام ويژه اي قايل هستم». خرازی در ادامه آورده است که جان کری وزیرخارجه آمریکا نیز به جواد ظریف، وزیرخارجه، درباره قاسم سلیمانی گفته است که «برای یک بار هم شده، مایل است او را ببیند».

توقف سایت های خلاف در اروپا

قدس آنلاین: در پی عملیات گسترده‌ای که از طرف نهاد مسؤول مبارزه با جرایم سایبری در اروپا انجام شد، فعالیت بیش از ۴۰۰ وبسایت که با عنوان «شبکه تاریک» شناخته می‌شوند، متوقف شد.

وضعیت خبرنگار بازداشتی آمریکا

ایسنا: محمدجواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر درباره دستگیری جیسون رضاییان گفت: وضعیت پرونده خبرنگار دستگیر شده واشنگتن پست در ایران کمتر از یک ماه دیگر مشخص می شود.

فیلترینگ هوشمند هم کلید خورد

ایرنا: مرکز ملی فضای مجازی در راستای برنامه‌های اعلام شده خود، با حمایت از جامعه دانشگاهی، اولین نرم افزار فیلترینگ هوشمند کشور را به بهره برداری رساند.

کنسرت کویتی پور در برج میلاد!

ایرنا: غلامرضا کویتی پور از مداحان پیشکسوت، از برگزاری کنسرت در برج میلاد خبر داد وگفت: ما برای دل مردم می خوانیم و آرزوی قلبی ما، شادی آنان است.

ادعای جدید رویترز

فارس: خبرگزاری رویترز به نقل از یک دیپلمات غربی مدعی شد، ایرانی‌ها با اصل انتقال اورانیوم به خارج از کشور موافق هستند، اما این مسأله نمی‌تواند همه مشکلات را حل کند.

اسیدپاشی زشت تر از بمباران شیمیایی

ایرنا: دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: متأسفانه هر ماه در نقاط مختلف کشور سوختگی با اسید به علل گوناگون شغلی یا دعواهای خانگی یا شخصی به وقوع می پیوندد. وی افزود: به همان اندازه که بمباران شیمیایی سردشت زشت بود، اسید پاشی باید زشت تر از آن تلقی شود.

تلاش اندیشکده آمریکایی برای تخریب

فارس: اندیشکده علوم و امنیت بین‌الملل آمریکا در تحلیل گزارش آژانس با انتشار گزارشی مغرضانه مدعی نقض توافق ژنو از سوی ایران شد.

فرار داعشی عاشق با دختر ایزدی!

فردا: ابو قتاده، یکی از سران معروف داعش به دلیل عشق به یک دختر اسیر ایزدی از این سازمان تروریستی فرار کرد.

سوء قصد علیه ملکه الیزابت

قدس آنلاین: سرویس اطلاعات داخلی انگلیس از کشف و خنثی شدن سوء قصد به جان ملکه الیزابت دوم خبر داد.

مافیای واردات سیگار مالبرو

مهر: یک مقام مسؤول از مافیای دولت برای واردات سیگار مالبرو خبر داد و گفت:  تیمی از مقامات دولتی با اعمال فشار، وزارت خارجه را مجبور کرده‌اند اظهارنظر رسمی خود مبنی بر صهیونیستی بودن شرکت فیلیپ موریس را ظرف 6 ماه تغییر دهد.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.