سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

گسترش صنایع تبدیلی عاملی برای کاهش حجم ضایعات محصولات کشاورزی

مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی با ایجاد فرآیندهای فرآوری و بسته بندی یکی از موثرترین گزینه های کاهش حجم ضایعات محصولات کشاورزی محسوب می شوند.

جواد حصاری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: ايجاد صنايع تبديلی يکي از سودمندترين ارتباطات بين دو بخش صنعت و کشاورزی است.

وی تصریح کرد: کارشناسان صنایع تبدیلی را در ثبات بازار و توسعه صادرات موثر می دانند.

 حصاری از کاهش هَدَر رفت تولیدات کشاورزی با بهره گیری از صنایع تبدیلی گفت و ادامه داد: صنايع تبديلي و تکميلی يکي از مهم ترين عواملی است که مي تواند هَدَر رَفت توليدات کشاورزي را کاهش دهد.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: صنایع تبدیلی عامل مهمی در فرآوری محصولات کشاورزی است و با تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی ضمن تولید مواد غذایی و سایر فرآورده‌های با ارزش افزوده بالا، امکان نگهداری و حمل و نقل آسان محصولات فراهم می ‌شود.

حصاری از مزایای صنایع تبدیلی در کاهش ضایعات کشاورزی تاکید کرد: باید از صنایع تبدیلی بهره گرفت تا با تبدیل محصولاتی که عرضه مستقیم ندارند، می توانیم با بسته بندی مناسب و ایجاد ارزش افزوده، ضایعات کشاورزی را کاهش داد.
انتهای پیام/ز
برچسب ها: ضایعات ، محصولات ، کشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.