به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا،دکتر حمیدی در نشست امضای تفاهم نامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش ضمن بیان این مطلب گفت: یکی از اقدامات وزارت آموزش و پرورش در حوزه تربیت بدنی ایجاد سالن های ورزشی در کنار مدارس جدیدالاحداث است.
وی به وجود 33 هزار دبیر تربیت بدنی در مدارس سراسر کشور اشاره کرد و گفت: این تعداد مربی تربیت بدنی برای جمعیت 12 میلیون و 900 هزار نفری دانش آموزی شاخص خوبی است اما مشکل اساسی در این حوزه کافی نبودن 2 ساعت ورزش برای دانش آموزان است که با توجه به فشردگی ساعات سایر دروس، بیشتر از این نیز سهم زنگ ورزش نخواهد بود.
دکتر حمیدی برگزاری المپیادهای درون مدرسه ای برای جمعیت 3 میلیون نفری دانش آموزان را از برنامه های وزارت آموزش و پرورش در حوزه تربیت بدنی و فعالیت فیزیکی ذکر کرد و گفت: با توجه به این که وضعیت چاقی در کشور هشدار دهنده است، این برنامه از 26 مهر امسال در مدارس کشور اجرایی شده است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش با اشاره به تحلیل محتوای کتب درسی به لحاظ گنجاندن دروس بهداشت و پیشگیری از بیماری ها توسط این وزارتخانه پیشنهاد داد: به منظور دقیق تر بودن این آموزش ها و اعلام اعداد و ارقامی که خطرات بیماری ها را هشدار می دهد، تحلیل محتوای مشترکی بر روی کتب درسی توسط دو وزارتخانه صورت گیرد.
وی با تاکید بر این که بسیاری از بیماری هایی که در میانسالی مردم به آن مبتلا می شوند، ریشه در دوران کودکی و نوجوانی دارد، گفت: پیشنهادمان به هیات دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این است که با سرمایه گذاری ویژه در حوزه بهداشت دانش آموزان، جلوی هزینه های سنگینی را که برای درمان در بیمارستان ها صرف می شود، را با آموزش و پیشگری بگیریم.
انتهای پیام/