مجتبی خسروتاج قائم مقام وزیر صنعت، معدن وتجارت در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در پاسخ به این سوال که در حال حاضر نظارت بر بازار بر عهده کدام سازمان قرار دارد گفت: در سالهای گذشته عمده بازرسیها توسط سازمان حمایت از مصرف کننده صورت میگرفته است.
وی افزود: اولین کار ما در هفت ماهه گذشته سپردن بخشی از کار بازرسی اصناف به اتاقهای اصناف بود چرا که چون بازرسی یک کار تخصصی است باید به تشکلهای زیربط و اتحادیهها داده شود.
خسروتاج تأکید کرد: یک سطح بازرسی، نظارت و بازرسی تخصصی از فعالیتهای واحدهای صنفی است و سطح دیگر نظارت اتاقهای اصناف بر عملکرد اتحادیهها است.و سطح دیگر نظارت در سطح کلان، نظارت دولت بر قیمتها میباشد که توسط سازمان حمایت و نیروهای آن انجام میشود.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: البته در حال حاضر این سه سطح نظارت تداخل مسئولیت دارند و نظارت به طور کامل انجام نمیشود و در حال پیگیری هستیم تا مشکلات مربوط به این بخش حل شود.
خسروتاج افزود: مشکل در این بخش زیاد وجود دارد و باید با اولویتبندی و تقسیم کار و برنامهریزی پیش برویم.
وی در ادامه در پاسخ به این سؤال که چند درصد تنظیم بازار به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده است گفت: طبق قانون تمرکز محصولات باغی، زراعی، دامی و آبزیان در حوزه وظیفه وزارت جهاد کشاورزی است و بقیه کالاها در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
وی افزود: به عنوان مثال در سال گذشته تنظیم بازار میوه برای شب عید بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت بود اما امسال این وظیفه به وزارت جهاد سپرده شده است.
خسروتاج تأکید کرد: مشکلات قانون تمرکز 100 درصد مشخص نشده و به مرور زمان در حال مشخص شدن است که البته با گذشت زمان این مشکلات رفع میشود.
انتهای پیام/