سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جعفر: وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون جودو را به فدراسیون جهانگردی تغییر نام دهد

داور بین‌المللی جودو و کوراش گفت : مگر تیم ملی رستوران است که هر چند وقت یکبار مربی برکنار شده را دوباره دعوت می‌کنید یا کسانی که پرچم عقاید ملی و اسلامی را زیر سوال برده‌اند به تیم ملی می‌آورید؟!

حمیدرضا جعفر داور بین‌المللی جودو و کوراش کشورمان در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، گفت: از روزی که کوراش وارد ایران شد بنده در آن حضور فعال داشتم، در سال 2006 مدرک داوری A جهانی کوراش را گرفتم و با نفراتی همچون رضا نصیرنژاد، محمد مجلسی، اکبر حضرایی، حجت‌الله مرادی، فرهاد شکیبی و پرویز رحمانی هم دوره بودیم و همگی دارای مدرک A جهانی هستیم و هر کدام از این دوستان چندین بار برای قضاوت به مسابقات جهانی و آسیایی اعزام شدند ولی بنده تاکنون از استان تهران هم خارج نشده‌ام.

وی در ادامه افزود: متاسفانه وقتی به رئیس فدراسیون مراجعه می‌کنم می‌گویند که کوراش را نمی‌توانیم پوشش بدهیم ولی در صورتی که روی تابلو فدراسیون و تمامی سربرگ‌ها و کلیه احکام فدراسیون نوشته شده است فدراسیون جودو و کوراش جمهوری اسلامی ایران. داخل فدراسیون کمیته دفاع شخصی اتاق مخصوص دارد ولی از کوراش هیچ نامی نیست و حتی کمد و قفسه‌ای هم برای کوراش نیست این در حالی است که کوراش فدراسیون است ولی دفاع شخصی یک کمیته است و کوراش حتی مسئول هم ندارد که پاسخگو باشد.

جعفر همچنین اظهار داشت: چندین بار به رستگار مراجعه کردم ولی به دلیل اختلافی که با رضا نصیرنژاد و حسن روشنایی داشت توپ را در زمین آن‌ها می‌انداخت. حالا چطور شده که بعد از بازی‌های آسیایی اینچئون که از جودو نتیجه مطلوب و خوبی نگرفته‌اند به کوراش پناه برده‌اند و رابطه آقای نصیرنژاد عالی شده و حتی انتخابی تیم ملی کوراش چهار نفره را هم در سالن افراسیابی برگزار کردند و حالا آقای رستگار این بخش از فدراسیون را به هیئت جودو و کوراش خراسان شمالی واگذار کرده است.

داور بین‌المللی کوراش و جودو تصریح کرد: در زمان درخشان، رضوی و امینی اعضای تیم ملی از کل کشور حضور داشتند از جمله حسین قمی و محسن غفار و دیگر عزیزان ولی الان فدراسیون از 5نفر اعزامی به مسابقات کوراش ساحلی تایلند 4نفر از خراسان انتخاب کرده و یک نفر هم از استان لرستان و این تیم بدون هیچ نماینده‌ای از جامعه داوری از کشور اعزام می شود و رئیس فدراسیون هم تیم را همراهی می‌کند. در این مسابقات هر کشوری می‌تواند یک داور به همراه تیم به مسابقات اعزام کند ولی وقتی بنده به عنوان یک داور A جهانی به فدراسیون مراجعه کردم رئیس فدراسیون اظهار داشت که به ما ربطی ندارد و آن‌ها از ما داور نخواسته‌اند در صورتی که هر کشور می‌تواند برای ارتقای سطح داوری یک داور را به این مسابقات اعزام کند با این وجود  بهتر نبود به جای رئیس، یک داور به این مسابقات اعزام می‌شد.

وی اذعان داشت: افتخارات کوراش و تعداد نفرات داوران بین‌المللی و دارای مدرک A جهانی این رشته از جودو بیشتر است و حالا چون از اینچئون دست خالی برگشته و برای نگه داشتن صندلی ریاست خود به عنوان سرپرست با این تیم راهی می‌شود.

جعفر گفت: افرادی به درد این فدراسیون می خورند که افتخارات و پرچم ایران و عقاید ملی و اسلامی کشور را زیر سوال می‌برند و به بیگانگان پناه می‌برند و بعد از برگشت به کشور با یک عذرخواهی تمام آن‌ها را پاک می‌کنند و حتی سمتی بالاتر از قبل می‌گیرند و به عنوان مربی و بازیکن در سطح تیم ملی جا می‌گیرند و امثال من داور و پیشکسوت ورزش هیچ جایی در این فدراسیون نداریم و حتی آن بانوی محجبه که باعث سرافرازی کشورمان شد. در شهرک پردیسان قم یک دبیرستان دخترانه از سمیه حیدری تجلیل کرد ولی فدراسیون جودو او را از جودو محو کرد.

وی بیان داشت: فدراسیون جودو مانند یک رستوران که کارگر فصلی می‌آورد، برای هر مسابقه مربی عوض می‌کند از کره شمالی مربی می‌آورند چون آن‌ها پول کمی می‌گیرند یا میران در کدام کلاس مربیگری شرکت کرده؟ آیا باید پول بیت المال هزینه مربیان بی‌نام کره شمالی شود؟ در حالیکه سرمایه‌های بی‌شماری چون قورخانه چی، میرسنجری، مهری پور، سیلپور و ... داریم! به گمانم با رفتن قاسمی‌نژاد از صحنه مسابقه و ملی باید او را هم مثل معلومات، خسروی‌نژاد و چاه خندق مدتی و برای سفرهایی در رأس تیم ملی ببینیم.

 بهتر است وزارت ورزش نام فدراسیون جودو را فدراسیون جهانگردی بگذارد! و باید یک فکر اساسی و زیربنایی برای این رشته المپیکی بکنند، نه در حد حرف و شعار! مگر کوراش البسه ورزشی یا حکم است که رستگار آن را به خراسان شمالی واگذار کرده؟! دلیر این پهلوان، زحمت‌های شبانه روزی کشید ولی چون با درخشان و نصیرنژاد بود خط خورد و از دور خارج شد و بعد از سال‌ها نصیرنژاد و زارعیان برای کم شدن انتقادها در دل رستگار جا پیدا کردند.

جعفر همچنین تاکید کرد: حسین زند را چرا به تیم ملی برگرداندند اگر خوب بود چرا او را عوض کردند و اگر بد بود چرا او را به تیم ملی برگرداندند. رستگار الان که به بن بست خورده قدیمی‌های جودو را به فدراسیون آورده که صداها را بخواباند و هدفش حفظ صندلی ریاست در فدراسیون است، مگر تیم ملی رستوران است که هرچند وقت یک مربی را برکنار و دوباره او را برای مربیگری دعوت می‌کنید و یا کسانی که به این کشور خیانت کرده‌اند را به تیم ملی دعوت می‌کنید آن هم برای مربیگری در رده جوانان. آقای رستگار تا هفته پیش یاد سردار درخشان نبود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: می‌دانم که بعد از این مصاحبه و بیان این انتقاد‌ها بنده را از تمام فعالیت‌های جودو محروم می‌کنند ولی امیدوارم من هم روزی مثل زارعیان و نصیرنژاد حتی به عنوان یک خادم در فدراسیون حضور پیدا کنم.

انتهای‌پیام/
برچسب ها: جعفر ، جودو ، رستگار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
علی
۱۱:۱۱ ۱۰ آبان ۱۳۹۳
ایشان داور بین المللی جودو نیست. خود ایشان هم کارنامه درخشانی در جودو ندارد. با انتقاد برای خود نام و نشان دست و پا میکنند