سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد؛

رتبه سیزدهم توليد گوشت قرمز در كشور

استان چهارمحال و بختیاری با تولید سالیانه 30 هزار و 450 تن گوشت قرمز، براي چندمين سال متوالي رتبه سیزدهم کشور در این زمینه را كسب كرد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد؛  

معاون بهبود توليدات دامي اداره کل جهادكشاورزي استان چهارمحال و بختیاری، از كسب رتبه 13 توليد گوشت قرمز براي چندمين سال متوالي در كشور خبر داد.

مهراب فرجي گفت: امسال 30 هزار و 450 تن گوشت قرمز معادل 3 درصد نیاز کشور در استان چهارمحال و بختیاری توليد شد كه با اين ميزان به رتبه 13 توليد گوشت قرمز در كشور دست یافته ایم.

وی با اشاره به اينكه تاکنون ۱۷۶ پروانه بهره‌برداری پرورش گاو و گوساله و ۱۵۸ مجوز پرورش بز و گوسفند در استان چهارمحال و بختیاری صادر شده است، افزود: یک كشتارگاه صنعتي و 10 كشتارگاره نيمه صنعتي گاو و گوسفند هم در این استان فعال مي باشد.

فرجی اظهار كرد: ساليانه 20 هزار تن گوشت سفيد هم در استان چهارمحال و بختیاری توليد مي شود و 3 كشتارگاه فعال طيور نيز در استان وجود دارد.

معاون بهبود توليدات دامي اداره کل جهادكشاورزي استان چهارمحال و بختیاری همچنین با اشاره به فراوری و بسته بندی 10 درصد تولید ماهیان سردابی این استان، اضافه کرد: این عملیات شامل فریز کردن، انجماد، آماده طبخ، کنسرو و پودر ماهی می باشد که در 3 کارخانه فعال استان در قطب های صنعتی وردنجان، سامان 2 و فرخ شهر انجام می شود.

فرجی افزود: مجموع ظرفیت اسمی 3 کارخانه فعال بسته بندی و فراوری ماهی در چهارمحال و بختیاری، سالیانه 2 هزار تن می باشد اما در حال حاضر سالیانه یکهزار تن گوشت ماهی در این استان فراوری و بسته بندی می شود.

در حال حاضر، 749 واحد پرورش دام و طیور با ظرفیت 83 هزار و 425 رأس دام شامل گاو شیری، گوساله، بز و گوسفند و  195 واحد پرورش طیور با ظرفیت بیش از 4 میلیون قطعه طیور در سطح استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد.

نزدیک به 10 درصد از مجموع تولیدات دام و طیور در سطح استان به تولید گوشت قرمز اختصاص دارد و بیشترین تولیدات به میزان 83 درصد به مواد لبنی تعلق دارد.

یک درصد تولید گوشت مرغ، 3 درصد مواد لبنی، نزدیک یک درصد عسل و 0.2 درصد تخم مرغ کشور در این استان تولید و روانه بازار می‌شود.

گوشت تولیدی استان چهارمحال و بختیاری شامل گوشت قرمز، سفيد و ماهی، علاده بر مصرف داخلی استان به استان ها و حتی کشورهای هم جوار نيز صادر مي شود.

همچنین در حال حاضر 412 واحد گاوداري پرورش گاوشيري صنعتي و بیش از 17 هزار رأس گاو شیری در استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.